Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz jonnyjoker01 #30789 üzenetére

    Üdv!

    Mr. Robot első évada is Eliott-ról szólt, ahogy írtad, de egy történetet kaptál: hogy veri szét az Fsociety az E-corp-ot és hogyan vágja haza a bankrendszert, mindezt hihető hackelésekkel (legalábbis én bekajáltam :D ). Látod, hogy mennyire függ ma már minden az elektronikai eszközöktől és mennyire könnyen át lehet/ne venni a hatalmat bármi felett, ami mögött egy PC van. A végére eszmélt rá Eliott, hogy ő maga Mr. Robot.

    Most a 2. évadban eltelt 6 rész, ami közel 6 óra és ebből 5 és fél arról szólt, hogy Eliott hogy próbálja a "negatív" énjét elnyomni. Sok helyen olvastam, hogy a Harcosok klubjához hasonlítják ezt a részét a sorozatban, ami igaz is. De ami ott működik 90 percben, az itt is menne....de nem 5 és fél órában. Mindezt úgy, hogy ha láttad az S02E00-át akkor totál át vagy verve, mert azt hangoztatták a készítők, hogy most tele lesz akciókkal és hogy totál más lesz a sorozat. Nos, a totál más az meg van, akció meg sehol.

    Nem kell minden részbe hackelés (első évadban sem volt mindig), de már fáj nézni, hogy ha megjelenik Mr. Robot Eliott-al akkor elkezdődik az újabb unalmas "lelkizős" csörte. Remélem, hogy most tényleg jön a nagy változás, mert lassan vége az évadnak és túrós sem történt még.

    Valahol láttam valami nézettségi statisztikát (talán a sorozatjunkies-en?), hogy az évad eleje óta majdnem felére esett a nézőszám (1.500.000-ról kb. 700.000-re a legutóbbi rész óta), ami eléggé beszédes...legalábbis számomra :) .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés