Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8014) bepken


bepken
veterán

American Horror Story - 1. évad - SPOILER

a hétvégén sikerült megnéznem az egész első évadot! annyira beszippantott a történet, hogy nem tudtam félbehagyni :)
az első és az utolsó fél óra kicsit lájtosra sikeredett, de összességében így lett kerete az egésznek. és hát azért bevallom, volt jó néhány izgalmas, mi több...nyugtalanító(!!!) perc, úgyhogy nem panaszkodhatok.

voltak benne - számomra - értelmetlen mozzanatok, mint például Montgomery-ék "frankeinstein babája" - aki ráadásul felnő (!?!?!) vagy épp a legidősebb Langdon fiú, "Beu", aki szintén túl groteszk ahhoz, hogy létezzen. ráadásul a Langdon családból kicsit sok is volt talán....konkrétan mindig minden tőlük ered, és mindig minden hozzájuk vezethető vissza. ez a része nekem annyira nagyon nem tetszett...mármint sokkal hihetőbb lett volna, ha mondjuk 1-2 múltbéli tragédia épp nem Constance keze által történt volna.
na de még mindig sokkal jobban bele tudtam magam élni, mint a mai horror történetek esetében! sőt, Tate és Violet, illetve Ben és Vivien folyamatos őrlődése is elég jó alaphangulatot adott.

egy dolgot viszont nem értettem: amikor Vivien bekerül az intézetbe és Ben először látogatja meg, akkor érdekes módon kiosztja a nejét...azt mondja neki, "a hazugságaival elárulta a családját"...ezt nagyon érdekesnek tartom, nem láttam erre utaló jelenetet és az évad végére sem derült ki, mire utalt. vagy csak én maradtam le valamiről? (légyszi, ha másik évadban derül ki, akkor ne részletezzétek :D)

tehát összességében nagyon jó kis sorozat ez, kőkemény borzongás, elejétől a végéig! azt hiszem, rövidesen letudom a következő évadot is :)

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.