Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70183) negyven2 válasza grizlisandor (#70179) üzenetére


negyven2
veterán

Én azt mondom, hogy a The Clone Wars és a Rebels alapján az Ahsoka-ban nagy a potenciál (bár ezt talán az Obi Wan-ról is el lehetett mondani anno :DDD ). Ami engem igazán zavar ezekben az előszereplős sorozatokban, az a LED falas technológia, mert bár nagy segítség a szereplőken, de sajnos emiatt az összes sorozat nagyon műnek hat (az előzetesben is látni, hogy lényegében be vannak a szereplők zárva egy stúdióba, folyósóra). Illetve azért az tény, hogy az eddigi sorozatok történetei kb. egy modern kori Xena/Hercules vonalon mozognak, megfűszerezve a klasszikus Star Wars-os kikacsintásokkal).
Az egyik Podcast-ban volt egy olyan mondat, amivel én is teljesen egyet tudok érteni, hogy ezek a sorozatok animációsként sokkal jobban működnének, mint előszereplősként!

markknight: másfél hónapos a cikk (nyilatkozat). Amúgy most is csak annyi volt, hogy a készülő, Dave Filoni által rendezett film, az összeköti majd a sorozattokat (The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka és az ezután jövő, New Republic érában játszódó sorozatok).

[ Szerkesztve ]

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.