- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Vladi
nagyúr
Az mennyire arkád? A shiftben az tetszett, hogy arkád és szimulátor között lehet beállítani. Meg kocsit fejleszteni. Meg venni meg ilyenek. Mint anno a nfs most wantedben, csak itt ugye nincs sztori, ami nekem végül is pozitív.
a shift 1-hez képest a 2 egyetlen előnye, hogy fokozatosan adagolja a versenyt. Az 1-ben a játék 70%-nál a 3-5 perces versenyekből átnyomott a 20-25 percesekre. persze esélyem se volt.
Na valami ilyen kocsis játék jól esne. De amúgy naon fsza, hogy van kb 120 ps3 játékom oszt most nem tok mivel játszani
-
arty
veterán
-
arty
veterán
Tehat amikor mondjuk 2 honap ps5 utan leulsz a ps2 egyik nem-MGS jateka ele, nem ut meg a grafika elsore?
Valahogy nemtom elhinni. Te lennel az elso ember akinek ENNYIRE nem szamit a grafika
Ezekszerint ps5 cimnel sem elvezed a jo grafikat, mert ha a bena sem erdekel, akkor a jobb se hat meg, gondolom?Az MGS2-3 az ket jatek a sokezerbol, amikkel raadasul en spec nem jatszok. A "kidolgozottsag" nem a ps2 korszak vedjegye, na

----
#82525 Red_Bull
igen, a Dirt2 nekem is nagy kedvenc, kb a szeria legjobbja, Croatia/Horvatorszag pedig a legszebb palya
es igen, pecen a nagyfelbontas es 60fps csak fokozza, de en ennek ellenere ezt is inkabb mar csak konzolon piszkalom.... trofea, acsivment, problemamentesseg (dirt2 meg gfwl pecen, nem?) -
Archttila
veterán
-
Vladi
nagyúr
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Nos igen, az egykor aranyos kis Kate Walker sem a regi mar

de legutobb az F1 25 baltaval faragott arcain kacagtam, a grafika itt-ott konkretan PS3-mas szint, vagy az epuletek mondjuk Yas Marina circuit korul.. olyan steril mint a frissen bontott orvosi szike... borzaszto low poly amivel alapvetoen nem lenne bajom ha nem 2025-be jott volna ki es nem ereznem rajta a nesze iden is loktunk nektek valamit
-
Vladi
nagyúr
A világ játékos közössége jó régóta elmélkedik ezeken a dolgokon. ps2-ps3 korszakot szokták aranykornak is nevezni. A játákok már jól néznek ki, van értelmezhető hardver, de még tart az az időszak amikor a fejlesztők szabadabbak voltak. Olcsóbb volt jóval a fejlesztés is, tehát lehetett érdekes ötletekkel előállni. aztán lettek belőle legendás sorozatok.
-
Archttila
veterán
Sőt szerintem élvezetesebb a PS2-PS3 éra mint a mostani modern konzolgeneráció
Ezzel is csak egyetérteni tudok

Futószalagon termelt játékok amik tömegigényeknek, excel tábláknak, es mérőműszeres grafikonoknak próbálnak megfelelni. Nyilván vannak jó játékok is, de a tendencia ez, es ez csak egyre rosszabb lesz.
Az exkluzivitás mint olyan meg már megszűnt.Régen minden jobb volt, kivéve a sorozatok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arty
veterán
-
arty
veterán
Osszessegeben sok grind es horrornehez a GT platina?
anno azt gondoltam igen..... a foza motorsport 3 "platina" xboxon nekem, az fm4 meg nincs feladva, de eselyes h sose lesz meg.... es mar nezegettem a GT7et, de a penzszuke miatt szamomra az is grindes.......
gts/gt7 neked plat?grid2019ben segitek szivesen ha kell valami online, azt mintha lattam volna h nyomod
-
arty
veterán
erre a celra SZVSZ inkabb nezz egy DFGT-t (logitech driving force gt), mint valami noname boltit, ujat
azok altalaban ilyen kontroller emulatorok, nagy deadzone-al kozepen, bena linearity, nulla visszajelzes... lehet h szarabb lesz vele menni, mint kontival.....dfgt ilyen 25-30ert szokott menni, a gt is teljesen jol tamogatja, az ffb lehet segitseg.
as pedalja nem tul jo, szal azzal lehet vesziteni koridot
amugy... wow
gt56 nem volt multis trofeas ?? -
arty
veterán
1000% h mas autost nem akarsz majd ps3on jatszani azzal a kormannyal ?
Altalanossagban ps3-on a logitech kormanyok a legtamogatottabbak, ha egy jatek tamogat egy sor kormanyt, a logitech biztos a listan van.
Driving Force, Driving Force GT, G25, G27 - utobbiaknal a H valto is tamogatott.
Szerintem a megregebbi Formula Force, Formula Force EX is menne, utobbit 1-2 jatekban hasznaltam is, de ez mar inkabb a ps2 era termekvonala.
Tamogatott meg a G29 is, de a H valto nem mukodik, mert csak DFGT-kent ismeri fel a ps3.
Itt forumon arulnak loadcell modot a G szeria fek-pedaljaihoz, ezzel lehet uj eletet lehelni a pedalokba, nekem van is, szeretem is. De magadnak kell beszerelni, lehet vele szivni
Ha erdekel valakit, irhatok reszleteket.Thrustmaster.... vegyesebb a kep, a GT6 mar sokkal inkabb kezeli oket, de van par modell ami talan a GT5el is megy, nem akarok hulyeseget irni. A TH szijas (!!!) kormanyai SOKKAL jobbak, mint a logitech barmelyike a fentiekbol, de lasd meg a gtvel sem megy minden, hat meg a tobbi jatekkal...... ha megis ezekbol valogatnal, TH TGT, T300. T500. T150 stb ertelmetlenek ps3on szvsz, akkor is ha van ami menne par jatekban.
Noname kormanyok, Fanatec kormanyok, teljesen vagymegy vagynem, abszolut per jatek a tamogatas. Ha van ilyened, erdemes probalkozni vele, ha nincs akkor.....
... nos akkor is elgondolkodtato

Nekem egy ps4-5 kompatibilis (bizonyos perecekkel xboxon is megy!) Fanatec DD PRO direct drive kormanyom van. Ez alapbol nem megy ps3on, de en egy Brook Ras1ution 2 adapterrel sikerrel hasznaltam GT es NFS Shift alatt is, ill a Test Drive Ferrari jatekban is, ill SegaRally Revoban, igy ugyanis a fanatec g25 kormanykent prezentalodik a ps3/jatek fele, valszeg menne mindennel.
Igy nem kell a "retrozashoz" feltetlenul kulon kormany, bar azert ez macera es nem is szazas. De egy modern kormany persze amikor megy, akkor jobb minoseg, mint egy regi logitech. Annak ellenere h a G25 megy ps2n, ez az adapteres megoldas NEM MEGY, lekapcsol a ps2, felek tul sok aramot ker usbn. -
czanga
őstag
-
arty
veterán
na ezt pláne irigylem
imádom a játékot, majdnem kétszer sikerült is már végitolni (nem könnyü), de a trófeákra-acsikra nem mentem rá. amugy szerintem pontosan erre IS jó a trofea, h ujrajátsz valamit, kapsz még célt a játékra. ha nincs trófea, vajon elővetted volna még valaha a splitsecondot?
az tény, h sok játék kretén grindhez köti sokszor a jutalmakat, azokat el kell engedni..... -
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
-
arty
veterán
-
Archttila
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
arty
veterán
-
Dinomano
őstag
Peace Walker nagy előnye a HD verziókban, hogy van második analóg. Sajna nekem PSP-n a TPS játékok nagyja nyőgve nyelős volt az irányítás miatt. Ha a PSP-s Metal Gear Acid-eket nem számolom (Az nem az én műfajom volt), akkor (ha kitoltam a Pecae Walker-t) az összes MGS-t kijátszottam.
-
arty
veterán
a kedvenc érám .... ami jó, hogy a binary domain anno kimaradt, így van még mit pótolni

pár hete a Hitman Absolution ment le, nemannyira hitman, sokkal inkább tps akciójáték, nagyon élveztem, abszolut a kor gyermeke volt. ( pedig én szeretem a "többi" rendes hitmant is )
-
Dinomano
őstag
-
Vladi
nagyúr
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Wlac
Ármester
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…

Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
Kalacskepu
őstag
-
Dinomano
őstag
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
-
Wlac
Ármester
-
Dinomano
őstag
Nagyon jó kis gép volt a PSP. 3-at fogyasztottam el. (Mármint, nem tettem tönkre őket, csak az évek alatt 3 gép ment át a kezem alatt. Anno PS2-ből 4 vagy 5 darabom volt életem során eddig. Valahogy mindig nálam kötött ki egy-egy PS2...Túl jó deal volt, vagy nosztalgia miatt vettem újra.)
Jó kis gép lett volna a Vita is; ha a SONY nem cseszi el a marketinget és a játékkiadásokat a Vitára. (A PSTV is jó volt, de valahogy annak is elcseszték a kiadását, marketingjét.)
-
Kalacskepu
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Elims
veterán
Akkor a játékot keverem vmivel. :-/ Emlékszem,hogy meséltél a legnehezebb platináról.Vmelyik játékot platináztuk együtt és mondtad.Erre tisztán emlékszem,akkor a játékot nézem be. :-/
Szerk.:
Kalácsképű: "egyedül vittem végig két kontrollerrel"Az kemény!!! 👍👍👍👍 Gratulálok!!
-
Elims
veterán
-
Kalacskepu
őstag
Hivatalosan nincs, viszont dolgoznak a felélesztésén ami még RPCS3-on is megy (Destination Home Online). CoD-okat max úgy tudnák bezárni, ha teljesen megszűnne az online funkció, mivel P2P (peer-to-peer) működik a meccskeresés, nincsenek szerverek.
-
arty
veterán
-
vm93hun
senior tag
Van egy oldal, ami monitorozza, hogy melyik összegű feltöltőkártya melyik szolgáltatónál a legkedvezőbb.
Ezek közül általában az Eneba-n a Driffle-ön és a Kinguin-on szoktam vásásolni. a "GCDEALS" kuponnal kapsz még 8% extra kedvezményt is, ezt ott általában fel szokták tünteni.
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
Wlac
Ármester
-
Adam_Shepard
addikt
-
supercow
őstag
-
Tegla80
addikt
Koszi
Zsakoltam meg az este.
ugy voltam vele,h ennyibe belefer..... En csak acbf-et jatszottam idaig es most jatszom az ac3-at.....ez jon majd utana,bar ps4-re meg megvettem lemezen a synd....-et es a gepem meg sogornak adtam.Szval van/lesz majd az is....
Plusz vita-ra is megvettem a wrc5 es farm sim16-ot is igy versenyeznem/gazdalkodnom is kell ha epp raerek melo kozben.
(most kung fu rabbit megy....bejon )
Jo arak vannak es volt is pici penzem feltoltve,igy a seggere vertem.....meg a sky force anni...es a firewatch amit szivesen beszereztem volna,de nem vok telhetettlen es penzem sem volt,igy maradtak majd-nak.(aztan lehet jonnek plus-ba es sporolok.....jah nem oda acbf jon februarban.
)
Nah jol elkalandoztam.
-
Wlac
Ármester
Mindenféleképpen a Director's Cut-ot vedd meg. A masszív sztori DLC-t integrálja a játék sztorijába, még az alapban elég béna, hogy külön kell menüből indítani. Illetve a platinázáskor tudom, hogy nagyon örültem annak, hogy a DC volt meg nekem, igaz, már nem emlékszem, hogy miért, de a szintlépéshez/tárgyakhoz volt köze.
judzsin: kösz, igazából öcsémnek kell, ezért is PS3-ra veszem (mindig cserélgetjük a PS3-at és a PS4-et, most nála van a régebbi).
-
RangerFox
veterán
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
Nem egyszerre toltam le, bár most az utolsó két hétben vérszemet kaptam, mondván jó lenne már befejezni.

3000 ért vettem akcióban a játékot, még nyár elején, közösen SenorDave fórumtárssal, utólag néztem meg a trófea listát, hát a 40 000 kill letablózott, de aztán úgy voltam vele, lezavarom, mondván ezt sokan úgysem "merik" vállalni.

Én mindig is multi orientált voltam, szóval egyáltalán nem volt unalmas, anno a COD OU-ba ennek a többszörösét tettem bele...
Köszi.

Volt akinek ugyan ez a mennyiség (40k kill),
több mint 1000 óra alatt lett meg, szóval ha azt vesszük még gyors is voltam
. -
fausto
addikt
Én is, de gondoltam 1500-öt megér
PS3-on elég ritka és nem nagyon akar lemenni az ára. Akármennyire is MGS, azért egy erősen limitált verzióért nem adnék 7-8000,- Ft-ot. Persze nem rábeszélni akarlak 
#74562 - szerintem ne várj reggelig, ezt csúnyán elírták, más ország store-jába 50% körül van a kedvezmény, itt meg 92%, hamar javítani fogják!
-
Wlac
Ármester
-
A`rpi
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
-
DVlad
őstag
Köszönöm! Igen, az Adventures. Rajta is van a telefonomon, de nem erre gondoltam. Konzolra, amivel a gyerekekkel tudunk együtt játszani hónapikig (évekig). LBP ugyanaz, szerintem a 2 legnagyszerűbb játék, ami valaha létezett. Szórakoztató, igényes, ötletes, hangulatos mindkét sorozat, és tényleg évek óta játszunk velük.
-
fausto
addikt
Mennyire bánom, hogy eladtam a HD kiadást
De fiatal voltam és kellett a pénz
Akkoriban még nem volt hígfos a PS Plus kínálat, odaadták valamelyik hónapban és úgy gondoltam úgyis a idők végezetéig előfizető maradok, aztán mégsem.
Jó, hogy papírdobozosan megvan a PS2-es kiadás, de az a HD verzió nagyon jól sikerült és a 3D-je is elég jó, sokat ad hozzá (azok a légi csaták!) -
Sirandrish
legenda
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
"Tegnap este ki is 100-aztam."
Ezt csak ilyen természetesen.Természetesen. :-)))
Nem nagyon parás?Egyszer néztem róla régebben videót,de mivel fps és parás már léptem is ki a bemutatóból.
Nagyon gázos az irányítása?Kamerával miért lehetne jobb? Lehet,hogy elő kellene vennem,jó ideje nem voltak bekapcsolva a move-os eszközeim.Félek,hogy tönkremegy az akksi. -
fausto
addikt
-
james001
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
pulyka jocó
senior tag
-
törölt tag
-
crue
őstag
-
Tegla80
addikt
Az a baj,h ez HU store elotti gamma es ugye a HU store hianyos visszamenoleg.(valami bekerult,de sokkaltobb meg nem).
Nem emlexem mar,h mi,de asszem a vita-s topikban is volt multkor valami ami nem kerult be a HU-ba valaki fajdalmara es a support sem oldotta meg.Igy bukta az illeto....
Szoval lehet ez felejtos neked...(hu accosoknak) -
Tegla80
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Zigur
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Wlac
Ármester
-
Adam_Shepard
addikt
-
crue
őstag
-
crue
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
Tegla80
addikt
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
-
pulyka jocó
senior tag
-
DVlad
őstag
-
A`rpi
addikt
Én még mindig hármast gyűröm most ezeket csinálom:

Egy csöppet időigényes, idáig az egynegyede van meg.
-
Adam_Shepard
addikt
-
A`rpi
addikt
-
nokia párti
őstag
-
nokia párti
őstag
-
Goldwin
aktív tag
-
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Diablo IV
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Billentyűzet gondom van
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pacivic rift amúgy megvan, szintén yt okos tanácsára, de lehet örökre befejezem a yt videók nézését. főleg ilyen spoiler esős időkben.
abszolut rendben van a showdown! plane mai szemmel.... mert anno, a dirt2-3 mellett, haaat... neccesnek erzodott. en akkor is birtam, de sokan nem orultek
Valahogy nemtom elhinni. Te lennel az elso ember akinek ENNYIRE nem szamit a grafika
es igen, pecen a nagyfelbontas es 60fps csak fokozza, de en ennek ellenere ezt is inkabb mar csak konzolon piszkalom.... trofea, acsivment, problemamentesseg (dirt2 meg gfwl pecen, nem?)

nem irigyellek