Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62351) Rejtve


Rejtve
csendes tag

Üdv Hölgyek, Urak!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e itt közületek Fejér megyei, aki tudna segíteni kijelző ügyben. Nem bevinni szeretném valahova, hanem hogy hol tudnék biztosan eredeti gyári kijelzőt venni!?
Esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!

Ui.: Kérem, az "olvass vissza B+" "Használd a keresőt B+" típusú embereket, hogy ezen kettő lépésen már túl vagyok!
Köszönöm!

(#62352) akooos válasza Rejtve (#62351) üzenetére


akooos
veterán

Szerintem Magyarországon nem lehet kapni csak úgy kijelzőt. Ebben szerintem senki nem fog tudni itt segíteni. Vagy külföldről rendelés, vagy gyári szerviz :(

(#62353) Rejtve válasza akooos (#62352) üzenetére


Rejtve
csendes tag

Köszönöm!
Hirdetnek sokan kijelzőt hozzá, de a rendeléssel az a bajom, hogy hiába írja, hogy eredeti, közel sem biztos, hogy tényleg az. Után gyártottat meg nem szeretnék venni. Akkor marad a gyári szerviz.
Köszönöm a válaszod!

(#62354) samir


samir
tag

Hello,hol tudom azt beállítani hogy a Beállítások/Általános/A telefonról/Státusz, pontban a saját telefonszámom megjelenjen?

[ Szerkesztve ]

A Privát előny.

(#62355) LilProphet90


LilProphet90
senior tag

A kijelzősárgulást lehet valamihez kötni? Gyártási idő, stb.? Annyit olvasok róla, hogy beleültette magát a fejembe, és nincs garim. Habár nem sokat játszok a telefonon, vékony tokban tartom, de ugye ki tudja... Nemsokára megyek külföldre, és nem merem GPSként se használni a telefont olyan hosszú időre, nehogy utána szembesülnöm kelljen vele.

[ Szerkesztve ]

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#62356) norbert1998 válasza Rejtve (#62353) üzenetére


norbert1998
veterán

Darvinya kollegara írj rá, tud egy helyet, ahol ilyenek vannak, de nekem sajna nem jut eszembe. Vettem már z kijelzőt ott, és sok más egyebet. Van új és használt is.

LilProphet: melegedés. Proci utemezovel vedd vissza az órajelet, ha ennyire félsz tőle.

Egy óra 4G 20% merüléssel normális?

[ Szerkesztve ]

(#62357) schumi


schumi
aktív tag

kis segítséget kérnék, előjött nekem is pár hónapja a besárgulós téma, de a telóm nem tudtam nélkülözni, így csak most gariztatnám ... T-mobilék beközölték hogy már csak közvetlen lgbe tudom elvinni a telót szervizelni.

2 címet adtak is, de elhagytam a papírt, kitudtok segíteni hol van official lg szervíz ami szombaton is nyitva van -merthogy egyik ilyen volt-

köszi

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#62358) akooos válasza LilProphet90 (#62355) üzenetére


akooos
veterán

Teljesen random, hogy mikor, miért, hogyan jön elő. Silány minőségű ragasztót használ az LG. Előbb utóbb mindenkinél előjön. Ha GPS-ként akarod használni, akkor ablakban lesz a telefon. Süti a nap és a GPS is fűti. Van rá esély, hogy besárgul, de arra is, hogy nem. Ezt nem lehet előrevetíteni. Ha van még rá garanciád akkor ne aggódj, fél nap alatt kicseréli a szerviz.

(#62357) schumi:

1134 Budapest,Váci út 33. Tel:06 1-796-04-92
Ez hétfőtől péntekig van nyitva 8 és 18 óra között. Szerintem ha pesti vagy, akkor csörögj rájuk, hogy egy reggel beadnád. Délre szerintem kész is lesz, ha van alkatrész készleten.

[ Szerkesztve ]

(#62359) LilProphet90 válasza akooos (#62358) üzenetére


LilProphet90
senior tag

Nincs garim, épp ez az. De nem értem, hogy hogyan fordulhat elő, a Nexus 4-nél is hasonló kijelzőtechnológiát használtak, ott mégse volt gyakori. De pl.: az, hogy a digitizer látszik, az N4-nél, G2 és G3-nál is előfordul (az eladónak 2 db G2-je volt, az egyiknek nagyon látszott, de az előtte lévő N4emnek is), tehát azt mutatja, hogy valami különbség van a kijelzők között, ezért nem akarom limitálni a használatát, bár elvileg ez egy elég sokat használt készülék volt az előző tulajnál, tehát ki tudja.

