Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62172) Cry0


Cry0
őstag

Sziasztok!
CloudyG2 3.2-ő van fent a telefonomon már több mint 1 hete pár napja kezdtem érezni hogy most már kezd rendbe jönni az aksi idő és hogy minden beáll de tévedtem egyik este maxra feltöltöttem 4 perc kijelző idő volt és reggelre csak úgy 20%-ot merült ma 40 perc kijelző időtől 95%-ról 40%-ra merült le ebbe kevés telefonálás volt vagy 30 perc zene hallgatás meg egy kicsi mobilnet ennél régebben sokkal de sokkal jobban bírta esetleg valami kernelt érdemes hozzá felrakni vagy az újabb verzióját tegyem fel ? vagy már szimplán megy tönkre az akkumulátorom.

Más néha csak úgy random elmegy a térerőm mutassa hogy van szolgáltatás de térerő nincs ezt régebben is megtette mikor buszon ültem hol fullos volt hol perig épphogy volt egy csík most már ezt a házba is csinálja fotelbe ülök wi-fin keresztül nettezem és egyszer csak elmegy a térerő és percekig vissza se jön de ha visszajön akkor fullos.
Annó a telemaxnál volt szervizbe antennát cseréltek akkor rajta nem-e ettől van hogy valami gagyi kínait bele raktak ?
illetve ez miatt érdemes augusztusba beküldeni szervizbe ?
Ha esetleg azt mondjátok hogy ennek nem ilyennek kell lenni-e és küldjem be szervizbe akkor tudomásom szerint ami van panel ami tartalmazza a gombokat meg a kamerát védő lencsét elvileg ebbe van benne az antenna panel is tehát ha antennát cserélnek akkor azt a panelt is ? csak azért kérdezem mert nekem a hátsó kamera lencse kezd megkopni.

Kicsit hosszúra sikeredett de előre is köszönöm a válaszokat :R :))

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.