Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47148) k-adi válasza drachoHUN (#47018) üzenetére


k-adi
nagyúr

Tizenhárom okom volt
13 Reasons Why

Gyenge lett sajnos, főleg az első 2 évadhoz mérve.. A legnagyobb gond maga Ani, az új karakter, aki nagyon idegesítő. Ez már önmagában is probléma - idegesítő új karakter behozása - de ami még inkább zavaróbbá teszi az egészet, hogy az ő szemszögéből mesélik az évadot, így kb. az egész egy kínszenvedés. Nem beszélve arról, hogy kb. végighazudja az egészet, így a nézőt is átverve.. (micsoda csavar, húha...)

A 13 részből az első 10 rész kb. kuka, a maradék 3 az ami na végre történik is valami. Persze félreértés ne essék, magukat a cselekményeket nem akarom lekicsinyíteni, gondolok itt Tyler, Hannah, Jessica, stb.. esetére..

A 3. évadról egyértelműen érződik, hogy itt most a szörnyek jó oldalát akarják a néző arcába nyomni, ami néha már inkább kínos és nevetséges, néhol már mondhatni karakteridegen.

A 2. évad ütősen zárult Tyler-el, ott volt feszültség. Aztán jött egy ilyen langyos 3. évad. Az egyetlen dolog amit ki tudnék most emelni, az Tyler és Bryce alakítása. A többiek közepesek voltak, Clay meg még mindig sokszor gyenge.

A 4. lesz az utolsó, záró évad. Van esély jól zárni, de kétlem hogy sikerülni fog.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.