Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha nem akarsz pénzt rákölteni (ugye ez a valós célja a Valvenek), akkor lényegében így van.
-
HS 2142
őstag
Aki ráér, megnézné nekem, hogy a Dishonored alapjátékot meg tudná venni giftként? Nekem csak saját magamnak engedi, a DLC-ket engedi ajándékként is.
(#47288) bijesz: Hát köszönöm, mindenesetre érdekes egy döntés.

-
HS 2142
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én kerestem registrybe, hátha, de nem jártam sikerrel. (Most csak a második rész van feltelepítve, de erős a gyanúm, hogy az elsőnél se válna be ez a módi.) A Humble steam keyeket természetesen nem eszi meg az origin. (Ráadásul a 4-es számú Humblenél, amibe a Shank is volt nem is osztottak játékonként külön kulcsokat.)
-
HS 2142
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem? Pedig minden április elején visszatérő téma.

-
HS 2142
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Microsoft és a Steam egy mondatban? What happened?
-
HS 2142
őstag
válasz
atomeec
üzenetére
Nyilván nem, csak arra használható fel, ami az Editor's Choice ajánlatok között fel van sorolva. (A Microsoft 5-Game Arcade/Indie Pack például ilyen.)
-
HS 2142
őstag
válasz
maross
üzenetére
Csak a Pandora Tomorrow hiányzik, a Double Agent megvásárolható. Az okát viszont nem tudom.
Ezt csak most láttam, ezeknél a japánoknál is elgurult a gyógyszer.

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy -
HS 2142
őstag
A GMG is jól időzítve Borderlands 2-tőt kínál, igaz, ők 1 db-ot 25 euróért.
(-30% voucherral 17,5 euró) A Season Pass 15 euró. (-30% esetén 10,5) -
HS 2142
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Viszont Amazonos Mafia 2-re az rémlik, hogy régiókorlátos.
-
HS 2142
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én mondjuk szeretem Edmund McMillen stílusát, így inkább hangulatosnak mondanám, viszont nem igazán könnyű. (Mondjuk a Super Meat Boyt is félbehagytam.)
(#36126) Tomy Yayo: Sajnos egybe van.
-
HS 2142
őstag
-
HS 2142
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
A Game for Windows csak egy tanúsítvány, a GfW LIVE jelöléssel ellátott pedig a közkedvelt keretrendszert igénylő termék.
-
HS 2142
őstag
-
HS 2142
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ha sehova nem írja be, akkor nem igen fogja élvezni azon DLC-k tartalmát.
Amúgy játékon belül bejelentkezel a Live profilodba (Home gombbal érhető el a felület) és megkeresed a Reedem Code opciót majd bemásolgatod oda a kívánt kódokat. De elvileg az xboxlive online felületén keresztül is megoldható. (Illetve van ingyenes DLC is a játékhoz, ha érdekelne.) -
HS 2142
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Eddig is megvásárolható volt itt, sőt, már volt rá 50%-os kedvezmény is.

