- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
ProEvoFan #102944 üzenetére
Nálam is előfordult már egy másik játékkal. Egy-két hétig, bármikor nekifutottam, így elhasalt a telepítés.
Aztán egyszer az X-edik telepítés sikeres lett.
Hasonlóan megszenvedtem a "Train Simulator 2020"-szal is. Az első indításnál frissítést akart telepíteni, de az mindig elhasalt egy hibaüzenettel.
Aztán sokadik hét után egyszer csak jó lett.
A" hiba a Steam készülékében" van...
Szerk.: Ezek szerint nem minden esetben. De jó tudni a fenti info-t! -
sagem
addikt
válasz
ProEvoFan #99212 üzenetére
Igazából "csak" csökkenteniük kellene a részesedésüket, és ennyi, a kiadók azért mennek el mert 12% áll szemben a 30%-os sáppal. Valamelyest már csökkentették, bizonyos db szám felett kevesebbet kel fizetni, de még így is többet, mint az Epic esetében, és persze az indie fejlesztőknek ez nem segítség.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ProEvoFan #99212 üzenetére
Addig van nagy szája az Epic Store-nak ameddig a Fortnite-ot játszó gyerekek rajta csüngnek.
A Steam 2004-ben indult, azóta fejlődik és az évek során nem kevés aktívan online tagja van akiknek a száma növekszik. Továbbá van worskhop és community amit játékon beül azonnal el is érhetsz.
De várjál a Divison Ubisoft avagy Uplay cím nem Epic Store
-
warcat
veterán
válasz
ProEvoFan #93253 üzenetére
Érdemes megjegyezni,hogy a Valve complete 6.43€ és tartalmazza a CS:GO-t, míg magában 9.37€ lenne.
-
-
bepken
veterán
válasz
ProEvoFan #91636 üzenetére
ugyanez volt nekem is....a recovery kód beírása után kaptam egy SMS-t, azt a kódot is megetettem vele, cserébe kaptam 15 nap eltiltást...
szerk.: azzal az indokkal, hogy "a steam guard-nak 15 napja bekapcsolva kell lennie" - na most, hogy ki kapcsolta ki helyettem, az rejtély
én mindössze egy másik készülékre költöztem, ahol a leírás alapján megadtam egy visszaállító és egy ellenőrző kódot is!
-
EVL2
aktív tag
válasz
ProEvoFan #90685 üzenetére
Csak azért vagyok kétségbe esve mert "Witcher 3: Wild Hunt"-ot ír ki a könyvtárba és nem a Game of ..... szóval a goty-ot. De elvileg az kell hogy legyen mert 42.9GB-ot akar szedni és már lent van 20
Szóval remélem csak a könyvárba nem fért ki a teljes neve a játéknak.
Néha túlaggódom a dolgokat .. kicsit. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ProEvoFan #77820 üzenetére
Viszont egy csomó egyéb költség jelen van, ami meg a fizikainál nincs. Pl az Origin sm a levegőből jön, hatalmas szerverparkokat kell üzemben tartani és nem csak egyszer, míg kiírják lemezre, hanem folyamatosan, mert neked 10-20 év múlva is képesnek kell lenned feltelepíteni a digitális változatot.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #71320 üzenetére
Nekem kulcsot küldött. Amúgy a Steames bejelentkezés biztonságos ha https://steamcommunity.com ezen keresztül jelentkeztet be.
-
Shepherdke
tag
válasz
ProEvoFan #71323 üzenetére
De a bejelentkező képernyőnél jobb oldalt direkt írják is, hogy mi fog történni ha a steam-en keresztül jelentkezel be valahova.
"Miért Steamen keresztül jelentkezz be?
A Steamen keresztül bejelentkezve a XY weboldal be tud azonosítani téged a Steam közösségben, és lehívhatja nyilvános játék-információidat (például statisztikákat és teljesítményeket).
A Steam nem adja ki felhasználóneved vagy jelszavad ennek a weboldalnak, csak egy egyedi numerikus azonosítót küld el. Soha ne add meg Steames bejelentkezési adataidat külső weboldalon!" -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
ProEvoFan #71320 üzenetére
Igen. Mert csak Steam accal összekötött fiókra küldenek kódot.
Nem fognak ellopni semmit. Nyugodtan csinálhatod.
Csak annyit kell átgondolni hogy utána ezt a gmg accot kell használnod mindenre a jövőben, mert többször nem lehet. Tehát tartósra csináld hosszútávra.Akinek nem volt ilyen annak már össze volt kötve.
