Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44301) DM-Fan válasza Brian_GT (#44299) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Most ilyen elven, a microsoft sem kompatibilis visszafele az xboxal. Sőt a One semmit nem ad meg azért, hogy játszani tudjál a 360-as címekkel, a Sony legalább igyekszik megoldani ezt."

Na, látod, pontosan ez a bajom, hogy igazából erre senki nem fektet komoly hangsúlyt. Ha rég(ebb)i címekkel akarsz játszani, akkor még mindig a PC a legbiztosabb platform.

Az egy dolog, hogy most mit mond a Sony. Emlékezz csak vissza, hogy a PS3 is milyen csinnadrattával indult: 1080p címek, PS1 és PS2 kompatibilitás, other OS-telepítési lehetőség, stb. Ezek ma hol vannak (sőt: meddig voltak csak)? Akkor is a PS tűnt az erősebb, jobban összerakott platformnak, aztán mégis az van, hogy az exkluzívokat leszámítva az Xbox előnye szignifikáns. Szóval mindent a maga idejében kell értékelni, könnyen lehet még ebből nagy pofáraesés is. Az élettapasztalat velem azt mondatja, hogy mindent csak akkor értékelj, ha már megtörtént, elmúlt és van is egy időtáv, amin belül le lehet vonni a konzekvenciákat.

"Amúgy szerintem itt van kis félreértés az emberekben. A ps4 nem fogja lejátszani a ps3-s lemezeket szerintem. Ő visszafele támogatottságról a Gaikai-ra alapoz. Ergó szerintem ami pluson van cucc, még talán menthető és áthozható felhő futtatásban Gaikai-ra, de maga a lemezes futtatás kuka. Szerintem!!! Mert hír erről nincs még."

Nincs itt félreértés, csak pont azt mondjuk, hogy ha ez így lesz, akkor csessze meg a Sony! A PS3 lemez a polcodon nyilván nem ahhoz kellene, hogy a PS4-be rakva arról fusson a játék - ilyet nem várunk el, mivel ez emuláció lenne és ahhoz bele kéne pakolni a Cell-t is a PS4-be, ami nyilván nem realitás. Én nem ezt várom el! Én azt várom el, hogy ha egyszer ott van a polcomon a PS3 lemezes játék, egyszer már kifizettem és amúgy a PS4 a Gaikai segítségével képes ezen címeket mondjuk felhőből lestream-elni a PS4-re, akkor bassza meg hadd ne kelljen már ezért még pluszban havidíjat fizetnem! Igenis oldja meg, hogy a Gaikai Plus-on kívüli szolgáltatás legyen és a PS3 lemezt a PS4-be téve legyen egy sima autentikáció, ellenőrizze, hogy én ezért a játékkorongért már fizettem és indítsa el nekem Gaikai-on keresztül felhőből. Miért fizessek érte még egyszer? Szerintem ez annyira alapvető, hogy nem is értem, hogy lehet vitaalap.

Mister_X: na, látom, Te érted, mit makogok.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#44302) mrhitoshi válasza DM-Fan (#44301) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Ez amúgy hivatalos álláspont, vagy csak légből kapott ?

[ Szerkesztve ]

PS4

(#44303) DM-Fan válasza mrhitoshi (#44302) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem végleges még semmivel kapcsolatban sincs, ezért mondom, hogy azért várjunk még azzal a vastapssal!

Get Moded!

(#44304) 3RROR


3RROR
aktív tag

Lenne egy kérdésem ami nekem nem tiszta.PS4-en multizni tehát csak fizetősen lehet?Vagy megmarad ugyanaz a rendszer ami most van?(ingyenes és Plus)

(#44305) ldave válasza 3RROR (#44304) üzenetére


ldave
félisten

Eddigi infók alapján mutlizni csak PSN+ előfizetéssel lehet, viszont indie és egyes f2p játékok esetén lehet kivétel.

A Slime draws near! Command?

(#44306) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Fájdalommal értesítjük önöket, hogy a ********** gyártási szákú PS3 CECHH04 konzol YLOD-ban elhunyt. Nagy űrt hagyott maga után, amit szerető gazdája, Mister_X nehezen tud majd feldolgozni. Halála után egy jó cselekedetet még véghez fog vinni, gazdája egész testét vagy csak a szerveit, de áruba fogja bocsájtani. Utódját még most is keresik.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#44307) mrhitoshi válasza DM-Fan (#44303) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Hát igen, várjunk még ezzel a sárdobálással. ;]

Egyébként azt hittem van már valami hivatalos.

[ Szerkesztve ]

PS4

(#44308) Brian_GT válasza DM-Fan (#44303) üzenetére


Brian_GT
őstag

Így van, nagyon sok van még megjelenésig és annyi belőle a pletyka szintű hogy pff. Főleg most az E3 idején minden e körül forog, szóval majd kb szeptemberben már hihető is lesz a sok mese.

Amúgy értelek én is DM, csak ez a túl szép, hogy igaz legyen oldala. Ahhoz, hogy ellenőrizze a lemezt, hogy megvetted-e és átváltson felhőbe téged rögtön egyrészt szerintem olyan technológiai dolog kéne amire időt sem fordítottak...2 szerintem sajnos vagy nem sajnos...a többség arra hajlik ami az új és nem fognak szerintem úgymond ilyenekkel vacakolni, hanem igyekeznek zökkenőmentessé tenni a rajtot hardver és szoftver oldalról is.

Ismétlem magam én totál értem amit mondasz és nekem is nyilván lenne olyan játékom amit 1x de ha vmi olyan van visszaraknék és megnézném, csak én azért nem tudok ebben annyira oldalt foglalni, mert ott lesz a ps3am is ha annyira de annyira kellene futtatnom vmi ps3 címet.

Majd kiderül mi lesz.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44309) oriic válasza Mister_X (#44306) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nyugodjék békében. :(

Live-Die-Respawn

(#44310) Prof01 válasza Mister_X (#44306) üzenetére


Prof01
veterán

Nem javították meg a szervizesek? :U

Más: PSN-nél van migrálási lehetőség, mint Xbox-nál? Tehát ha most regisztrálok UK profilt, akkor pár hónap múlva át lehet váltani magyarra, vagy USA-ra?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44311) Mister_X válasza Prof01 (#44310) üzenetére


Mister_X
nagyúr

De, meg akarták, csak nem ingyen. Még jó, hogy bementem - többet nem is fogok :U

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#44312) Prof01 válasza Mister_X (#44311) üzenetére


Prof01
veterán

De volt garancia és mégis pénzt akartak kérni? Miért? :U

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44313) Mister_X válasza Prof01 (#44312) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A gari az alaplapi tápellátókra szóltak, amik megadták magukat. Mivel a YLOD általános hibakót, így "reménykedtem", hogy az ő saruk. Lehet, hogy az volt. Lényeg az, hogy a GPU lett kontakthibás.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#44314) Brian_GT


Brian_GT
őstag

Aki játszik a LoTR - War in the North részével, ami pluson ingyenes. Nagyon tetszik a játék csak a társak felé való itemekkel nem értek vmit.
Én magamnak szépen tudom rakosgatni a jobb cuccokat, de külön a társaknak semmi ilyet nem találok. Annyit tudok, hogy rámegyek vmire és odatudom adni vmelyiküknek ha tudják használni.
Deee mindig le is cserélik amit adok? Mert nem mindig látható a változás.
Mert ugye amit odaadok nekik azt én már eladni nem tudom és ha nincs értelme nekik átadni, mert úgy sem használják, akkor én egy csomó pénztől esek el. Akkor nem kapnak semmit :)

Segítsen már pls ki vki hogy is van ez. Köszi!

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44315) Shadowfax válasza Brian_GT (#44314) üzenetére


Shadowfax
addikt

Ha AI-król beszélsz, akkor ők a tőled kapott fegyvert/ruhát rögtön le is cserélik, ez látszik. De nem biztos, hogy van értelme nekik bármit átadni, mert nem vettem észre, hogy annyival jobban segítenének... Sőt, Legendary-n kész katasztrófa. Állandóan élesztgetni kell őket. :DDD
Szóval ha pénzre van inkább szükséged, akkor inkább adogasd el a cuccost.

(#44316) supercow válasza Prof01 (#44310) üzenetére


supercow
őstag

Más: PSN-nél van migrálási lehetőség, mint Xbox-nál? Tehát ha most regisztrálok UK profilt, akkor pár hónap múlva át lehet váltani magyarra, vagy USA-ra?

Nincs erre lehetőség, viszont csinálhatsz profilt mindegyik régióhoz. Ha van US, UK, JP profilod akkor mindegyik Store-ba be tudsz lépni és vásárolni, letölteni stb. Persze a trófeákat érdemes egy profillal csinálni, ha érdekel az ilyesmi.

Ha kell érvényes cím a regisztrációhoz akkor itt a megfelelő országhoz csinálj egyet:
http://www.fakenamegenerator.com/

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#44317) Prof01 válasza supercow (#44316) üzenetére


Prof01
veterán

Melyiket érdemes a fő profilhoz választani?
Xbox-nál a fő profilom magyar, teljesen elégedett vagyok az ottani árakkal és kínálattal. A magyar PSN-nel mi a helyzet? Mivel jobb/rosszabb, mint a többi?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44318) supercow válasza Prof01 (#44317) üzenetére


supercow
őstag

A US,JP profil nem annyira fontos csak ja nagyon kell mondjuk a JRPG, a magyar store drága. Javaslom a UK accot főprofilnak. Ott elfogadható árak vannak, mennek az EU-s lemezhez a DLC-k, a zavvi.com-ról rendelt lemezek mind UK-ből jönnek nagyon olcsón stb. Egyetlen hátrány hogy nem tudsz magyar bankkártyával fizetni, ahhoz a magyar Store reg kell. De Iceakos-nál tudsz venni feltöltőkártyát és azzal feltölteni a tárcát, ami szerintem biztonságosabb is, mint megadni a kártya adatokat.
Iceakos megbízható arc, itt a helyi fórum topic vagy a saját oldala http://livekodok.com/
OTP utalással küldöd az összeget, emailben kapod a kódot, Store-ban beírod és kész.

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#44319) FuRiONight


FuRiONight
őstag

Nah kivittem a God of War 1 HD-t.. hát rég láttam már ennyiszer a YOU ARE DEAD feliratot, jó volt, de rengetegszer felidegesitett.

Tegnap rendeltem egy Killzone 3-at, meg a BT fülest, ha van kedve valakinek, multizhatnánk együtt :)

(#44320) james001


james001
veterán

God of War Ascension multihoz ha van valakinek kedve akkor majd tolhatnánk :) Persze előbb még végigviszem a single-t,majd utána :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#44321) Bogyi007 válasza Mister_X (#44300) üzenetére


Bogyi007
veterán

Ebben bízok én is hogy így lesz.

Nerm örülnék ha ez a kis pakkom csak úgy a semmibe menne:

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#44322) FuRiONight válasza Bogyi007 (#44321) üzenetére


FuRiONight
őstag

Szép kis gyűjtemény meg kell hagyni, meg se merem kérdezni mennyibe került ez sok játék. :F

Am egy PSN ID-t kaphatok tőled? Felvennélek! :) És ment egy privi is kérlek olvasd el!

[ Szerkesztve ]

(#44323) Prof01 válasza supercow (#44318) üzenetére


Prof01
veterán

Oké, köszi! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44324) Dexar007 válasza Bogyi007 (#44321) üzenetére


Dexar007
veterán

Ezert nem szabad gyüjtögetni..mi vagy te,mokus? :DDD
En megveszem kitolom,eladom.
Ha esetleg erdekel valamelyik x360 cim,akkor veszek egy konzolt,kijatszom magam, es mehet megint eladasra.
En a ps4 erkezese elott az osszes cimemtol meg szeretnek szabadulni,a konzolt es a kiegeszitoket is beleertve.
De nem vagyunk egyformak,es ezen ne kezdjünk el vitazni,mert en pl ket ujjamon meg tudom szamolni,hogy hany jatekot vittem vegig egynel tobbszor.

Give me your cum,bull!

(#44325) rachmaninoff


rachmaninoff
aktív tag

Ha bejön a fizetős multi, az nem csak PS4-en lesz az, hanem PS3-on és Vitán is?

(#44326) Prof01 válasza rachmaninoff (#44325) üzenetére


Prof01
veterán

Csak PS4-en.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44327) dilipok válasza Bogyi007 (#44321) üzenetére


dilipok
veterán

es akkor en mit mondjak a 100+ jatekommal? :B ;) (jo, mondjuk a fele boxos, de akkor is :B )

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44328) Brian_GT válasza dilipok (#44327) üzenetére


Brian_GT
őstag

Örülj neki, hogy szép gyűjteményed volt és 2013 dec 31-én locsold le pezsgővel őket és add át őket a múltnak :D :D Majd nyisd ki a ps4 dobozt rakd össze a next gen konzolod és élvezd a jövőt :)

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44329) rachmaninoff válasza Brian_GT (#44328) üzenetére


rachmaninoff
aktív tag

Én újítok szerintem egyből, de tuti, hogy megtartom a PS3-at. A játékok miatt is, meg 25k magasságában nem igazán oszt-szoroz, tekintve, hány kellemes órát okozott a rázós hétköznapokon. :)

(#44330) Brian_GT válasza rachmaninoff (#44329) üzenetére


Brian_GT
őstag

Én is megtartom, nekem még C64-m is van szóval nem dobok ki ilyen értékeket :)

Shadowfax: Igen, köszi a helpet. Valóban cseréli most Adrielnek vagy hogy hívják az elf csajszit adtam egy ruhát és sötét szníből faxa kis fehér rucija lett egyből :) Most jól állok lett 15.000 pénzem így ráérek már nekik odaajándékozni mindent. Csak az a kár nem látom az ő invertoryjukat... nem tudom eladni a régi cumójukat.

De atom jó ez a game, én anno annyi szidást hallottam rá, nekem oltárian bejön...de nehéz baszki :)

[ Szerkesztve ]

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44331) FuRiONight


FuRiONight
őstag

Ha magyar accon veszek egy dlc-t akkor azt UK is tudom hasznàlni, ugy h meg van osztva?

(#44332) heim


heim
tag

:) Sokmindent olvastam itt, engem továbbra is az érdekel, hogy ha az öcsémnek adom a ps3-at, és én veszek egy ps-4 et akkor tudunk e együtt online battlefiled 4 ezni vagy sem..... De erre úgy látom nincs még válasz, mindenki találgat....

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#44333) FuRiONight válasza heim (#44332) üzenetére


FuRiONight
őstag

Sztem erre kicsi az esèly. :(

Èn pèldàul szivesen làtnàm azt h a multiplatform cimekkel (CoD BF miegyèb)
Lehessen együtt multizni ès coopozni. A baràtlistàra is fel lehetne venni egymàst de csak a multiplatorm cimekkel lehet együtt jàtszani ès a neve elött pl. volna egy xbox vagy ps jel, hogy meg tudd különböztetni egymàstòl.

Erröl mi a vèlemènyetek?

Elözö hsz-re vàlasz valaki? :F

(#44334) Mister_X válasza FuRiONight (#44333) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Boxosokkal a büdös életbe nem fogsz együtt multizni. PS3-PS4 házon belüli multi lehetséges lehetne mivel a rendszer ugyan az.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#44335) Ghard


Ghard
őstag

És megjött a The Last of Us. :)

(#44337) TazLeacher válasza FuRiONight (#44336) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ez zoral! :C

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#44338) 3RROR válasza FuRiONight (#44336) üzenetére


3RROR
aktív tag

Ezen én is nagyot röhögtem :DDD

(#44339) DM-Fan válasza FuRiONight (#44336) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Kár, hogy fake. Itt a módosításmentes videó. Itt sem túl őszinte a taps, de azért nem fujjogták ki. De mondom: várjunk az örömtánccal, amíg ki nem próbáltuk mindkét vasat! Nehogy ugyanolyan pofára esés legyen a dologból, mint a PS3 promójából!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#44340) FuRiONight


FuRiONight
őstag

DM-Fan: valahogy nem tünik olyan őszintének a taps mint ps4-nél :U

shopto.net-ről szeretném megrendelni a God of War Ascension, mivel azt irták hogy jobb mint a zavvi.com, a kérdés, mennyi a postaköltség?

[ Szerkesztve ]

(#44341) ldave válasza FuRiONight (#44340) üzenetére


ldave
félisten

Ha jól emlékszem 3 font a postaköltség, viszont gyorsak, múltkor hétfőn rendeltem 2 játékot tőlük, pénteken már itt is voltak.

A Slime draws near! Command?

(#44342) dilipok válasza FuRiONight (#44340) üzenetére


dilipok
veterán

ott van az elso oldalan a help oldalnak :U

International delivery costs will be displayed at checkout. Price will vary depending on your selected shipping option and weight of the item.

Amugy azt kifejtened, hogy miert lenne jobb (vagy rosszabb), mint a zavvi? :F

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44343) james001 válasza FuRiONight (#44336) üzenetére


james001
veterán

Ezen én sírva röhögtem! :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#44344) FuRiONight válasza dilipok (#44342) üzenetére


FuRiONight
őstag

Az itteni forum hsz-ek alapján sokan inkább a shopto.net ajánlották. Keresőbe ird be h zavvi vagy shopto.
Mivel én nem rendeltem igy játékot ezért olvastam el a másik véleményeit, tapasztalatait. :B

(#44345) dilipok válasza FuRiONight (#44344) üzenetére


dilipok
veterán

szerintem ugyanolyan mindketto ;)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44346) jookomak válasza FuRiONight (#44344) üzenetére


jookomak
őstag

Zavvi általában olcsóbb, több az akció, és ingyenes a szállítás. Shopto-n már választhatsz, hogy 3 gbp-s sima, vagy 9-ért könyvelt, meg valamivel gyorsabb szállítást kérsz.
Én szinte mindent zavvi-ról rendelek, nincs velük gond. Postásnak mindig adok egy kis jattot, így legalább tuti, hogy megkapom. A játék meg játék, tökmindegy honnan rendeled.

(#44347) tome.jr


tome.jr
addikt

Tudna valaki segíteni Tritton Kunai headset beállítás ügyében? Telepítő segédlet szerint jártam el, de nem ad hangot. Audio Input-ot átállítottam AV multira, Accessory settingsben is engedélyeztem a headset-et. A vezérlőn sincs némítva a hang, mégis teljesen halott az egész :U

[ Szerkesztve ]

(#44348) oriic válasza Ghard (#44335) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Gratula érte. Kíváncsi vagyok a véleményedre, privátban megkaptam hogy elfogult voltam a játék pontozásával. Értiktek. Én. Az ős Xbox-os. :DDD

Live-Die-Respawn

(#44349) Ghard válasza oriic (#44348) üzenetére


Ghard
őstag

Még 2 hétig vizsgaidőszakom van, biztos nem érek rá komolyabban elővenni, majd ma este egy kicsit belenézek, de véleményt így nem tudok róla mondani :)
A God of War: Ascension teszt az elfogult, megjelenés óta megvan, akkor játszottam vele 2 órát, de sajnos vannak hibái(és nem csak az hogy Kratos nem mérges), késztetést sem éreztem azóta, hogy játsszak vele. A 3. részét 2x játszottam végig majdnem egyhuzamban. Ha ezt a 9,9es pontot veszem hasonlításnak, akkor a 10es TLoU nem elfogult :)

(#44350) oriic válasza Ghard (#44349) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Kolleganak kedvence a sorozat, nem veletlen a magas pontszam.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.