Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Ket napon belül masodszor fagyott ki ugy a ps, hogy csak a kikapcs segitett, raadasul 2 különbözö jatekkal..
Aggodnom kellene valami miatt, vagy ez "elöfodul"? -
dani3l
őstag
válasz nokia párti #45055 üzenetére
Slim 320 gigas, masfel eves, abbol kb egy evig nem hasznaltam..
Tegnap a Saints Row 3, ma pedig a Mass Effect 2 közben.Mas: Arrol esetleg valam lehet tudni valamit, mikor varhato ME3-bol olyan kiadas, ami tartalmazza a DLC-ket?
Illetve az elsö reszt meg lehet venni valahol külön is, vagy csak a Trilogy Packban?[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz dani3l #45056 üzenetére
Akkor nem hiszem, hogy a géppel lenne a gond. Valószínűleg csak egyszerű fagyásokról lehet szó, sajnos ez a rendszer ilyen, nem tudsz ellene mit tenni. Nekem is volt év elején egy 320 GB-os Slim-em úgy kb 2 hónapig, és párszor produkálta a fentebb említett problémát, pedig zsír új volt, de nem kivétel ez alól semelyik PS3. A mostani 40 GB-os gépem is néha gondol egyet aztán csontra kifagy Uncharted 2 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz nokia párti #45057 üzenetére
Ertem, köszi. Csak furcsa volt, hogy ket nap alatt masodszor, mert miota megvan, ezeket leszamitva talan egyszer fordult elö..
-
anulu
félisten
részemről csalódtam főleg a hangokban és az AI-ban.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
FuRiONight
őstag
Srácok tényleg egy játékról beszélünk? GT6? Ez volna olyan nagy szám..? Helmoras-al egyet értek, ez igy..
-
anulu
félisten
válasz FuRiONight #45060 üzenetére
az 5 után sokkal többet vártam. számomra a 4 az etalon, de abban bíztam, h ha azt nem is, de az 5-öt sikerül megugrani. demo alapján tévedtem. a teljeset megvárom még, de kételkedem
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nokia párti
őstag
válasz FuRiONight #45060 üzenetére
Mit vártál tőle? Hogy fusson Full HD-ben 60 FPS-sel?
Így is kihasználja a PS3 erejét szinte már maximálisan. -
Ghard
őstag
Azt nem tudom hogy mit tudtok ebből a demóból leszűrni. Van 3 pálya, és a lényeg,hogy összemérd az idődet a többiekkel.
Most hogy lehet ezt a gt5el összehasonlítani? AI? Lenyomod a singlet gyakorlásnak és ezután jön a lényeg, az online meccsek, az ai lényegtelen, főleg ebben a demóban, mert super easy módban van.
A menü jobb, a betöltés sokkal gyorsabb, a fizika is fejlődött, a hangok miatt nyavajgókat meg nem értem, az ütközés olyan amilyen, az autók hangjával meg mi bajotok?
Összességében nincs ennél jobb szimulátor, fölösleges fanyalogni. De mondjatok jobbat.
A need for speed shiftnek jobb a garfikája, de semmitérő a fizika. A forzában tegyük fel jobbak a hangok, de a fizika és a grafika nincs ilyen jó. Vannak a GTRek meg az iRacing, amikben jó a szimuláció, de a grafika régi és az autók száma igen kevés. -
james001
veterán
Igazából az a baj szerintem,és én is ezt érzem,hogy mindenki mást várt,nem egy GT Academy 2013 demót,hanem egy normális GT6 demót.
A többiben meg van amiben egyetértek de sokban nem. De mindegy,nem akarok vitába szállni,a teljes játéknál derül ki igazán minden!https://psnprofiles.com/kazama001
-
FuRiONight
őstag
válasz nokia párti #45062 üzenetére
Mondtam én ilyet h a grafikával van a gondom? Nem
Nincs sebességérzet, nem érzem, h egy autó volánja mögött ülnék, számomra túl steril a környezet, nincs meg a hangulat, az ütközéskor a dobozhangok, meg maga a motorhangok.
Shift 1 ilyen téren sokkal élménygazdagabb és a forza akármelyik része is SZVSZ!
