Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-50% os valve nyavaját nekem is kéne eltakaritani vagy szerezni egy másikat. Csak gondolom nem lehet egyszerre kettőt használni
-
djculture
félisten
sóval kellene beszórni a steam helyét is hogy ilyet pofátlan.
-
djculture
félisten
Holiday Sale 2011 Gift: Deus Ex: Game of the Year Edition
A mai nyereményem. Lehet nem fogom annyira szidni a steam ajándékosztási redszert ezután -
djculture
félisten
válasz Kareszovics #16245 üzenetére
Megnézem
Champions Online-t meg hanyagolom ennél hülyébb irányítással még nem találkoztam a 17+ év pc játék pályafutásom alatt
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
tf2 ahhoz képest szórakoztató. Ott kezdődik hogy lenyomom az egér bal gombját csak a kamera forog a jobbot lenyomva tartva meg a karakter is vele. Na ez harc közbe ha az ember elfelejti tuti ultra káoszt tud okozni Én már letakarítottam meghagyom a fakíroknak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
én 4 szénnél meg egy játéknál meg 3 kuponnál tartok
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #16728 üzenetére
A mai acsi az hogy fizess ha szenet és kupont akarsz
-
djculture
félisten
Nembaj legalább addigra a magyaritása is elkészül, most raktam fel eléggé darabos még
-
djculture
félisten
válasz Rabbitf_24 #16774 üzenetére
Van mit bepótolnod
-
djculture
félisten
Holnap szerintem a champion online lesz, én még mindig nem csináltam meg.
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #16812 üzenetére
végén még valami értelmes lesz holnap
-
djculture
félisten
Far Cry® 2: Fortune's Edition
-
djculture
félisten
válasz BandiHUN #17107 üzenetére
Jaja mondjuk vannak érdekességek a játék szabályzatának leirásában.
Alternate Entries. No later than January 20, 2012, Sponsor will hold a random drawing for alternate entries received, using the same odds as applied for the Objectives based Sweepstakes drawing (determined by the number of Coal awarded as a result of the Objective entries). Sponsor will award prizes to the alternate entry winners, if any, no later than January 31, 2012. -
djculture
félisten
epic Holiday Giveaway. Each piece of Coal remaining in the user’s inventory at 10:00 am Pacific Standard Time on January 2, 2012 will automatically provide the user with one (1) entry for the Epic Holiday Giveaway drawing. Requests for winners' lists must be received by February 29, 2012.
Nem sietik el a győztesek listájának közzétételét A szenek meg eltünnek usa idő szerint 10:00 kor.azaz akkor nekünk holnap este 7 kor.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz v!ct0y #17150 üzenetére
Nemtudom mert egy olyan is van a leirásban hogy January 20, 2012, alternatív sosrsolás is lesz. De hogy ez mit jelent fene tudja.Leirásból úgy tünik mintha a legtöbb feladatot teljesítő emberek között is sorsolnának.
[link]Youri Duplikáció eleve bennevan hogy tiltott így már erősen szelektálnak szerintem
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Üdv van egy steam-en aktiválható Deus Ex Human Revolution: Tactical Enhancement Pack kódom green gamingról csak nekem steam-en nincs meg az alapjáték.Akinek megvan annak jól jöhet. Kellene cserébe valami steamon aktiválható game tökmindegy hogy mi haver üres akountjához. Valaki bizniszelni akar privibe megtalál.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
steam fórumon irta valaki pont akkor akart craftolni mikor eltünt a 39 szene
-
djculture
félisten
Magickához van egy bundle dlc kódom, green nyavaján lett véletlenül véve
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Minden esetre itthon igy sorsolnák a lottót a kutya se venné Majd lesz valamikor alottó sorsolás és... Ja már megvolt és kihuzták az ismeretlen számokat amihez senkinek semmi köze. Kb ez a hozzáállás. Komolyan mondom dűhítő csaló banda.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nekem tökéletesen megy.
-
djculture
félisten
Nekem is kiirta a civcity rome hogy nem találja a steam-et minden más megy. Letöröltem és most újrarakom. Na letölteni se engedi de csak ezt. Szerinten beszrt a szerver bizonyos játékok megsérülhettek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest