Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17047) spammer válasza alratar (#17044) üzenetére


spammer
veterán

Lehet, hogy nekem azért nem volt furcsa a világa, mert én ezzel kezdtem, nem a Last Airbenderrel (nyilván helytelenül, de így jártam :D). Viszont én utána gyorsan megszoktam az eredeti sorozatot is. Lehet, hogy ízlés dolga is, nem tudom, nekem egyikkel sem volt gondom.

De ha belegondolsz, Japán, Kína (vagy akár Dél-Korea) nagyon modernek, sőt, technikailag ma már fejlettebbek, mint a nyugati országok. Ugyanakkor az erős kulturális, tradicionális dolgok, helyek, épületek, művészetek stb. mind fennmaradtak. A valósághoz hasonlóan az idő elteltével sorozat világában is megindult a technikai fejlődés, de egy csomó helyszín, épület, hagyományok, meg úgy az egész lelke lényegében nem sokban változott.

szerk: na de visszatérve az évadra: ez a két rész volt kiemelkedő és egyedi, viszont az évad első felénél erősebb részeket hozott a második fele, úgyhogy hajrá, elég epic dolgok lesznek. :)

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.