Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
És ott a pont! Amazonos Mafia II kizárólag ezekből az országokból aktiválható: US CA PR MX. Magyarországról használhatatlan!
(#36326) eami
PayPal fórumban keres rá csaba951 idei írásaira! Még képeket is linkeltem a folyamatról!
(#36324) RoLyHuN
Azért éri meg, mert ezek a játékok már réges-régen behozták az árukat. Rengetegszer voltak már külön-külön leértékelve. Aki akarta, az idáig megvette. Most meg már csak neked tudják eladni, összecsomagolva.
-
a178
tag
-
Mardel
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Erre én is rájöttem, csak ha valaki egy futó pillantást tesz a borítóra, akkor könnyen félreérthető.
Mintha ezt szemléltettem volna előbb.
Bár a legtöbb pc-s játék windows-ra van ezért nem értem minek még külön rátenni.
Persze elolvastam a linkelt wikipediás bejegyzést, hogy easy install miegymás. Nemtudoma next, next, finnish nyomkodásánál még van-e egyszerűbb. -
csaba951
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
És megjavult végre az Offline mód is!
Most viszont a frissítéskezelő része nem működik rendesen! Van egy játék aminél beállítottam, hogy ne töltse le a frissítéseket automatikusan. El is fogadta rendesen. Viszont legközelebb amikor belépek a Steam kliensbe, megint azt látom, hogy az adott játék automatikus frissítésre van állítva.

-
csaba951
veterán
-
salieven
aktív tag
válasz
HS 2142
üzenetére
ja azt nem láttam már
akkor mondjuk igen csak a 2-t éri megvenni mivel az tényleg bővített az egynek a pályái is benne vannak meg ugye a bővített infected választék ahogy te is írtad
bár azt is hozzá kell tenni hogy nem ugyan úgy vannak a pályák mint az első részben .... kicsit át vannak alakítva 
-
chatran
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Így van. A L4D-et már nem érdemes megvenni, talán csak az achievmentek miatt, hiszen a L4D2 már az összes pályáját tartalmazza. Az első részben nem voltak közelharci, csak lőfegyverek, így kissé nagyobb kihívás lehet. De sajnos alig vannak már játékosok, és sokszor futottam bele csalókba is.
-
Alien83
senior tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Persze ezt értem, de ha több millát eladnak azért ez a 7000 ami majdnem a megjelenéskori ára. hát nekünk magyaroknak necces.
#23271:
Maga a játék izlés kérdése, ne szubjektíven nézd.#23272:
Hogy mit jelent kinek milyen színvonal az szubjektív, akciókban pl az MW2 is nemrég 1100ft volt...
És MW2-őt is sokan játszák és évekkel később is lesznek rajta szerver valamint játékosok, de vannak még játékok, csak beállítottság kérdése, van akinek egy Borderlands vagy más FPS tetszik vagy RPG...Nemrég meg pl volt 1700ft-ért 5 nagyobb cím, amiből 4-nek van multija, jó persze nem mind olyan időtálló, de azért 320ft volt darabja...

-
csaba951
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
HS 2142
üzenetére
Eredetileg azt akartam, hogy újrakezdem a japán pályát, mert én naívan azt hittem, hogy ha külön újra végigjátszom azt, akkor a végén, egyből betölti a következőt. Erre a kocsog visszadobott a menübe. Szal a kampány valamiért használhatatlan lett. Most letöröltem, szerintem holnap újrarakom, de gyanús, hogy a mentésemmel van valami, és akkor se lesz jó.
-
-
cskamacska
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Eddig az Indie Gala volt az egyedüli, ahol külön Steam kódokat adtak minden egyes játékhoz. Na azokat lehetett cserélgetni, és persze halmozni velük a teljes értékű Steam fiókokat a karácsonyi ajándék farmoláshoz..

DeFranco: Nekem nincs még meg, de jókat hallani róla, olcsóbb se nagyon lesz már, szóval ha tetszik a játék szerintem érdemes bevételezni.
-
válasz
HS 2142
üzenetére
Szerintem semmilyen mellékhatással nem járna. Mondom, én giftként kaptam, és olyan régióból, ami itt le van tiltva. Azóta sincs vele semmi gond.
Azt persze nem tudom, hogy VPN nélkül menne e a regisztrálás, de regisztrálás után működnie kell magyar IP-vel is, mivel nálam is működik. Ne kérdezd meg, hogy használtam-e VPN-t, mivel trade-en keresztül kaptam és az inventory-mból aktiváltam. Vagyis nem használtam.
-
Alien83
senior tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Csak szigorúan fanoknak. Iszonyúan sablonos és unalmas játékmenet, és szerintem nem is túl szép. (játék 75%-ig birtam de láttamhogy nem fog már változni a játékmenet, sem a változatossága sem a környezetnek meg ellenfeleknek)
Ha nem vagy Warhammer rajongó akkor kerüld el.
Próbáld meg a demo-t ha tetszik akkor ugyanaz van durván 7-9 órán keresztül amig vége nem lesz a játéknak.
-
Szajo
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Nem tudom,a dobozos Steames-e amúgy...nagyon nem értem,mi ez a kavarás ezzel is+Rage,stb.
Hisz az ember legálisan és sokszor OLCSÓBBAN hozzájuthat,a Rage meg még VPN-nel keyshopból is beszerezhető olcsón.
Tulajdonképp a steam magát szopatja,hogy trükközni kell.
Ha meg Steames a dobozos Skyrim,akkor megintcsak furaság...
Nem tudom,mi lehet a kavarás oka.SMS-re:akkor van ilyen,ha túlterhelt a steam,nekem is volt már többször ilyen.
-
bozont
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Most sikerült elindítani és megvan az achi is, amit már az első pálya után megadott, de elvileg pályasorozat után kellene kapni. Mondjuk volt egy patch 1-2 napja hozzá, lehet sokan panaszkodtak a nehézségre és így könnyítettek a dolgon.
Szóval többször kell próbálkozni a játék indításával, volt hogy már ez elején megáll a töltés, meg mikor a pályát akartam indítani akkor kaptam ezt az sql szerver hibát. De csak sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát, ha telik rá nekik, szórják nyugodt szívvel a pénzüket.
Lehet megnemtámadási szerződést kötöttek?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostanában azért nem játszom a Batman: Arkham Cityvel, mert minden egyes indításkor hibát jelez a GfWL. Először nem jó neki az elmentett jelszó, majd frissítene, de hibát ír ki, kb. 95°-nál és emiatt leáll... OMG...

Franco úr botlott bele ebbe aszzem és ott magyarázta el valaki.

)

eami