De mindegy, ha elér a dolog, akkor úgyse tudok mit tenni. Váci úti szerviz 25.000 körül cseréli? Meg sokan mondják, hogy Kitkat alatt szinte semmit nem melegedett a telefon, erről mi a tapasztalatotok? Stock LP nagyon melegedett, Euphoria alatt elviselhetőbb, de néha azért felhevül.

[ Szerkesztve ]

Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic

(#62360) rangersanyi


rangersanyi
tag

Üdv mindenkinek! Ma érdekes dolgot művelt a g2-m, a dupla kopp funkció nem mülködik, vagy is lezárni tudom dupla koppal ellenben feloldani nem tudom. Mind ez egyik percről a másikra történt. Kipróbáltam az összefoglalóban található Update Touch Firmware trükköt de akkor sincs változás :( . Valakinek van valami ötlete? Vagy nyomjak egy hard resetet?

IPhone 14 pro

(#62361) Ferenczi Áko válasza rangersanyi (#62360) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

A közelség szenzor működik? Mert ha az pl le van takarva akkor nem tudod feloldani a kijelzőt. Próbáld ki egy hívásnál, ha nem sötétül el a kijelző, akkor valószínűleg ott lesz a gond. Szerintem.

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#62362) moltam


moltam
tag

Sziasztok!

Ha veszek egy D802-t használtan, akkor elég rátennem a legújabb KDZ-t ahhoz hogy egy teljesen friss rendszerem legyen? T-Mobile képernyővel indul a telefon, ha a gyári nemzetközi romot feltelepítem ez megávltozik?

(#62363) ruskop


ruskop
senior tag

Kdz firmwaret akarok telepíteni de valami cdc serial drivert keresgél. Honnan lehet ezt leszedni?

(#62364) reap3r válasza moltam (#62362) üzenetére


reap3r
aktív tag

Ha felteszel egy magyar független romot, akkor nem lesz trémobilos logó. A lényeg, hogy függetlent tegyél fel és akkor elköszönhetsz a logótól :)

(#62365) rangersanyi válasza Ferenczi Áko (#62361) üzenetére


rangersanyi
tag

:)

[ Szerkesztve ]

IPhone 14 pro

(#62366) rangersanyi válasza Ferenczi Áko (#62361) üzenetére


rangersanyi
tag

A lentebb irt problémát az okozta, hogy a kijelző elvált a kerettől a bal felső saroktól 2 cm hosszan lefele irányban, valószínűleg ez zavarhatta be a közelségszenzort. Egy kis pillanatragasztóval megoldottam és most jó. :)

[ Szerkesztve ]

IPhone 14 pro

(#62367) bernel


bernel
tag

Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy ázsiai vagy egyéb nem eu régiós g2-nél nem lehet probléma, hogy esetleg nem működik vele a a magyar sim kártya? Az egyik kereskedő írta, hogy ázsiából is importálnak telefont, és amikor válaszul megkérdeztem, hogy az ázsiai régióval nem fordulhat elő olyan, hogy nem működik vele a magyar sim (olvastam ilyet valahol), akkor erre nem regált.

Lehet ebből probléma, hogy más régiós telefon nem működik itthoni sim kártyával? Vagy ez nem probléma, lehet bármilyen régiós?

[ Szerkesztve ]

(#62368) Quqesz válasza bernel (#62367) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Még nem hallottam ilyen problemáról. Nekem a 4x volt szingapúri,és simán vitte. De itt is vett pár ember már ázsiai régiósat. Az ota frissítés lehet gond max,de ott a kdz...a lényeg,hogy D802 legyen a tipus,a többinél lehet gond.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#62369) bernel válasza Quqesz (#62368) üzenetére


bernel
tag

Köszi, más telefonnal kapcsolatban hallottam, ezért voltam kíváncsi, hogy a G2 érintett-e, de akkor lehet, hogy ez csak a Samsungosoknak okozhat fejfájást:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#62370) goblin1983 válasza bernel (#62367) üzenetére


goblin1983
tag

Én olyat hallottam, hogy azokban nincs LTE. De szerintem nálunk bőven el lehet lenni nélküle. A netet arany árban mérik, szóval a többségnek teljesen mindegy, hogy a csomagban lévő 50-100 MB melyik kapcsolatban használja el.

(#62371) norbert1998


norbert1998
veterán

Az normális, hogy egy idő után, aktív kijelzővel is, eldobja az eufória a wifit?

(#62372) Doky586


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Ti milyen autós GPS navigációs programot használtok ami tud bt telefonkihangosítón keresztül navigációs hangutasításokra? (nem a telefon mini hangszóróját használja csak)

Google Maps: találtam benne egy "hang lejátszása Bluetooth segítségével" kipipálható beállítást, de semmit se csinál, ugyanúgy a telefon hangszórója dumál a kihangosító helyett.
.
Navitel: hang beállítások alatt lehet elvileg választani a hangfolyam-ot (zene- rendszer- riasztás- értesítés- csengés-folyam) de itt se változik semmi.

OsmAnd: itt is lehet elvileg váltani zene- üzenetjel- és telefonhívás-hangcsatorna közt. Ezt nem teszteltem.

iGO: nem találtam hangkimenet változtathatóságot.

Here: nem találtam hangkimenet változtathatóságot.

(#62373) Rasnac válasza norbert1998 (#62371) üzenetére


Rasnac
aktív tag

Több készülék is leszakad olyankor a wifirol ? Vagy csak a telo ? Mert ha több is akkor a router lesz a ludas ha nem akkor a telefon. Ha nem tudod ellenőrizni akkor csak durd le a telefont rakd újra az eufóriát teljes full wipe system stb. Hátha segit

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."

(#62374) norbert1998 válasza Rasnac (#62373) üzenetére


norbert1998
veterán

Csak a telefon. Nem túl gyakori, de előfordul. Majd, egyszer, megcsinálom :D

(#62375) gps76 válasza goblin1983 (#62370) üzenetére


gps76
őstag

Van LTE benne,nekem 32-es MAL régiós. Ha d802 a hardver ugyanaz,a szoft.-ra kell kicsit odafigyelni.

[ Szerkesztve ]

(#62376) ruskop


ruskop
senior tag

Tapasztalatok alapján melyik firmware volt akkuidőben eddig a legjobb? Tegnap szereztem be egy 32-est és a 30b lolli van rajta.

(#62377) reechyke


reechyke
tag

Szaisztok, a segitsegetek szeretnem kerni. kb egy, masfel bonapja feltettem a 5ös androidot, utana hard reset, mert hasznalhatatlan volt. Ennek ellenere csinäl olyat a mai napig folyamatosan a telefon napont többször is, hogy a 2oldalas fökepernyöböl csinal 3-5-6-7 oldalasat. Mit lehet ez ellen csinälni? Nagyon idegesitö ezeket a lapokat ällandoan törölgetni... :W

(#62378) Pigmeus_1


Pigmeus_1
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert nagyon elakadtam.
A telómon jelenleg CloudyG2 3.3-as ROm fut, de szeretnék visszatérni gyárira. Valamiért nem jó a GPS-em és kíváncsi vagyok, hogy a gyári ROM megoldja-e a gondot, de ha nem akkor is kellene a gyári a szerviz miatt.

Leszedtem a legfrissebb LP rom-ot, de nem tudom feltenni. Sem DroidMester offline frissítője nem fut le, sem Laca0 verziója.

Elkezd frissíteni, aztán ismeretlen hibával megszakad.

Mit rontok el?
Hogyan tudok visszatérni gyári ROM-ra?

Előre is köszi a segítséget.

Csak egy lelkes felhasználó...

(#62379) neo_xperia válasza ruskop (#62376) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

v20h

(#62380) ruskop válasza neo_xperia (#62379) üzenetére


ruskop
senior tag

Köszönöm a válaszod. Szóval a 4.4-es Kitkat a jobb. Gondoltam egyébként. Előtte Sony Z1C-m volt és ott is a Lolli elég gyéren szerepelt. Gyorsabb volt de ette is az akkut. Köszi a választ. Egyébként az LG-nél is ki lehet lőni, hogy a frissítést ne mutassa ha visszateszem a KK-t?

(#62381) gubolaa


gubolaa
tag

Sziasztok. Már régóta használom a g2t kitkattel és nem volt szinte soha semmi bajom. Most viszont olyan mintha (firefox) netezés közben jobban melegedne. Most ahogy írok is langyos a telefon. Emlékeim szerint ennyire nem melegedett. A másik pedig h netezek és a hálózatot folyamatosan váltja. Egyszer h+ utána H és utána vissza. Egy helyben ülök, a térerő fullon és nem értem miért dobálja. Lehet hogy ezért melegedik? Lehet h valami elromlott benne? Remélem valaki tapasztaltabb mint én.

Adam

(#62382) Hunner


Hunner
senior tag

Sziasztok!

Egy olyan problémába futottam bele, hogy...
modositottam a build.prop file-t a system partición, az eredetit kimentettem a telefonmemória gyökerébe, és mikor kész lettem és vissza akartam volna állni az eredetire, akkor ahelyett hogy kézzel visszaírtam volna amit változtattam, csak visszamásoltam az eredeti file-t. (gondolom elmászott az r/w permission) Nos, azóta LG logo szivárvány led bootloop-ban áll a telefon, se recovery-t se download módot nem tudok behozni rajta, a hard reset menü bejön, de egyrést nem toljja le a resetet, másrészt, nem jön be a recovery utána. Ha jól emlékszem twrpnek kell rajta lennie.

Egyébként minden driver fenn van(mobil/adb), de az adb sem látja a telefont.

Valakinek valami ötlet/részletes leírás? XDA-n olvasgattam, semmi hasznosat nem találtam, a leírások fele vagy recovery-t vagy adb-t javasol, de ezekkel egyelőre nem vagyok kisegítve. Az itteni összefoglaló majdnem minden lehetőségét is kipróbáltam már, aminek egy kis köze is lehet a problémámhoz. Annyira nem vagyok expert az adb shell commandokban, ha arra van valakinek megoldása egy részletesebb leírást szívesen vennék

Előre is köszi

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#62383) bernel válasza gps76 (#62375) üzenetére


bernel
tag

Az mit jelent, hogy más régiósnál a szoftverre oda kell figyelni? Milyen problémák lehetnek? G2 vásárlást tervezek, ezért érdekelne, hogy ha esetleg más régiós jön, akkor milyen gondok lehetnek vele, amiket nem triviális megoldani.

(#62384) neo_xperia válasza ruskop (#62380) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Amennyiben egy telefonod régiójától eltérő verziójú romot teszel fel soha nem fogja felajánlani a frissítés lehetőségét.

(#62385) Quqesz válasza Meggyi001 (#62207) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Csak neked(meg úgy mindenkinek ;) )

olasz tengerpart

olasz tengerpart

Sajna itthon megint...de a teló minden téren kiváló volt. Navi terén a here jobban tájékoztat és talán pontosabban is, mint a mapfactor navigator,de mind a 2 teljesen jó offline navi(mn többet eszik aksiból)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#62386) Quqesz válasza gubolaa (#62381) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Ez előfordul,mert mindég a jobb hálózatot keresi és a h+ nagyon kevés helyen stabil. A melegesés jellemző,mert melegebb van,v a frifox egyik frissítése pörgősebbé tette.

Doky586
Ha a kocsiban pl rákapcsolod bt-re és a telót kapcsolod be a rádión(bt v aux v stb jelzéssel) akkor a hangot le kell játsza ugyan úgy,mint pl a zenét a telóról. Más módról nem tudok,mert pl olyan nincs,hogy hallgatod a rádiót/cd-t és közben mondja a navit. Nekem here és mapfactor navigator van fent,de jó még a sygic,waze,navigon

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#62387) Meggyi001 válasza Quqesz (#62385) üzenetére

Á, köszi, biztos jó lehetett :)

https://gamergep.hu/

(#62388) Quqesz válasza Meggyi001 (#62387) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Jó bizony,csak a két gyerkőc szívta a véremet :)olyan tiszta a víz,hogy rákokat nézegettünk.

reechyke
Ha újraindítás nem segít,akkor kell egy hr megint. Ha az sem segít húzd újra a romot(kdz v lg mobile support tools)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#62389) gubolaa válasza Quqesz (#62386) üzenetére


gubolaa
tag

Nem frissítettem egyszer sem a firefoxot és légkondiban használtam... :s a hálózat dologgal kapcsolatban budapesten vagyok a belvárosban és mikor írok is tele h+ról sima H és vissza. Kicsit tartok tőle h szervizelni kell. Azért köszönöm

Adam

(#62390) Doky586 válasza Quqesz (#62386) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Szia. Nem akarok a kihangosítón rádiót hallgatni a telefonról.. Arra van egy ettől teljesen független autorádióm. A kettő tud egyszerre működni. Ez csak egy napellenzőre csiptethető mono telefonkihangosító. Ezt kéne működésre bírni navigálás hanghoz..

(#62391) hoge87


hoge87
tag

Sziasztok,

mióta frissítettem a telóm gyári lollipopra (V30a) brutálisan csökkent az üzemidőm. Max ilyen 3 órás képernyőidőket tudok produkálni.Emellett gyorsan melegszik...stb apróbb hibák...
Eddig LTE nem volt a készüléken mivel ázsiai darab, de a frissítéssel már beállítható a készüléken, de 3G-vel is ugyanolyan hamar lemerül.
Az üzemidővel kapcsolatban van esetleg vmi tanács amivel javítani tudnám?

(#62392) Quqesz válasza Doky586 (#62390) üzenetére


Quqesz
nagyúr

A navigon-ban emlékszem olyan opcióra,hogy bt hang(2 lehetőség volt). A régebbi verziókban benne volt,a mostanit nem tudom.

hoge87
hr

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#62393) joiner007 válasza Doky586 (#62390) üzenetére


joiner007
aktív tag

Szia

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxistar.monobluetoothfree

Így tudom linkelni, G2-n nincs tesztelve. (holap megpróbálom a páromén) Nekem ezzel headsetten lejátsza a navi hangokat, akkor gondolom egy kihangosítón is működik.

Visszajelzést várok

Jó éjt!

(#62394) Wucky


Wucky
senior tag

Ma reggel sikeresen leejtettem a telefont. Tokban(Nillkin) volt,Nillkin 9H fóliával,és még is berepedt a kijelző. A fólia alatt. A fóliának semmi baja nem lett. Nagyon ,érges vagyok. Gondolom erre gar nem jár. Mennyi is most a kijelző? 37000 Huf?

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#62395) norbert1998 válasza Wucky (#62394) üzenetére


norbert1998
veterán

Dehogy annyi.
[link]
Ezek biztosan eredetiek, sok kijelzőt rendeltem már onnan, ismerős még többet. Sosem volt bajunk vele.

(#62396) Wucky válasza norbert1998 (#62395) üzenetére


Wucky
senior tag

Király. Tehát ezt megrendelem,és bárhol beleteszik? De a garom mindenképp ugrott gondolom.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#62397) norbert1998 válasza Wucky (#62396) üzenetére


norbert1998
veterán

Elvileg nem ugrik a gari. Ha nincs nyoma a beavatkozásnak. Azért lehet, kellene venni egy hátlapot is, az törhet szetszedeskor, ha nem elég óvatos a szakember.
Ha szervizbe kuldod, lehet belőle akár 50 ezer is. Viszont a gari tuti megmarad. Igaz, 50 ezerert hibátlan használtat veszel... Én is annyiért vettem, aktív, eredeti tokkal, minden tartozekkal, dobozzal, postával.

(#62398) Wucky válasza norbert1998 (#62397) üzenetére


Wucky
senior tag

Az a baj hogy nem ismerek semmi ilyen jó szakit. A vicc hogy kijelzőként működik,csak az érintést nem érzi. Tehát nem full össze van törve. A jobb felső sarokban egy V alak. Olyan mintha ráültem volna,mert nem látszik hogy leesett.

~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

(#62399) Ferenczi Áko válasza Wucky (#62398) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Esetleg próbáld meg ŐT,már többen is ajánlották itt a fórumon..

Más: Nem sok híja volt,hogy eladjam a G2-t..Már le volt beszélve az üzlet, meg lett volna az utód egy Lenovo Vibe Z2 pro személyében,(jobb telefon kétségtelenül) de egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy megváljak a G2-től.. Indulás előtt a kocsiban beütött az érzés, hogy nem adhatom el, túlságosan hiányozna.. :B

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#62400) Doky586 válasza joiner007 (#62393) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Szia! Köszönöm, ez nagyon szuper!
Előzetesen (lakásban) tesztelve (a hőség miatt inkább behoztam a kihangosítót) jól átrakja a navi-hangot mind a mono kihangosítóra, mind a mono headsetre..!

Quqesz (#62392): Navigont nem ismerem. Ennek köze van a Garminhoz? Használhatók vele a Mapsource-ból kiexportálható térképek? Én főképp Tuhu és OpenMaps térképeket használnék.

Ahogy írtam a Google Maps-ban és a Navitel-ben is van olyan átkapcsolós menüpont mint amit említettél, csak teljesen hatástalan...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.