Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Konzolstudióban néztem a ps3-kat és a 320gb-os verziónál az van írva, hogy újabb alaplapos a gép. Ez konkétan miért jó? Szármaszhat bármi elönyöm ha újabb alaplapos gépet veszek?
-
FuRiONight
őstag
bevallom nektek, ahogy olvasgattam hozzászolásokat, kicsit elbizonytalanodban abban, hogy a boxomat lecserélnem ps3-ra.
Az exclusive játékok nagyon vonzóak számomra, de nem tudom, hogy megérné-e...
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz DM-Fan #26865 üzenetére
Boxon ugye alapból kevés az exclusive jàték, azok nagy részét már probáltam ami olyan már kijátszottam.
Igazából rengeteg vonzó játék van ps3-on számomra(killzone, resistance, uncharted, god of war, motorstorm stb.) de engem leginkább a multiplayer érdekel, ezért nem is akarok már pc-re multis gammát venni csak konzolra. Multicímek a cod jöhet nálam szóba és hallottam olyat h ps3-on laggol és hát nem valami jól néz ki még az x-es verzióhou képest sem.
-
FuRiONight
őstag
Ismét hackerek környékezték meg a PSN-t
Elég szomorú
-
FuRiONight
őstag
válasz nokia párti #27025 üzenetére
Ha így állnák hozzá mint te akkor semmit nem szabadna vennem hiába márkás, elromlik. Elég nagy márkákban csalódtam már: Sapphire, HTC, Samsung, Corsair stb..
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Van itt olyan aki Bács megyében lakik? Kérésem volna hozzá..
-
FuRiONight
őstag
válasz nokia párti #27138 üzenetére
Jónak tűnik, sztem ne habozz mielött megveszik (megveszem )
-
FuRiONight
őstag
Én összeírtam egy listát, hány játékot kéne kipróbálnom ami csak ps3-ra, és ez a szám majdnem 20 lett. Infamous, Killzone, Resistance, Uncharted stb..
Sajnos az itteni negatív tapasztalatok miatt nem vettem ps3-at, mert az elektronika cuccoknál nekem fontos a megbízhatóság, mert ami elromolhat, az nálam el is romlik sajnos, és ezért vettem x-et.
A másik pedig, hogy sikerült egy ps3 kontroller kipróbálnom, és borzasztóan kicsi, szinte a fél kezem lelóg.
Ha a következő generációnál ezeket javítják, akkor van egy vevőjük.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz TazLeacher #27761 üzenetére
Hát nem tudom, akinek kicsi a keze lehet jó neki (a kis japóknak ). A pad része a boxnak nem a legjobb ez igaz, de nem véletlenül vesznek sokan hogy ps3-ra xbox style kontrollert.
-
FuRiONight
őstag
válasz gyáliSanyi #27805 üzenetére
Amint a boxos topikban is írták: nem lehet összehasonlítani egy pc-vel, de az biztos, h hardverileg a ps3 nem gyenge még ma sem.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz tomgabor #27808 üzenetére
Én rendeltem nem egyszer játékot a gameshop-tól és a konzolvilágtól is. Minden jól ment, vannak jó akcióik, a gameshop-ból rendeltem a mostani boxom (múlt hétvégén jött meg) többször is hívtak, hogy minden jó e. Konzolvilágnál tavaly a cod: bo vettem pc-re jóval olcsóbb volt mint máshol és ingyenes kiszállítás is járt mellé, most idén a modern warfare 3 jön tőlük, szintén a legolcsóbb kiszálítással együtt..
Korrekt boltok, nyugodtan vásátolj tölük (konzolt csak platinumshopba)
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz B.Ricsike #28216 üzenetére
Akkor sem olyan kényelmes egérrel, akárhogyis próbálod, kontrollerrel játszani sokkal könnyebb és fps-en kívül szinte mindent élvezetesebb mint egér+bill kombóval, mondom ezt sok éves pc-s múlt alapján.
Minnél újabb annál jobb (nah jó ez nem igaz, főleg a ps-nél nem) de igen érdemes a 3000-es szériát előnyben részesíteni.
-
FuRiONight
őstag
Hali
Nagyon gondolkozok egy ps3 slim beszerzésén, de a PSN is érdel (multis beállitottságú vagyok), a kérdésem az, miért gyengébb (vagyis ezt mondják) a PSN az Xbox Live-tól?