-
Agyzuzo
addikt
-
Spet
addikt
válasz
ProEvoFan #58560 üzenetére
Nem nem te vagy a vak, de ami kint van a főoldalon, annak a kiadónak nagy valószínűséggel a többi játéka is jelentősebb leárazást kapott (kivéve ha tobb A++-os játéka van). De ne aggódj Jan 4.-én visszatér a "hagyományos" megszokott alig kap valami nagy leárazást főoldal
-
ayo
veterán
válasz
ProEvoFan #58133 üzenetére
nekem olyan volt eza dark souls mintha 10+ ev utan valaki kiadott volna egy PS1 es jatekot. regen ez kb alapvolt hogy nem esett kezre az iranyitas szenvedni kellett es semmi leiras nem volt hogy mit is kell pontosan csinalni. szoval nehezsegben az akkori jatekokhoz tudnam hasonlitani...ja es persze grafikaban mert az pl szornyen rossz
- tudom lehet leszedni plusz texturakat is hogy szebb legyen de hat ilyet kiadni mostansag azert meresz dolog
-
Ilsyde
őstag
-
maross
nagyúr
válasz
ProEvoFan #24923 üzenetére
Ha engedelyezniuk kell a cserelgetest, nem is tudom, en kb 80%-os forgalomcsokkenest saccolnek, azert az huzos. Toltogetni pedig ugyanugy toltogetnek az uj tulajdonosok, sot, sokkal jobban fog porogni a hasznalt biznisz miatt, szerverekbol meg tobb kellene, a koltsegeik csak novekednenek... Szegeny, szegeny steam. Na emiatt nem lesz ebbol semmi
.
-
sagem
addikt
válasz
ProEvoFan #24919 üzenetére
Pár hsz-el lejjebb
Én nem várok semmiféle robbanást, az európai bizottság döntése nem nagyon fogja megrengetni pl. a Steamet, s ha akarják (s akarják) úgyis 1millió féle jogi csüréscsavarrlal kerülik meg vagy legalábbis akadályozzák meg még évekig a dolgot, legalábbis én így gondolom..
-
kovsol
titán
válasz
ProEvoFan #23257 üzenetére
Meg pl sokan inkább vesznek 10db olyan játékot amivel pár órát játszanak és sajnálják a pénzt egy olyan címért amibe 100+ órát minimum beletol az ember. Diablo3 ban már most több játékom van mint a legtöbb megvett játékomban. 25 óra befigyel első héten egy játékba nálam az már megérte akkor is ha 13k ba került. És akkor még csak level 46 vagyok egy karakterrel és szeretnék felhúzni kettőt minimum.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ProEvoFan #22400 üzenetére
Csak azt, hogy only orosz nyelv, de mint latjuk nyelvi fileok legtöbbször megoldhatóak illetve egyes esetekbe a jatekkeszito nem is tiltja le a lehetőségét a rendes telepitesnek. Ofc, neha allandoan ruszki ip szukséges, de az meg mar olyan szinten teszi nehezkesse a rendes ruszki jatekosok eletet mint egy xar DRM...
-
csaba951
veterán
válasz
ProEvoFan #21217 üzenetére
Ha ezen az oldalon aktiválod az Origin fiókod adataival, akkor utána nem jelenik meg az Origin játéklistádban?
-
Amantius
senior tag
válasz
ProEvoFan #20235 üzenetére
A Rayman demohoz mennyit töltött le? Ugyan azt csinálja nálam, mint a Nikopol. Kiírja, hogy le fog tölteni 750 MB-ot, majd 739-nél megáll, közli, hogy hiba történt a letöltéskor, de tölt tovább. Van adatforgalom, de látszólag semmi sem történik, a könyvtár nem hízik. A Nikopolnál is már letöltöttem, vagy 10 gigát, de semmi. Forgalomkorlátos netem van, nem kicsit bosszant a dolog.
-
JSaN
addikt
válasz
ProEvoFan #19407 üzenetére
Ezt en is eszre vettem, kezd ez az egesz tradeles egy kicsit negativ iranyba menni sajna. Mindenki a legolcsobban beszerzett cuccot, szinte megjelenesi aron akar tovabb adni. Vagy ha kell neki a legszemetebb kuponert is, meg kerdezni nem e enged e a felebol. stb stb.
En mar inkabb fel ajanlom itt sorsolaskent a kisebb jatekokat, meg majd meg fogok mindjart megint.
(Titkon remenykedve hogy osztonzoen hat masra is) -
csaba951
veterán
válasz
ProEvoFan #18779 üzenetére
>TAGES™ 3 gépenkénti aktiválási korlát
Maximum 3 gépen tudod aktiválni (installálni) a játékot. Ebbe sajnos bele számít az is ha valamilyen hw cserét hajtasz végre a gépedben (hdd vagy video kártya csere). Ha elérted a határt akkor nem fogod tudni elindítani a játékot az új gépen. Néhány játék esetében havonta automatikusan kapsz 1 új aktiválási lehetőséget. Más játékoknál nincs ilyen, itt az adott játék supportja tud segíteni. Nincs rá lehetőséged, hogy egy aktiválást saját magad visszavonj.
>SecuROM™ 4 gépenkénti aktiválási korlát
Maximum 4 gépen tudod aktiválni (installálni) a játékot. Ebbe sajnos bele számít az is ha valamilyen hw cserét hajtasz végre a gépedben (hdd vagy video kártya csere). Ha elérted a határt akkor nem fogod tudni elindítani a játékot az új gépen. Ilyenkor a régi gépen ki kell adni a revoke parancsot, és akkor visszakapsz 1 aktiválási lehetőséget. Ezt a játék minden uninstallálása előtt célszerű megcsinálni. Néhány játék nem támogatja a revoke parancsot, itt az adott játék supportja tud segíteni.
The Big List of 3rd Party DRM on Steam
Itt elég jól ki van fejtve, hogy melyik játéknak milyen típusú védelme van, és ez mit jelent. -
cskamacska
addikt
válasz
ProEvoFan #18779 üzenetére
Egyszerű, az ilyen játékoktól kell távol tartani magad.
Ugye az ilyen vacakkal ellátott játékok netes élesítést igényelnek, összepakolják maguknak a rendszered általuk megállapított jellemzőit, aktivációnál jól beküldik hogy erre a gépre telepítve van már egyszer a program, és ha csak nem deaktiválod a meglévő telepítéseket, akkor csak háromszor lehet összesen telepíteni a játékot.
Na most akkor kezd macerássá válni a dolog, mint mondjuk a TÁGÉS-nál, hogy a hardver változásokra is igen kényes(lásd még a mostani ANNO 2070 botrányt), szóval egy kártyacsere is már új gépnek minősülhet, azaz a telepített játék nem indul, mert nem azon a gépen fut amire telepítették. Vagy ha maga alá rondít a mostani rendszered(vagy épp csak a DRM kliens hülyül meg), és nem tudod deaktiválni a telepítést, akkor megint csak elveszett egy lehetőség a 3-ból, ami valljuk be elég vékonyka, ha az ember évekig, és várhatóan több tucat telepítés során szeretné élvezni a megvett legális játékát.
Persze a terméktámogatásos emberkéktől lehet könyörögni újabb kulcsért, amelyet vagy megadnak, vagy nem. Az a jobbik eset, amikor a reg szerver bizonyos idő után "elfelejt" egy bejelentkezést, így nem kell feltétlen kunyerálni egy újabb kódot, hanem csak várni kell.. egy-két hónapocskát az újratelepítés lehetőségére. -
zseko
veterán
válasz
ProEvoFan #18235 üzenetére
Ezzel azért nem értek egyet teljesen. Az tény, hogy a steamen vannak a legnagyobb dömpingben leárazva a játékok, de nem itt a legolcsóbb minden esetben. Csak itt a legkényelmesebb, hogy sok van egy helyen, míg egyébként keresgélni kell. Tavaly mikor megvettem a BFBC2-t, ha várok pár napot, originen olcsóbban megkaptam volna a vietnam kiegészítővel együtt is. Most, karácsonyi akcióban mennyi is volt a fear3, -50, -66% ? Az mennyi is, 18€, 13€? GMG-n jelenleg nincs 6€.
-
Alien83
senior tag
válasz
ProEvoFan #18231 üzenetére
Máshol amazonon pl.
De megkaphatod csak nem aznap, jol ki kell fogni.Persze vannak néha jo akciók de máshol ez kisebb mértékben megspórolod 90%-ban.
Az a kedvencem mikor egy 60 euro-s játék le van értékelve 40-re.
Az nem géáz hogy a 40 euro egy istencsapása, míg Microsoft FT-ban dolgozik illetve enged regelni másik régioban is...$ vagy font vagy yen-be
18232:
Én tapasztalatból igazolhatom a hírt.
Volt egy ingyenes kis egyszerű futkározós arcade avatar játék.
És volt hogy heteken keresztül szarakodtam hogy 1 acsim meglegyen.Vagy sorolhatnám. Holott lehet 1 végigjátszás után ment volna fel hirdetésbe a játék és jöhetett volna egy köv cím.
Ha valaki nem érti amiket írok vegye meg a Ninja Gaiden 2-őt!
És csinálja meg az acsikat. 24 végigjátszás kell nagyjából hozzá. És ha egyeltalán 1x is végigér. -
Alien83
senior tag
válasz
ProEvoFan #18226 üzenetére
Vannak jócskán eltérések.
Valamint az árakban sima üzletekre céloztam.18227:
"szerk: az árakkal meg semmi bajom, annyi, mint ha ott sem lenne. Úgy sem veszek teljes áron semmit, ha meg valami máshol olcsóbban kapható, hát onnan veszem meg. Annyiért adja a steam amennyiért akarja. Max nem onnan veszem meg."
Igen és ez megintcsak a steam ellen szól.
17228:
Igen és a bazinagy eltérés hogy a microsoft sok játékban ajándékot is ad.
Teszemazt avatarruhákat kiegészítőket avatarképeket. Stb. -
Alien83
senior tag
válasz
ProEvoFan #18218 üzenetére
Szerintem közel sem ez a lényeg.
A steam-el általában az árakkal van baj, most nem akciókról meg nem kuponnal való vásárlásról beszélek.
Illetve Steam-en igen lehet magadnak csinálod acsikat de az álszent aki azt állítja hogy nagy gémer és nem szereti ha egy listán megcsinál egy bitangnehéz acsit és másoknak nem látható és nem gratulálnak érte.Ez sokszor a játékok szavatosságát is növeli.
Egy játékos ha egy általa kedvelt játékot például ezért megcsinálja max nehézségi szintem még1x csak hogy a többi játékostól kapjon 1-2 "Grat!" jelzőt.
És cserébe ő sem jár rosszul illetve hogy a játékokkal többet játszik.Ez főleg a multis acsikra jellemző.
Persze Steam-nél is van de nem tartom egy lapon említhetőnek.
Nem is az összesítés vagy a dizájn miatt hanem egyszerűen elvész az egész és ugye Microsoft találta ki ezt a dijjazás dolgot tudtommal 2005-ben (x360)
És ezért lett ott népszerűbb.Vagy ha steam-en előbb volt akkor én nem tudtam róla.
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #18218 üzenetére
Nem rossz ez,de mostmár a gémerek nagy része nem is tud ellene tenni,annyi játékhoz kötelező.
Egyébként meg a sok istenítés mellé szerintem lehet beszélni a hibáiról is,nincs ebben extra,legalább téma.
Egyébként fura,hogy páran bepukkannak rögtön,páran meg hülyének nézik az embert,mert valamit felvet,ami több heyen működik,és nem kötelesség,hanem lehetőség lenne.
Valahová tényleg mehetne a kliens.Még pl.az sem megoldott,hogy az ember üzit írjon offline barátnak,nincs mégegy ilyen csevegő manapság. -
Ilsyde
őstag
válasz
ProEvoFan #18052 üzenetére
Olvassa egyaltalan valaki az elso hozzaszolast? Nem hiszem
@ollie hja, sikerult kihagynom negy hivatalosat:
Green Man Gaming
Humble Indie Bundle
Indie Bundle
Indie RoyaleBiztosan van meg, csak nekem most nem ugrik be tobb. Neked?
Lehet nem is rossz egy listaba szedni vegre mindet. -
Alien83
senior tag
válasz
ProEvoFan #18005 üzenetére
MS pc-hez közell áll, nem csak X360 exclusive-okat gyárt, ráadásul elmondanám hogy sokak összetévesztik a szezont a fazonnal.
A Microsoft egy kiadó, a játékokat meg fejlesztők készítik.
A Microsoft fizet az elsődleges exclusiveitásokért, ha egy játékban nem lát akkora üzletet, akkor elengedi a gyeplőt.Vagyis egy Halo+Forza+GeoW neki 4 Fable exclusive lefizetési összeget megér és inkább azokat védik 4 kézzel.
Gondolom értik akik benne vannak a témában hogy miről irtam most.
GeoW1-et is miért adták ki? Sokan nem is tudták.Ez egy mézesmadzag volt. Kiadták a GeoW-ot kb 1 évvel a megjelenás után, hogy a játékosok feját elcsavarják.
Majd durr bele GeoW2 és 3 only miért?
Hogy megvegyék a konzolt.Ez mind üzletpolitika...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max