[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
válasz dani3l #45056 üzenetére
ME2 alatt nekem is lefagyott egyszer a PS3, szóval lehet maga a program sem tökéletes. Sajnos emlékezetes volt, korrupt lett a system pref mentése, szóval a lojális csapattagok erőit nem tudtam felvenni mert úgy érezte nem volt meg a lojális quest, plusz az összes statisztika is elveszett akkor
-
Tegla80
addikt
Annak aki nem érti miért jó a "GT demó":
-mert sokkal jobb az autó mozgása,irányítása,kezelhetősége(fizikája).
de ezt mint már sokszor mondtam,"nem joy-ra készül" játéknak tartom,és nem csodálom,h "nektek nem is jön így át" . (csak kelletek a befektetés megtérüléséhez,mint vásárló )
plusz aki nem fedezi fel a gt5 és ebben lévő grafikai különbséget,az "vaksi" .
"Ég és föld" a 2 játék közti különbség. (bár ez számomra jelentéktelen,de mégis látható)
Tuti előrendelős nálamjah, és "sit és torzsa" ezzel soha sem lesz egy kategória,egyszerre említeni egy "GT" vel,meg nálam istenkáromlás.
(még a 2év múlva megjelenők sem lesznek ezen a "fizikai"szinten,mert nem erről szólnak. Azok arcade gammák lesznek mindig is )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
csab2
veterán
Most értem az Uncharted 3 végére normál módban.
Egyszerűen zseniális ez a játék! Nem tudok angolul, de még így is hihetetlen, hogy mennyire magával ragadja az embert. Eszméletlenül hangulatos. A látvány pedig egyszerűen odab@sz! Olyan mint egy Bond film, aminek te vagy a főszereplője. Zseniális úgy ahogy van! PS3 tulajoknak kötelező, kihagyhatatlan darab! Mindez egyébként az előző részekre is igaz. A Pajkos Kutyák pedig egyértelmű, hogy a legjobb fejlesztő csapat PS-re.
Elnézést az ömlengésért, de teljesen a játék hatása alatt vagyok! Milyen élmény lenne ez a 3 játék magyar nyelven, vagy legalább magyar felirattal?!Szerintem ez a három játék már nem is egyszerű videójáték, hanem interaktív film.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
FuRiONight
őstag
válasz Tegla80 #45067 üzenetére
Ha már befektetek, akkor mér nem egy kormányt meg pedálokat veszek csak, hanem egy autót és ott tényleg reális a fizika meg FHD graf 60fps-el. Ehhez képest a GÉTÉ 6 is egy árkád játék (szerű).
Sztem az ilyen jellegű szimulátor egyszerűen nem konzolra való. Lehet neked sit meg torzsa, de nekem a GÉTÉ 6 nem jön be akkor sem, és nem ér fel az sem SHIFT-hez sem a FORZA-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz FuRiONight #45069 üzenetére
Se a Shift, se a Forza sem szimulátor... aki valóban szimulátorkodni akar, az PC-t vegyen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ghard
őstag
válasz FuRiONight #45071 üzenetére
Nem a törésért játszanak a GTvel, hanem azért mert ez adja vissza reálisan a vezetés élményét.
Megszoktad, hogy az nfsben meg a többiben már 120 km/h-nál mosódik a táj meg olyan, mintha tér időt váltanál és ha neked ez jön be akkor játssz ezekkel. Ha meg nem tudsz különbséget tenni a kettő között, akkor inkább maradj csendben.
Az utóbbi időben szinte csak Grid 2ztem, mert ez esett jól, a shiftel is marha sokat játszottam, a forzával már keveset, mivel semmi olyat nem nyújt amit ne láttam volna az előzőekben.
Ha azért játszol valamivel, mert azt mondják mások, hogy az jó, az a te bajod, akik GTznek azok tuják, hogy miért szeretik.(#45074) Mister_X
Aham, csakhogy azokban nincs meg az ami miatt GTzik valaki
A grafika már nagyon idejét múlt min2ben és utcai autók maximum vmilyen mod formájában vannak.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Aham, csak ezek tényleg szimulátorok. A te definíciód alapján a Skate 3 is deszkaszerelmeseknek való, mert ez adja vissza a legjobban a gördeszkázás élményét.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tegla80
addikt
-
Ghard
őstag
Tudsz valamit.
Egy ps3+gt+kormány anyagilag pont annyi mint egy autó amivel kimész hetente többször több órára versenypályára és még fizeted a fenntartást is. -
Tegla80
addikt
Nem vagyunk egyformák,ennyi.
Ghard
nem kell ahhoz "pályára" menni,h csapasson egy klafát az ember[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Mister_X
nagyúr
Nekem nincs PC-m, ettől függetlenül a barátom bele van b*zulva az ilyenekbe. Ez csak két példa volt, amit még újságban olvastam, valami újabbal is toltam órákat, amikben nem volt semmi ideális ív, fékrásegítés, stb. Rallyautók meg régi F1-esek voltak, az tuti. Nem lehetett benne eldodgemezni, mint a GT5-ben és egy rosszul bevett kanyarban is olyat pördült a kocsi, hogy ki is tépte a kormányt a kezemből, ütközésnél meg szépen hagytam el a kocsit. Nekem nem tetszett, mert nem vagyok az ilyenekhez hozzászokva (inkább már Burnout), de az sokkal szimulátorabb volt, mint a GT5. Meg ronda sem volt.
-
Helmoras
őstag
Nem akartam én ilyen offparádét elinditani :S, szerintem nem rossz a játék, csak aki szereti az beruház egy normálisabb kontrollerre vagy még inkább egy jó kormányra és csapatja...
-
Tegla80
addikt
"Kapcsolj ki minden segítséget GTben, aztán mindjárt nem dodgemezel."
uhhh,mekkora igazat mondtál
nekem ilyen mondatok már az eszem be sem jutnak,mert "alap",h minden "aids off" és CSoft-on játszom
hiszen pl a TT 100ba soha nem jutsz be ,ha használod őket mert lassítanak és kezelhetetlené teszik a vezetést.
(úgy ahogy az életben is,mert nélkülük gyorsabb vagy,csak a "mazsolákon" segít pl az ABS is,mert mikor "beleáll" a fékbe,nem engedi neki blokkolni a kerekét,így esélyt adni a manőverekre.Nélküle füstölő gumikkal mennének tovább egyenest .)
Nálam pl a kesztyűtartóban pihen az ABS relé a biztitáblából,így off-olva van .
Helyettem senki és semmi ne döntsön[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben fogok vásárolni PS3 12gb-os gépet, amibe bele szeretném tenni a notim 500 gigás SATA2 HDD-ját (SSD-re váltok itt is, amióta ugyanis asztali PC-n beújítottam egy ilyennel, nem bírom elviselni a notim lassúságát ).
Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy a PS3 saját fájlrendszert használ, így nem kell a winyót FAT32 fájlrendszerre formatálni, vagy ilyesmi. Ez így rendben is van, csak azt nem tudom, hogy akkor nekem kell-e valamit csinálnom a HDD-vel? Leformázom, maradhat a fájlrendszer a jelenlegi NTFS, berakom majd a PS3-ba és kész, a többit intézi a gép maga? Vagy van még valami teendő?
-
Ghard
őstag
válasz Vinyard# #45086 üzenetére
Semmit nem kell vele csinálnod, csak egy beépítő keret kell majd.
-
akos90
tag
Ps+ játékokat hány óra fele szokták cserélni? Vagy random szokott lenni a dolog?
-
FuRiONight
őstag
Màskor olyan kèső dèlutàn voltak letölthetöek az új ps+ jàtèkok.
-
törölt tag
Red Dead Redemption 4000-ért jo szerintetek? Vagy jövő héten mar a Complete változatot adják majd 5-ert?
-
csab2
veterán
Az normális, hogy az Uncharted 3-at végignyomtam és most csak az első fejezetet tudom kiválasztani és a videók között is csak az első fejezet intrója van fent?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
saltrock
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánladni ps3-hoz headset-et? Van esetleg "best buy"? Szóba jöhet drágább is. Nézegettem Tritton 720+-t illetve pro+-t. De fogalmam sincs még mindig, hogy melyik érné meg leginkább. Esetleg van olcsóbb headset is, ami megéri? -
redXIII
senior tag
válasz saltrock #45094 üzenetére
Nekem pro+om van.
Pozitivum:
Valós 5.1, nem felkevert dolby.
Nem csak ps3-hoz jó,elvileg mindennel tudod használni amin van optikai kimenet.(Xbox 360-al használom még)Negativum:
Nem tudsz elöre beállitot profilokat csinálni különböző játékokhoz,mivel potis beállitás van. És az ugye minig ugyanaz,minden játéknál.
Autós játékokhoz felejtös.
Kábeles.Én nem bántam meg hogy megvetem,első ilyen fülesem, battlefield 3 multiban pl nagyon komoly. De azt javaslom próbálj ki valmi ilyen tipusu fülest mielött megveszed,és akkor nem érhet nagy csalódás.Mert vannak előnyei és hátrányai is.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Helmoras
őstag
Majd ha valakinek volna kedve ezt a saints row 3-at tolni coopban esetleg írjon egy pm-et és megbeszéljük a továbbiakat, nem találtam hogy lenne valami érdemi topicja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest