Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44401) Xirtam válasza DM-Fan (#44399) üzenetére


Xirtam
veterán

Jaja ezt akartam is mondani, hogy erre figyeljetek oda. Bár én betudtam annak, hogy EZ ILYEN! :D

(#44402) oriic válasza DM-Fan (#44399) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na ez érdekes. Ismerős írt nekem, hogy ugyanez a gondja, ami érdekes mert nálam semmi baja nem volt. Lehet hogy a sajtó példány volt ilyen? Mondjuk ps-nél nem tudom hogy van telepítés, de én csak lemezről játszottam, szóval lehet hogy az lesz a gond.

(#44403) Xirtam

Na ez érdekes. Egy hetet játszottam a játékkal, soha nem jött elő ez a probléma. :Y

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#44403) Xirtam válasza oriic (#44402) üzenetére


Xirtam
veterán

Kétlem, nekem is promós verzióm van, és azt csinálja, hogy hiába mentek rá. Olyan mintha checkpoint rendszer lenne.

PS-nél pedig nincs telepítés, vagy felmásol a lemezből 15-25%-ot vagy semmit.

(#44404) Ghard válasza DM-Fan (#44399) üzenetére


Ghard
őstag

A save bug nálam is előjött.
Sajnos van más is, ami ront a hangulaton. A csapattársak trappolnak ezerrel körülöttem amíg én lopakodok, sőt a klikkereknek neki is futnak, a sima fertőzöttek előtt is elrohannak de nem veszik észre őket. Most épp az iskolás rész után vagyok, mikor a társaim felmásznak én meg lent maradok és rám ront 3 fertőzött, annyira se képesek, hogy pár golyót beléjük toljanak,csak lesnek. A többi esetben egész jól megy a csapatos harc. Az ez utáni átvezető kisfilm alatt meg egyszerűen eltűnt a hang.
Az unchartednél jóval lassabb a játékmenet, a pár szavas beszélgetések, a történetvezetés nekem tetszik. A játék angolja nem is nehéz, aki nem feltétlen profi, az is jól meg tudja érteni.
Biztos van akinek elég a látvány amit a ps3 nyújt, de ennél a játéknál nagyon sokat dobott volna a hangulaton ha egy jóval erősebb vason fut, egy ps4es grafikai megvalósítással valami eszméletlen lehetett volna ennek a kihalt környezetnek az ábrázolása.

(#44405) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

NeoGAF Save bug topic

Egyébként rájöttem nálam miért nem jött elő a dolog. Offline toltam a játékot. Egyáltalán nem csatlakoztam a hálózathoz a ps-el.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#44406) Ghard válasza dilipok (#44396) üzenetére


Ghard
őstag

Megpróbáltam, jó UK acchoz is az online pass.

(#44407) DM-Fan válasza Ghard (#44404) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Sajnos van más is, ami ront a hangulaton. A csapattársak trappolnak ezerrel körülöttem amíg én lopakodok, sőt a klikkereknek neki is futnak, a sima fertőzöttek előtt is elrohannak de nem veszik észre őket."

Abszolút így van, ez engem is nagyon zavart, pedig máshol írták, hogy mennyire alkalmazkodnak a társak és hogy életszerűen viselkednek. Hát, rohadtul nem!

"Az ez utáni átvezető kisfilm alatt meg egyszerűen eltűnt a hang."

Na, nekem azzal nem volt gondom, a legmagasabb minőségű, LPCM 5.1-ben tolom, úgy szól a rendszeremen, mint az állat, vigyorgott az erősítő, mert ilyen jelet még BD-ről is keveset kap. :)

"Biztos van akinek elég a látvány amit a ps3 nyújt, de ennél a játéknál nagyon sokat dobott volna a hangulaton ha egy jóval erősebb vason fut, egy ps4es grafikai megvalósítással valami eszméletlen lehetett volna ennek a kihalt környezetnek az ábrázolása."

Nekem is pont ez jutott eszembe, mert sok helyen bizony pixeltenger. Na de majd az új Uncharted! Viszont azt néztem, hogy félelmetes szintre jutott a Naughty Dog a motion capture-rel, néha tényleg abszolút olyan érzésem volt az átvezetőknél, mintha élőszínészeket néznék, nem is mo-cap animációs figurákat.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#44408) Brian_GT válasza Shadowfax (#44400) üzenetére


Brian_GT
őstag

Ahaa, nah az tök jó, de az meg olyan érdekes akkor.... végére ilyen 1 lövés lesz 1 troll kb és így elkezdeni 1 új kampányt :) Vagy félreértek valamit?
Pl ha nekem most a vándor elér egy jó magas szintet mire végzek a játékkal, de szeretném az elf csajszival is végigtolni akkor elvben mindegyik karakter folytathatja a szintjét ruháját mindent ahol tartott benne? Mert ebben az esetben túl könnyű lenne a kövi szint...és pl akkor egy magasabb nehézségi szint lehet a nyerő, különben uncsi hallhatatlannak lenni :)

Amúgy multiban milyenek a tapasztalataid?? Én nem mentem fel még rá, de ki tudom választani, hogy én most vándorral menjek vagy éppen azt kapom akire van hely? Mert nem szerencsés megkapnom pl az elf csajt mikor soha nem mentem még vele, égetni meg nem akarom magam :)

Amúgy egy közös kampányozásban nem lennél benne?? Persze előbb kijátszanám a játékot, de utána mondjuk.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44409) Cube576 válasza Cube576 (#44384) üzenetére


Cube576
tag

Valaki valamit? :U

The truth is out there...

(#44410) Ghard


Ghard
őstag

Last of Usban betöltés után azonnal csináltam egy új mentést, most nem bugol be az auto save.
Hardon játszok, de lőszerből nincs hiány. Ha lopakodok és nem lövöldözök akkor kevés lőszert találok, viszont ha fegyverrel rontok a fertőzöttekre akkor gyakran dobnak lőszert puskához is meg pisztolyhoz is.

(#44411) semetka válasza Ghard (#44410) üzenetére


semetka
őstag

Hogy érted hogy betöltés után egy új mentést csináltál?

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#44412) supercow


supercow
őstag

ajándék tőlem Shadows of the Colossus dinamikus téma UK store - DHJT-26NF-7PE6 ;)

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#44413) DM-Fan válasza Ghard (#44410) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én meg a Capitol Building után visszatöltöttem continue-val és azóta nem csinálja, igaz, azóta offline nyomom. Viszont ott az Outside után, a megdőlt felhőkarcolós/első clickeres konfrontáció/múzeum után egyértelműen bibi van az autosave-vel.

Get Moded!

(#44414) Ghard válasza semetka (#44411) üzenetére


Ghard
őstag

Elindítom a játékot, betöltöm az utolsó mentésem, majd miután betöltött startot nyomok és save game(ilyenkor még nem ragad be az autosaving). Hogy máshogy lehet ezt érteni? Szerintem az új patch kavart be, mert tegnap jó volt az auto save.

Most,hogy 3x mentem végig ugyanazokon a részeken, volt, hogy nem volt szinkron a párbeszédnél csak felirat, mikor 3szöggel megyek oda valakihez. Joel odalép Elliehez, felirat, majd Ellie válaszol, néztem is, hogy ez mi.

(#44412) supercow
aktiváltam,köszönöm :)

[ Szerkesztve ]

(#44415) semetka válasza Ghard (#44414) üzenetére


semetka
őstag

Oké, kipróbálom majd. Köszi.

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#44416) Prof01 válasza DM-Fan (#44399) üzenetére


Prof01
veterán

10 perce jött egy tweet a Naughty Dog-tól! ;)

"RE #TheLastofUs autosave - we'll have an update to share with you in a few minutes."

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44417) Shadowfax válasza Brian_GT (#44408) üzenetére


Shadowfax
addikt

végére ilyen 1 lövés lesz 1 troll kb és így elkezdeni 1 új kampányt Vagy félreértek valamit?
A következő szint már az erősebb nehézségű fokozat lesz, tehát az ellenfeleket is nehezebb legyőzni. Ha Legendary-n is végigtoltad és a max. 40-es szinten vagy, akkor már nincs túl sok kihívás benne. Kivéve egyvalamit, de azt nem árulom el, mert még nem tartasz ott. :D

Akár most is átválthatsz az elf csajszira vagy a törpre, mert a dúnadánnal elnyert pontjaidat az ő fejlesztésükre is fel tudod felhasználni, ehhez nem kell új játékot kezdeni. Persze rucijuk meg normális fegyverük nem biztos, hogy lesz, mert ha eladogattad, akkor kell nekik külön venni.

Amúgy multiban milyenek a tapasztalataid??
Szeretek multizni. Kivéve, ha egy csont kezdő próbál a legendary-s játékomban játszani, mert ő kb. 5-10 mp-ként meghal... :U De amúgy klassz a multija. :)

de ki tudom választani, hogy én most vándorral menjek vagy éppen azt kapom akire van hely?
Van 3 opció, hogy mi szerint mutassa a multiban elérhető játékokat. Az egyik, hogy a te szinteden legyen-e (pl. normal), a másik, hogy a választott karaktereddel mehess, ahol az foglalt, azt ne mutassa, a harmadik, hogy a történetben előrébb vagy ugyanott legyen a pálya, amit játszotok. Ha nem ugyanott vagy előrébb van a másik, akkor nem enged menteni!

Amúgy egy közös kampányozásban nem lennél benne??
De! Majd írj privit, ha aktuális. :)

(#44418) semetka válasza Prof01 (#44416) üzenetére


semetka
őstag

Ezt a gyorsaságot. Király egy csapat.

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#44419) DM-Fan válasza Prof01 (#44416) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Meg is van a hiba oka:

"We've addressed the autosave issue, it was related to servers on our end. Please quit to XMB and restart the game. SP and MP are OK to play!"

Mondjuk nem értem, mit kell komminikálnia a szoftvernek az autosave kapcsán a Naughty Dog szervereivel, de leyen! Ezt nevezem gyorsreagálású erőknek. Kár, hogy kétszer megszivatott a dolog, amitől nem lett túl jó a szájízem. Blama ez így premiernapon.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#44420) Brian_GT válasza Shadowfax (#44417) üzenetére


Brian_GT
őstag

Rendben, szólok majd. Amúgy hogy kerül egy kezdő be hozzád Legendary szintre? Open teljesen a hozzád csatlakozás és attól, hogy látja a szerencsétlen, hogy mekkora vagy stb becsatlakozik rád? :D

Ez az itt tartok ott tartok dolog még homályos kicsit multit nézve, deeee majd kipróbálom 1x. Olyat is lehet nem, hogy csak mit tudom én beugrok vkihez 1 órára játszani?!
Itt ilyenkor az én karrier mentésem nem kerül bajba ugye??

Bár ha nem ismerőssel játszol gondolom úgy érdemes ha a játék hangulatra mész rá és nem a tárgyszerzésre, a loot bajnokok gondolom minden mozdíthatót visznek előled :)

Noh, hát akkor majd írok, már Radagas-t keressük, most megyek lent a pókfékszekben. Ne áruld el mennyi van még vissza, dee elég jól haladok. Általában most napi szinten 2-3 óra belefolyik.

Amúgy az tetszik benne, hogy annyira visszadja a filmet. Nyilván a játék volt előbb, szóval innen is lehetett meríteni történet ügyileg a filmhez...de Radagast meg a Misty Mountains stb annyira durva :) Meg mikor beszélgettem húú már nem is tudom kivel...jah sztem a törpökkel a városukban...és meséli régi időkben mikor ment a harc köztük és az orcok között és volt a vezetőjük kit legyőztek ( neve nem ugrik be, az 1 kezes nagy orc a filmből ) ... meg mikor a sasokkal beszélek és Bilbó történetét mesélik Smauggal ami ugye filmben majd most jön a 2. résszel. Annyira ütős így játszani. Azt sajnálom nem 100as annyira az angolom tök jól értsem. Nem tudom PC-n van e hozzá magyarosítás...szerintem ha igen, akkor ha végeztem mindennel ps3on elkezdem pc-n is. Csak remélem támogatja a pc-s verzió a gamepadot. Mert pa3 után billel és egérrel vacakolni pff :)

[ Szerkesztve ]

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44421) FuRiONight


FuRiONight
őstag

The Last of Us Multi milyen, valakinek valami tapasztalata ilyen téren?

(#44422) dilipok válasza FuRiONight (#44421) üzenetére


dilipok
veterán

amint lesz jo kodom hozza, megmondom :DDD

Elronthattak valamit a sony-nal. Nem olyan nagy dolog. Most nem volt szerencsem :DDD Amugy igen, bontatlan volt.

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44423) FuRiONight válasza dilipok (#44422) üzenetére


FuRiONight
őstag

Bontatlanul vetted nem? És mégsem jó a kód? az h lehet?

(#44424) DM-Fan válasza FuRiONight (#44421) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Amint végignyomtam a story-t, megmondom. ;)

Get Moded!

(#44425) jookomak válasza FuRiONight (#44423) üzenetére


jookomak
őstag

Asszem magyar játék, magyar store-ba fogadná el a kódot, neki viszont uk. acc-ja van.

(#44426) Shadowfax válasza Brian_GT (#44420) üzenetére


Shadowfax
addikt

Open teljesen a hozzád csatlakozás és attól, hogy látja a szerencsétlen, hogy mekkora vagy stb becsatlakozik rád?
Igen, ő látja, hogy milyen szinten megy a játék (Easy, Normal, Heroic, Legendary), ha akar, csatlakozik. Csak hamar rádöbben, ha túl kemény neki a szint, mert egy ork fejbecsapja és már ki is nyiffant.
Olyat is lehet nem, hogy csak mit tudom én beugrok vkihez 1 órára játszani?!
Persze, nem kell vele végigtolni az egészet.

Itt ilyenkor az én karrier mentésem nem kerül bajba ugye??
Nem, de ajánlott új save-be menteni, ezt felajánlja a csatlakozáskor.

a loot bajnokok gondolom minden mozdíthatót visznek előled
Szerencsére itt lootolhat mindenki kedvére, nem lehet egymás elől elvinni a cuccokat.

A War in the north jóval előbbi, mint a Hobbit film, s inkább a Gyűrűk ura melléktörténete, ugyanakkor játszódik, mint mikor Frodóék nyomultak a Gyűrűvel a Végzet hegye felé. Azért jó játék, mert végre olyan helyszíneken is járhat az ember (izé, tünde, törp), amit Tolkien említ, de nem fejt ki bővebben. Meg nem az unalomig ismert karakterekkel kell játszani (Frodó és társai).

(#44427) Ghard válasza dilipok (#44422) üzenetére


Ghard
őstag

Csak most néztem, hogy nekem a last of us dobozán csak angol szöveg van, pedig magyar boltban rendeltem elő. Ez lenne a magyar?
Lehet, hogy ezért jó a kódom UK store-ra :)
Na nem is baj, az a gusztustalan fehér matrica sincs rajta.

[ Szerkesztve ]

(#44428) dilipok válasza Ghard (#44427) üzenetére


dilipok
veterán

Igen, az a magyar. De nekem nem az accounttal van baj, hanem magaval a koddal. Probaltam magyar es uk accounton is. Ugysem akartam meg nagyon vele multizni, eleg jol elvagyok a single reszevel :K Nagyon tetszik :K

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44429) Sundesz


Sundesz
őstag

Az eleje különösen tetszett a Last of Us-nak, nagyon hangulatos volt. Persze a továbbiakra sincs panasz-

Hörcsög Powa'

(#44430) Ghard


Ghard
őstag

2 dolog biztos. A 100%os értékelések kicsit túloznak, mert a játéknak vannak hibái.
A másik, hogy reggel nekiálltam max 1-2 órát játszani és most hagytam abba. :)
Remélem még jó pár óra van vissza, az elején kicsit leülnek a dolgok, de most már beindult a sztori.

(#44431) Brian_GT válasza Shadowfax (#44426) üzenetére


Brian_GT
őstag

Igen ismerem a történetét, csak rengeteg dologban visszautalnak az első hobbit részre, meg minden és atom hangulatos így.

Amúgy szerintem most akadok el picit a játékban keményebben. Eddig ha meg is haltam tűrhető volt a nehézség, de most...pff. Most sietünk vissza a törp városba, mert ugyebár megtámadták...de ááá. Társaimat nem tudom éleszteni, mert mindig valaki megüt stb és ilyenkor eldobja az élesztést egyből.
Annyian vannak, hogy kb egyedül vok, mert társaim 1et nem tudnak megölni.

Szólnak fent az ostrom torony löjjem le a nyílágyuval...meg is teszem, de akkor akik feljöttek addig le kéne győzni. Mire valahogy sikerül, bumm megint fent az ostrom torony, de még mindig megy a harc...közben már jön az újabb adag, de én nem tudok a tornyokkal foglalkozni, mert egyfolytában ütnek.
Társak elhallnak, éleszteni nem tudok engem meg már vagy 10 heavy uruk üt. Itt feladtam mára :(

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44432) Brian_GT


Brian_GT
őstag

Most érkezett felém a ,,breaking nyúúúúz" hogy nem kell aggódnom az Xbox One vételen egyenlőre. Aki nem hallotta a hírt, ami nem kacsa hivatalos és már meg sem lepődöm ezen.... drága kis országunk nincs rajta a Microsoft támogatási listáján.

Ami csupán annyit eredményez nem lesz live. Nah bah evvan, tudtuk ez volt a 360-nál is....jah csak 24h-ként ellenőrizni fogja a konzolt a microsoft egy pár kb-os kis csomaggal, jah ehhez már kéne a live. Íííí.... jah de miért aggóduk ezen, hiszen az is kiderült, a nem támogatott ország révén hiába lenne játék, nem lehet beaktiválni, mert ahhoz is live kell.

Ergó, elő is tudod akár rendelni a konzolt csak nem tudsz rajta játszani. De mire is van akkor?! Egy drága bluray lejátszót vettél. Jeee. Éljen a Microsoft és drága kis hazánk közösen.

Live behozatala után talán ennyi döccenésmentes dolog elvárható lett volna, nem megint felmegy a vasfüggöny és majd vmikor 2014ben 1x kapjuk a hírt mehet a live. Köszi srácok én addig szétalázok mindent a régiózár nélküli ps4-emen.

Ezt csak azért írtam le, mert sokan multikonzolosok vagyunk vagy akarunk lenni, hát next-gen esetén e a veszély egy ideig nem fog minket fenyegetni. tudtam én nem lesz gond ha csak most pótlom a 360 vásárlásomat majd.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44433) oriic válasza Brian_GT (#44432) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Lassan mennek hozzád a hírek. :DDD

"Ami csupán annyit eredményez nem lesz live."

NEm lesz, de UK accounttal lehet majd aktiválni a gépet. :) Vagyis addig az ideig amíg nem lesz magyar live a ONE-hoz, átmigrálsz szépen UK-be és már lehet is játszani. :)

Live-Die-Respawn

(#44434) Xaels


Xaels
félisten

Sziasztok. Úgy néz ki vásárlás előtt állok. A kérdésem az volna, hogy most hol érdemes hivatalos Sony garanciával gépet venni?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#44435) supercow válasza Xaels (#44434) üzenetére


supercow
őstag

Konzolokszervize.hu nekem rendben megvolt a Sony papir és az ár is ok.

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#44436) Xirtam


Xirtam
veterán

Tegnap a végére értem a Last of Us -nak. Amikor elkezdtem a játékot 1 hete, nem adtam volna rá 10/10-et. Viszont a játék közepétől már igen. Ami pedig a végén volt, és azok a játék elemek , jelenetek. Hát Naughty Dog köszönjük! :R

(#44437) oriic válasza Xirtam (#44436) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

:C :R

Live-Die-Respawn

(#44438) Goldwin válasza dilipok (#44428) üzenetére


Goldwin
aktív tag

Hol vetted?

(#44439) Shadowfax válasza Brian_GT (#44431) üzenetére


Shadowfax
addikt

A nyílágyúval próbáld meg az ostromtoronyból kijövő orkokat rögtön kinyírni, ahogy előbukkannak. A D-padon nyomj egy lefelé gombot, hogy védjenek a társak (vagy egy felfelét, hogy támadjanak). Ez a későbbiekben is jó lesz, mert lesz ennél sokkal nehezebb is... ;]
Ez a rész, Nordinbad ostroma nem pite. Ha kell, szívesen segítek. ;)

(#44440) dilipok válasza Goldwin (#44438) üzenetére


dilipok
veterán

Konzolvilag. De ennek semmi koze a bolthoz, mert erdeti foliazott volt. A boltban nagyon rendesek voltak es mondtak, hogy felveszik a kapcsolatot a sonyval es amint tudnak valamit szolnak es cserelik.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44441) dilipok válasza dilipok (#44440) üzenetére


dilipok
veterán

Erdekes modon a ps-rol nem fogadta el a kodot, de most beleptem a geprol az accountra es ott meg igen. Nem ertem miert es hogyan, de igy jo lett. Azert a konzolvilagnak +1 pont, mert kicsereltek volna :R

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#44442) Brian_GT válasza oriic (#44433) üzenetére


Brian_GT
őstag

Nem mennek hozzám lassan csak nem értem rá bújni a netet.

Amúgy elvileg ez sem fog működni, mert most a régiózár miatt nem lesz megoldható ez a trükk mint régen, ip-t is figyelni fogja.

Kíváncsi leszek hónapok alatt sikerül-e mégis megoldani vagy így marad.

Megpróbálom így ahogy írod...hát ha nagyon nem megy majd akkor...de szenvedek még :)

Am kipróbáltam egy netes mókát.... hogy a heal gömböt miért nem képes használni azt nem tudom, de nekem kell potit elhasználni, mikor neki van gömb rá. ÁÁÁÁ :)

[ Szerkesztve ]

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44443) Brian_GT válasza Brian_GT (#44442) üzenetére


Brian_GT
őstag

ÁÁá rohadt 5 perc...vége Shadownak szólt!!!

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44444) bmw528


bmw528
tag

Mi van akkor ha nem látom a listában a feltelepített játékot? Egyszer csak eltűnt pár darab. Csináltam egy restore file system-et de nem jöttek vissza....

(#44445) Shadowfax válasza Brian_GT (#44442) üzenetére


Shadowfax
addikt

A tünde csajt "megkérheted", hogy használja a Sanctuary-t, vagyis a gyógyító kupolát. Kicsit állj messzebb a csetepatétól és nyomj a D-padon egy lefele gombot.

Szerk: Ja, hogy multiban nem használta a tünde. Ja, igen, van aki nem annyira csapatjátékos. :D

[ Szerkesztve ]

(#44446) Brian_GT válasza Shadowfax (#44445) üzenetére


Brian_GT
őstag

Sikerült megcsinálni...igyekeztem rögtön letámadni az íjászokat is, meg ha jött torony már lőttem mikor még ki sem nyílt a csapóajtaja...így max 1-2 kisebb surrant át, azzal elbírtak a társak...a nagyok meg mivel lassúak voltak eltudtam őket találni elégszer.... jajj de utána jött a 2 trollos rész. Hát ott még anyáztam kicsit....hát 3-4 ütést bírt az ajtó és puff. Csomószor megpróbáltam de alig akartak rám figyelni a hülyék, majd lehet bug volt nem tudom ( ezer hála végre egy bugnak ) az egyik elszaladt a kapuhoz a másikat lent vertem a csatatéren. Legyőztem és addig semmit nem csinált fent a másik, felmentem rányilaztam rám figyelt és letudtam győzni.

Jeeee... :) Most mászok éppen fel a hegyen :) Megnézem a drága varázsló uraság otthon van-e a tornyában :)

Amúgy 1 ellenfelem van aki annyira kitépi a hajam, ez a 2kezes... ha rövidet csapok ő előbb csap és beleszakít...ha erőset akarok abba is. Annyira hullik a hajam, mikor ütnek 8an gyorsan kiakarom nyírni és szórakozni kell vele :)
Amúgy 1 kérdés, ami a vándornak van képessége, hogy tud elvileg vakítani a fehér fénnyel ( R2+Kör ) az valakire van is hatással? :) Mert én még olyat nem találtam :) A másik a nagy csapás ( R2+Háromszög ) meg a körcsapás ( R2+Négyzet ) azz igen az jó kis cucc.

Amúgy most tök jó kaptam jó kis nyakláncot, de kevés a will-em. Próbáltam az erőre meg a stamira tolni amit csak lehet...most meg jó lenne kis will is :)

Multiban az akaszt ki, kb érdekes :) de akkor is a vándor a leglassabb, bár lehet spintelt mindig a törppel a csávó, de állandóan nekem jönnek. Ez pl egy CoD-ban is annyira idegesített. Megyünk valamerre és nekem jön-bevág elém és ilyenkor megakadok-összeakadunk stb. Hát bakker lássál már :)
Meg okoska bevitt Osgiliath challenge-be...én azt vettem észre kicsit ha széjjelebb áll az ember sokkal jobb...oszlik jobban a nép és jobban átlátható. Neeeem... rám áll mind körbe...ütni nincs terem érted és 800an másznak már a hátamon de akkor is mind rajtam :) Mit hittek attól, hogy 21es vagyok ők meg kicsik majd vmi félisteni erőm lesz... magasabb wave-eken már nekem se könnyű... ami meg tök jó elf csajnak ott a wand tud lőni vele távolra... ki lövi az íjászokat...én a fogyó itemmel :) Hát gg :)

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#44447) bmw528


bmw528
tag

hogy pontosítsam a psn+-ról letöltött és feltelepített uncharted 3 tünt el, csak a game data utility-ben van nyoma hogy telepítettem...

(#44448) Mister_X válasza bmw528 (#44447) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem járt le a Plusod?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#44449) bmw528 válasza Mister_X (#44448) üzenetére


bmw528
tag

Nem, majd 14-ben (a többi játék megy ami onnan van), helyem is van bőven, a game data utility-ben kiírja 32gb, verzió szám nincs, hát ez most mi lehet, a fifa lemez ikonja is eltűnt de a ki-be tevéssel az visszajött

(#44450) Shadowfax válasza Brian_GT (#44446) üzenetére


Shadowfax
addikt

Amúgy 1 kérdés, ami a vándornak van képessége, hogy tud elvileg vakítani a fehér fénnyel ( R2+Kör )

Nem, ez a speckó képesség arra jó, hogy az ellenfelek ne lássanak meg. Senki sem vakít el, hanem a Vándor eltűnik a szemük elől. Ez akkor jó, ha nagyon körbe vagy véve, vagy pedig valakit fel kell élesszél.

Nordinbad ostrománál a robbanós csávókat simán ki tudtad lőni? Legendary-n az a legnehezebb... Soloban szinte alig van esélyed, mert a társaid sorra haldoklanak. Multiban is necces tud lenni, ha nem ügyesek a társak... :U

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.