A másik pedig, mikor várható szerintetek egy újabb slim verzió?
-
FuRiONight
őstag
PS3-nál lehet beszélni játék közben?
-
FuRiONight
őstag
Hali
Pontosan h müködik psn plus-nál az ingyen játékok? Az tudom h évente 45 játék-ot le lehet tölteni, de az örökre a tiéd vagy csak kölcsönbe van vagy h?
A másik: érdemes most megvenni a slim-et (160gb) vagy inkább várjam ki és utána vegyem meg?
Az új ps super slimet érdemes lesz megvenni sztetek?
Utolsó: mennyiben tér el a psn az xbl-tól? Mármint magára a rendszerrre és a felépitésére, és a játékokra gondolok itt leginkább!
Előre is köszönöm!
-
FuRiONight
őstag
A store-on vásárolt tartalom megosztása:
Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni, Az adott tartalom futtatására egyszerre 5 gépen van lehetőség, ehhez az adott PS3 gépek aktiválva kell legyenek az adott fiókhoz, amely fiókról a tartalmat megvásárolták.Ez még most is müködik? DLC megosztásra is van lehetőség?
-
FuRiONight
őstag
Erre még nem kaptam választ és fontos lenne:
Pontosan h müködik psn plus-nál az ingyen játékok? Az tudom h évente 45 játék-ot le lehet tölteni, de az örökre a tiéd vagy csak kölcsönbe van vagy h?
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Ps3-ra témát akarnák felrakni ezzel kapcsolatban néhány kérdés:
-mekora pendriveot kezel a ps3 maximum?
-milyenre kell leformázni a pen-t
-pontosan hogyan rakom rá a már letöltött témát a ps3 felismerjeElőre is köszönöm!
-
FuRiONight
őstag
Hali
Itt hardveraprón találtam egy 320gb-os ps3 slim-et (super slim nálam számitásba se jöhet)
2012 novemberében vették a gépet, vagyis 2013 novemberig garanciás.
Ezt adják a gép mellé az alaptartozékokon kivül: -HDMI kábel
-Medal of Honor játék
-Sorcery játék
-Playstation Move Navigator kontroller
- Playstation Move mozgásérzékelős kontroller
- Playstation Eye kameraA gépet a gamestop-ba vették, ahol látom, h van hivatos sony garancia.
60k-ért szerintetek megéri megvenni? Amit adnak hozzá, azokat mennyiért tudom eladni, esetleg konzolboltban mennyiért számitanák ezeket be?
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Válasz esetleg a ps3 320-ra?
-
FuRiONight
őstag
Előszőr is:
Ezek kb. mennyit érhetnek?
- 1db Playstation Move Navigator kontroller
- 1db Playstation Move mozgásérzékelős kontroller
- 1db Playstation Eye kamera+ AJÁNDÉK
-HDMI kábel
-Medal of Honor játék
-Sorcery játékMásodszor: pc-n tudok regisztrálni psn proflt?
Harmadszor pedig: hány személyel lehet megosztani a psn+ játékokat? Hol kapok meg a legolcsóbban a psn+ előfizetést?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Tduom, hogy nem ide tartozik, de eladó egy komlett move pack, ami alig használt, garis, nagyon olcsón, mivel sürgösen eladó. Képeket és minden más egyéb privátban!
-
FuRiONight
őstag
Ha minden igaz jövő héttől èn is csatlakozók a ps3 tulajok tàboràhoz, egy 320—as slimmel
A forum tagok között nem szoktatok cserélgetni, vagy itt nincs ilyenre lehetősèg?
Mert èrdekelne a dolog
PH megbizhatòsàgomat nèzzètek meg!
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Tegnap sikeresen tulajdonosa lettem egy PS3 Slim 320Gb-os konzol-nak!
A gép a héten érkezik meg, sikerült jó áron beszereznem, garanciával!
Remélem nem gond, ha a topic lakóit felveszem a barátlistámra!
Egy kérdésem/kérésem volna hozzátok: PSN+ előfizetést meg tudna osztani velem valaki?
Jó játékot mindenkinek és szép napot!
-
FuRiONight
őstag
PS3-hoz csak bluetooth-os füles jó vagy usb-s is lehet?
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
PSN Profil kész, első HSZ-be is mehet, és aki gondolja, nyugodtan felvehet.
PSN ID: FuRiONight (csütörtöktöl leszek csak)
Más: ki használ BT headset-et és ha igen milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest