Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
És még akkor sem biztos, hogy működik! Haverral játszanánk NFS Unboundot, én pc-n ő xboxon, és bár cross play, nem is látom, nem tudok rákeresni a gamertagjére, semmi. Pedig játék közben látom ki van a szerveren, és van vegyen xbox, playstation, és pc is, de vele nem sikerül összehozni.
-
Zolás
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Viola and Kiki DeWynterSaints Row: The Third
Nekem is ez van beállítva
-
Zolás
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A játék nem korhatáros? Ha gyerek fiókot csináltál, lehet azért nem látszik.
-
Zolás
addikt
Ha valahogy sikerül ellopni a blizzard accountodat, azt csak a személyid megadásával kapod tőlük vissza, és annak a névnek kell rajta lennie, amit megadtál regisztrációkor. Nincs más lehetőség. A régi freemailes címemmel voltam regelve, amihez nem fértem már hozzá, és bár kizárólag ingyenes játékaim voltak rajta, így is kellett a fotó az igazolványról. Persze én se adom meg az alsógatya méretem, meg nem lépek be sehova facebook reggel, de a rendes nevemmel regisztrálok a fontosabb helyekre, és ahol pénzt költök, az nekem fontos.
-
Zolás
addikt
válasz
Healbacsi
üzenetére
Videó alapján érdekes, de: szar az irányítás, nagyon szenvedős a játék, esetleg én vagyok túl béna hozzá. Ilyen az összes dark souls, én játszani szeretek, nem szenvedni. Videó alapján, a profi gémersrác aprít, és jó a játék. Na aztán elindítom, és vazze, esek-kelek. Elden Ring rohadtul tetszik, de hogy nem veszem meg, az 100%. Max akcióba, ha már a kutyának se kell, pár euróért.
Lehet, hogy vacakul fut a gépemen, egyéb problémák. -
Zolás
addikt
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Dying Light, egy vadász, két túlélő. Lehet csinálni privát szervert vagy mit, és más nem tud belépni.
-
Zolás
addikt
Kifarmoltam pár kártyát, feltettem a piacra, és jön az email. hogy eladtam egyet-egyet. Ezt hol lehet kikapcsolni? Nem kérek emailes értesítést minden eladott kártya után.
-
Zolás
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Akitválást általában engedi, hogy játszani tudsz-e majd vele, az már más kérdés. Ha nem engedi elindítani, akkor megvenni se fogod tudni, mert bár megvehetőnek mutatja, a fizetésnél hibát ír majd, és nem engedi.
-
Zolás
addikt
Hol tudom beállítani, hogy miről kapjak értesítést a steamtől? Felraktam pár kártyát, és éjjel kettőkor is jön az email, hogy eladtam egyet. Spam mappába meg nem irányítanám, ha esetleg megpróbálják feltörni, arról azért kapjak, nehogy minden steames értesítést oda tegyen a gmail.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
válasz
Plebi
üzenetére
Szinte minden fajta fiókom van már a steam mellett, egyszerűen nem tetszik ez az új. Túl erősen nyomul. Megmondom őszintén, örülök a játékoknak amik megjelentek rajta, de teljes áron sosem veszek semmit. Várni kell egy évet? Nem érdekel, nálam 20-30 eur a határ amit kiadok maximum. Amiket eddig ingyen adtak sem érdekelnek. Így is annyi van, már számolni sem tudom.
Azt sem értem, hogy bár a nagy duma az volt, hogy azért van rá szükség, mert a steam nagyon éhes, de ott pont ugyanannyi a játék, mint a steamen. Ha párhuzamosan futnának, és steamen 60 eur lenne, ott meg 50, azt érteném. Az verseny lenne. Ez nem az. Erővel lenyomnak valamit a torkomon, mert az nekem jó lesz. Kösz nem, majd én eldöntöm.
Ahogy a játékoknál, itt is a pénzemmel szavazok. Az új platformnak nem jut egy fitying sem.
Ja, és ha valahol tudok az adott játékhoz olcsóbban hozzájutni, legyen az steam, uplay, origin kulcs, akkor ott veszem meg. Lassan ott tartok bootidőbe ssd-n, mintha xp lenne sima vinyón, de ez van. Éhes a steam, elfogadom. -
Zolás
addikt
Mi ez az aranyló malacos marhaság? Valaki aki átlátja az egészet össze tudná foglalni?
-
Zolás
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Értem, akkor irány a bánya, zsákolok párat

-
Zolás
addikt
Miután felraktam a kapott kártyákat észrevettem, hogy van pár bónuszcsomagom olyan játékokhoz, amit levettek steamről, vagy kivették a játékból a kártyaadási opciót. Eladni sem lehet őket. Ha kibontom a csomagokat a kártyák eladhatóak lesznek? Vagy be kell törni kristálynak? Elkezdett zavarni, és most ilyen first world problem, idegesít

-
Zolás
addikt
Ha van bármi olyan játékod, amit dobozosan vettél, azokat fotózd le, és csatold a supportnak, így elvileg gyorsabb.
A játékok nem mennek sehova az accountról, viszont a raktárban tartott kártyák, egyebek viszont eltűnhetnek.
Ja és ha VAC bant rak az accountodra, az lehet hogy ott is marad. -
Zolás
addikt
Nem tudom hol van elrejtve, de az enhanced Steam progiban van ilyen automata kitöltő cucc, mindenféle dátumot berak, természetesen mindegyikben felnőtt vagy, így kattintasz a játék oldalára, automatikusan kitölti és leokézza, és jön a játék oldala. Így is idegesítő, de legalább nem kell kitölteni.
-
Zolás
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Úgy látszik senki nem használ semmilyen programot most...
-
Zolás
addikt
Sok kártya piacra dobásához most milyen Chrome extensiont szabad használni?
-
Zolás
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Steam inventory helper. [link]
Pont azt tudja amit szeretnél. Kijelölöd a kártyákat, beállítod hogy az éppen aktuális árra tegye fel mindet, és mikor végzett csak megerősítened kell a telefonon. -
Zolás
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Kell a fiók neve, amit készítés közben adott meg. Az egyedi, és nem változtatható később sem.
-
Zolás
addikt
Egyik karácsonykor meg lehetett nyerni az összes steamen kapható játékot, gondolom ő is ott van az élmezőnyben, anélkül hogy fanatikus shoppingoló lenne. Bár ez csak egy ember

-
Zolás
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Half Life 3 confirmed

-
Zolás
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Elolvastad a kommenteket is? Eléggé lehúzzák, pozitívat nem is olvastam sehol.
-
Zolás
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
A kapott kupon akármi mikor vonódik le? Berakok valamit a kosárba, de nem vonja le az 5 dolcsit automatikusan.
-
Zolás
addikt
Nem tudok szavazni. De ami a legfurább, hogy egy nem ezek voltak akcióban az elején, most meg szürke a három játék. Most kimarad egy 0.09 eurós kártyám

Bejelntkeztem böngészővel, így se tudok... -
Zolás
addikt
Dishonored goty lehet még ennél olcsóbb, vagy ne számítsak rá?
-
Zolás
addikt
válasz
Blaise
üzenetére
Az egyiken egy teljes HalfLife1 széria van. Utána akkor jött be a Half Life2 meg az Orange Box, és valami cuccomért beszámítottam a haverom ilyen accountját. A harmadik is hasonló módon jött, mindenféle játékkal, ami érdekelt, olcsón jött, és megtartottam. Ez már elég régen volt, eladni nem akarom, meg nem is nagyon lehet, azért mindent újra megvenni, hogy csak egy acc legyen, nem éri meg. Gondolkoztam, hogy valahonnan szerzek egy Orange Boxot, de igazság szerint nem játszom vele, tehát meglenne kétszer, anélkül hogy felraknám. Nagyjából ezért van 3 accom, farmolni nem farmolok semmit, a TF2 nem tetszik, pláne ilyen sapkás marhaságok miatt.
A 3 accból egyet használok aktívan, a másik kettő évek óta nincs használva. Eladni nem lehet, egyesíteni nem lehet, majd elfelejtem az accok neveit, és akkor már csak egy lesz.
-
Zolás
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Ha megvolt, akkor Wolwerinnek van igaza, a brutálisabb játékokat erősen cenzúrázzák a németek, valószínűleg ezért nincs benne a német nyelv, mert nem a korlátozott német kiadásod van, hanem a rendes. Ha van németbe élő isemrősöd, akinek megvan, és kimásolja neked a szükséges dolgokat, akkor a megfelelő helyre másolással működhet, csak akkor meg minek vesz az ember eredeti programot, ha utána meg hekkelni kell.
-
Zolás
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Steam könytárban jobbklikk a játékon-tulajdonságok-nyelv, itt kiválasztod amit szeretnél, leokézod, és elvileg mennie kell.
-
Zolás
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Épp megvettem volna az Assassin Creed2 játékot mikor felugrott az ára 3.75-ről 9,99-re

-
Zolás
addikt
Üdv.
Rányomtam ezt a béta frissítést a steamre, és eltűnt a bal felső sarokból a menü, így az aktiválj egy játékot a steamen kóddal sor is. Vissza lehet állítani valahogy az eredeti állapotot, vagy meg kell várnom, míg jön egy rendes frissítés? -
Zolás
addikt
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: AVTLA-Q257A-Q8GH9
Ninnyaaaaa

-
Zolás
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Így jártam egy másik ilyen pakkal, és idegesít a sok szemét, amit látok. Pláne idegesít, amikor egy haver kérdezi, hogy milyen, meg miért vettem meg, stb. Eddig csak olyan játékok voltak rajta, amiket valóban használok is. Most van rajta 5 kukázható, és lesz rajta megint 5. Vagy majd később valahonnan veszek csak torchlightot.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Van valaki, aki megveszi ezt a humblibundit, és nem kell neki a Torchlight? Azért nem venném meg, hogy a többit sose használjam, és csak az az egy játék érdekel.
Most látom, egy kulcsot adnak, tárgytalan.
-
Zolás
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Ingyenes dolgokkal nem lesz meg a teljes jogú Steam. Mikor ingyen volt a Portal, volt is belőle vita, mert a Portal Prelude mod nem működött, és a hozzávaló dolgokat csak akkor szerezhetted meg, ha veszel egy HL2 motoros játékot. Addig az ingyenes mod nem indult el.
Azt hiszem a barátlista sem müködött, meg ilyen alap dolgok. -
Zolás
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Molylepke én vagyok, de nem jött be a játék, inkább csak olvasgatom a fórumot, és havonta egyszer-kétszer elindítom, ha épp olyan kedvem van.
Ha zavar a nevem a listán, akkor töröld. Nem lesz sértődés. -
Zolás
addikt
Ezt az utolsó ingyenes achit nem tudom megcsinálni. Nincs ott a fül a beállításoknál, hogy megerősitsem az emailcimem, és bekapcsoljam a steam guardot. Ilyenkor mit kell csinálni?
-
Zolás
addikt
Nagyon jó..... Elkezdett akadni ez a Steam nevü retek, és elkraftolta 8 szenemet egy szar kuponra, ami már amugy is megvan, és 0ft az értéke.... Meg akartam nézni a tárgytárolót, és egy fehér kép volt, mert terhelt ez a szar. Vártam fél órát, eltünt 8 szenem, és kaptam egy retket helyette. Ezt kell csinálni, boldog karácsonyt a kitalálójának, meg a kedves szüleinek is.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eami