-
HS 2142
őstag
Azoktól kérdezném, akiknek megvan a Fable 3, de a DLC-k (konkrétan a Traitor's Keep és az Understone) viszont hidegen hagyják, azok segítenének-e abban, hogy megvásárolják a fentebb említett DLC-ket. Mivel nekem dobozosan van meg a játék, a DLC vásárláshoz meg szükséges lenne az alapjáték, steamen. A store oldal tanúsága szerint ugyanis csak egy kódot adna, amit a játékon belül kell a GFWL felületen beírni. Vagy ha tudtok más módot a probléma megoldására, akkor azt is megköszönném. Aki hajlandó lenne segíteni, jelezze privátban, köszönöm!
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha már a Playbink meghívók külön topikot kaptak, szerintem simán megoldható.
-
-
HS 2142
őstag
Ez így igaz, ahogy idézted (azaz felhasználható leárazott játékokra), viszont más kedvezményekkel nem összevonható. (Ez eddig is így volt, a tegnapi pedig csak egy hiba, kár azért háborogni, mert kijavították.) Például ha van egy 30 eurós játék -50%-os akcióban és arra felhasználod a kuponodat, akkor 15 euró helyett 7,5 eurót kell fizetned, de nem adódik össze a két kedvezmény, tehát nem 3,75 euró lesz a játék.
-
HS 2142
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ha youtube-on fentvan, akkor a steam videós részlegében is meg kell jelenjen, és onnantól néhány kattintás és kész.
-
HS 2142
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Értelmezés kérdése. A steamworks támogatású játékok azok, melyek kódját regisztrálnod kell (!) steamen és a futtatásukhoz is elengedhetetlen. Steamesnek pedig a steam storeból megvásárolt játékot tekinthetjük, illetve a cserélhető gifteket. Utóbbiak esetében a dobozos változatot nem lehet steamen regisztrálni, így ha egy ilyen játékot szeretnél a steam accountodon látni, akkor csak a steam storeból vásárolhatnád meg.
-
HS 2142
őstag
A Steamet amúgy személyre lehet szabni annyira, hogy pl.: azt a ronda kék csíkot "Link your Facebook profile to find friends!" felirattal el lehessen tüntetni a community lapról?
-
HS 2142
őstag
A helyesírásról jut eszembe, ami szerintem már a másik véglethez közelít: a wikipédián például felmerült az is, hogy a Jedi szócikket át kell nevezni a helyes Dzsedáj alakra (a magyar szinkronos dzsedi is megérne egy misét), lévén a Lucas által kitalált univerzum nyelve nem latin betűs és mint ilyen esetekben, átírást kell alkalmazni. (mint például a japán esetében is) De lehet ez csak nekem furcsa, mert már nagyon megragadtak az angol kifejezések.

-
HS 2142
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem elsőre a rajzfilmes Anakin Skywalker ugrott be róla.

-
HS 2142
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Mi érdekelne konkrétan ezzel kapcsolatban? A Level Up 2011 díjazottjainak biztosították azt a lehetőséget, hogy a steamen elérhetővé teszik a játékuk demóját, ez érkezett el most.
-
HS 2142
őstag
Egy apró bökkenő, hogy mindháromhoz ugyanaz a kulcs tartozik, nem pedig külön-külön adtak hozzájuk.

(#24015) Dj Tommy: Van még más is: "Paradox hét" kezdődött, az első a sorban a King Arthur -75%-os akciókkal, a második rész is 5 euró.

-
HS 2142
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Bétára meghívó, nem a teljes játék. Még nem tudni mikor jelenik meg a játék, elő sem lehet vásárolni, mivel be sincsen árazva.
(#23897) chungee: Nézőpont kérdése, aki tényleg ki szeretné próbálni, érdekli a játék, de meghívót nem kapott annak mindenképpen érdekes.
(#23898) Youri:

-
HS 2142
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Konkrétumot nem mondtak, így marad a wid. (when it's done)

Ja és a FAQ:
"Q: If it is Free to Play, why can't I play now?
A: We've still got work to do before we can support the number of players who've shown interest in Dota 2. Right now we're working on expanding our server infrastructure, which is the primary bottleneck." -
HS 2142
őstag
Ahogy várható volt: alapjában ingyenes lesz a Dota 2, de lesz mikrotranzakciós (sapkavásárlós
) rész. -
HS 2142
őstag
Ha netán valaki 2000 dollár fölött adakozott steamgiften, az most ki ne hagyja a Fortix sorsolást, mert nagyok a nyerési esélyek.

-
HS 2142
őstag
válasz
salieven
üzenetére
De ugye arról van szó, hogy akinek egyik sincs meg, annak nem feltétlenül éri meg az első részre beruházni, mert a második részben megtalálhatóak ugyanazok a helyszínek, így az nem lehet kifogás, hogy hangulatosabb az egy. Ezek mellé jön a bővített fegyver és infected választék.
-
HS 2142
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
Az MW2 2009 novemberében jelent meg és idén áprilisban volt 5 dollár amazonon, tehát akciókról túlzás beszélni ez egyszeri nagy discount volt. Ennek fényében szerintem nem lehet elvárni, hogy a 2011 októberében kiadott BF3 vagy a november MW3 ennek a közelébe süllyedjen, mikor az általad említett terméknek ehhez ~27 hónap kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest