Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45901) Mister_X válasza ldave (#45899) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hát mert telefonon keresztül nem kicsit b@szott fel agyilag, hogy két hónapig tartott kindezt kideríteni, főleg úgy, hogy a hibafeltárás megvolt korábban (ezek szerint akkor nem tudták, hogy ennyire menthetetlen). De most már ismerem a körülményeket és végtére egy szavam nem lehet :)

Kérem vissza a Grid 2-t!!4!

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45902) #79125504


#79125504
törölt tag

A LBP 1 van olyan jó mint a 2 ? :DDD Azért kérdezem mert Store-on barátságos áron beszerezhető :)

(#45903) Goldwin válasza Mister_X (#45896) üzenetére


Goldwin
aktív tag

"Itt midig azt olvasom, hogy nem megbízhatóak, kóklány munkát végeznek, stb."

:Y :U :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45904) szasanyi válasza Goldwin (#45903) üzenetére


szasanyi
félisten

Sikerült összevonnod a kókler és a kókány szlenget. :D Nem baj, így is érthető.

[ Szerkesztve ]

(#45905) Injun


Injun
aktív tag

100%,hogy nem olvassák a fórumot és hírtelen ők lettek a világon a legjobb arcok akiket mindenki imádott eddig igazából,csak most derült ki,hogy mindenki dícsérni szerette volna őket csak összekeverték a bolt nevét,mert valójában gyors és pontos munkát végeznek olcsón de történt egy kis félreértés ami persze az ő hibájuk. :C

(#45906) nokia párti válasza DM-Fan (#45881) üzenetére


nokia párti
őstag

Alulméretezett, szir-szar hűtés van ebben a 40 GB-ban. (legalábbis a CECHGxx szériás masinákban, a többi 40es-ben nem tudom milyen van) Egy szaros 24-25 fokos szobában, ahol tárva nyitva van az ablak, és maga a gép körül is van kb. minden irányba 40-50 centi hely, 15 perc Last of us után felvált 4. fokozatba= porszívó mód.
Előtte 1,5-2 óra Dead Space 2 után is maradt 3. fokozatban, ez lenne a normális, ha ennél hangosabb az már a gép rovására megy.

Összehasonlítva a CECHC04-es 60 GB-os gépemmel, amivel tavaly nyáron játszottam nem 24-25 fokban, hanem 28-30 fok-ban csukott ablak, és magasabb páratartalom mellett sem váltott át porszívó üzemmódba, hanem ugyanolyan fordulatszámon pörgött a ventilátor, mint amikor (hűvösebben) szobahőmérsékleten ment a gép. Na ott kezdődik a jó hűtés, nem ennél. :( Vicc.

(#45907) Mister_X válasza Injun (#45905) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nekem azt leszámítva, hogy a halálra ítélt gépembe leheltek egy kis életet, ami persze nem volt elég, nem volt negatív tapasztalatom. És még ha azt az x összehet is le kellett volna raknom, már az is több lett volna, mint korrektség. Nyílván ők sem hülyék és tudják, hogy a neten az írott szónak jelentősége van, és ugye a sértett (sértve érzett) fél a leghangosabb. Én már akkor pozitív véleménnyel voltam róluk, amikor maguk mondták, hogy a javítás visszafizetése az alap. Már akkor terveztem, hogy egy alaposabb kommentet fogok írni, mert tényleg korrektek voltak.

@Nokia párti: az én CECHH04-emnek alapvetően jó volt a hűtése, hangját egyedül God of War longplay után hallottam. Emlékeim szerint máshol fel se kapcsolt annyira. Mondjuk nyáron nem tudtam igazán letesztelni, hogy mit bír ki...

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45908) nokia párti válasza nokia párti (#45906) üzenetére


nokia párti
őstag

Update: Úgy tűnik csoda történt. Tudtam vele 2 órát játszani anélkül, hogy bekapcsolt volna 4. fokozatba a hűtés. A fél lakást átrendeztem már ez miatt a gép miatt, konkrétan az ablakba tettem magát a PS3-at.
Na de nem baj örültem, hogy tudtam végre játszani vele, nekem idáig nagyon tetszik a játék elég komoly hangulata van, és a sztory is kezd nagyon érdekes lenni. A legjobban az tetszik benne, hogy itt nincs az az 1 személyes hadsereg jellelgű megoldás, mint az Unchartedekben, tehát nem kell tűzharcot vívnod egymagad 50 katona ellen. Idáig azt kell mondjam nagyon megérte az a 7500 FT-ot. :R

[ Szerkesztve ]

(#45909) nokia párti válasza Mister_X (#45907) üzenetére


nokia párti
őstag

Persze értem én, nem is akartam általánosítani, mert tudom , hogy 40 és 40 GB között is van különbség.
A CECHH-ben már más volt a táp, az olvasó, és szerintem a hűtés is.

(#45910) MajaG


MajaG
senior tag

Egyébként, miért érdekel itt mindenkit mennyire hangos a gép? Ha játszol úgyis megy a tv/füles van rajtad?!
Engem abszolút nem érdekelt sose egy konzolnál se mennyire hangos/nem hangos. Annyira egyik sem hangos, ha játszol éjjel a másik szobában ne tudjanak aludni. Az meg alap, hogy ahol mással alszom, nem játszom mellette, nem zavarom a pihenését vagy inkább az adott nőszemélyjel játszom. :DD

(#45911) Mister_X válasza MajaG (#45910) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A régi Xboxok hangját szabályosan lehetett hallani játék közben. PS3-ak hangját is hallani, nem minden játék alatt megy folyamatosan a mjúzik meg a csatazaj.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45912) DM-Fan válasza Injun (#45905) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem azért, de pl. én már jópár alkalommal leírtam, hogy velem mindig teljesen korrektek voltak, pl. a tegnapi HSZ-en felül itt, vagy itt, esetleg legutóbb itt, mikor a launch party-jukról írtam.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#45913) FuRiONight válasza DM-Fan (#45912) üzenetére


FuRiONight
őstag

Az, h egy lauch party-t le tudnak szervezni és a játékokat jó áron tudják adni az megint más, amikor a szervízzel vannak problémák szvsz.

(#45914) DM-Fan válasza FuRiONight (#45913) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Mint írtam is, én a bolttal kapcsolatban nyilatkoztam, tényeket közöltem arra reagálva, hogy többen a bolt korrektségét is megkérdőjelezték korábban.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#45915) #49155328


#49155328
törölt tag

A PS3 76 fokos levegőt okád magából, a plazma tv 56-ot. :((

(#45916) Mister_X válasza #49155328 (#45915) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Télen majd kevesebb lehet a fűtésszámla. ;] De mindjárt megsül a géped.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45917) MajaG válasza Mister_X (#45911) üzenetére


MajaG
senior tag

Volt minden típusú boxom, ez nem igaz amit írsz. Azok voltak kurva hangosak, amiket moddoltak 12v-tal. Olyan hangos volt a Fat, mint a Super Slim ps3-am. Ez se zavaró.

Mondjuk mentségemre, én legtöbbször autósat játszok, cockpitben ülve, üvöltetve a motorhangot. :P

[ Szerkesztve ]

(#45918) gyuszaa válasza FuRiONight (#45913) üzenetére


gyuszaa
őstag

Én most fogok venni tőlük egy SS-et, jó áron van, és ami a fő szempont nem sumákolják el az erdeti sony garanciát, így engem a szerviz nem fog érinteni. És ahol olcsóbban kínálják ott még a futár költség is ott van általában, meg a bolti garancia. :N Korrektül válaszolnak a levelekre, játék előrendelések is igen kedvezőek.

Itt figyel már a bontatlan last of us, amúgy csak a gta5 miatt kényszerültem megint konzolvételre jó pár év után, de legalább kipróbálom a ps3-as oldalt is, a szeptemberi megjelenésig meg elleszek. ( talán még a gt5-öt is megveszem )
Aztán ha jön több platformra a R* üdvöskéje még mindig el tudom adni, garanciával együtt.. olyan fél évre terveztem a megtartását, más játékok nem is igen fognak rajta futni nálam, utána valószínűleg megy vele együtt az egész konfig és ps4.

(#45919) gyuszaa


gyuszaa
őstag

Már jött is a levél egy órája, hogy átadták a futárnak. :C
Holnapra itt is lesz, ez gyors volt.

(#45920) Mister_X válasza MajaG (#45917) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Volt (mókolt) Xenon alaplapos Core-om. Hangos volt. Volt nem mókolt Zephyr Premiumom. Volt mókolt Jasper Arcade-om. Ezt elcseréltem egy nem mókolt Falconos Premiumra*. Mindegyik hangos volt. Mi számít nálam hangosnak? Ha játék alatt hallom a gép hangját. Egyedül a Falconos gépem nem volt ebből a szempontból hangos. A többi igen. Én autósokkal csak a Burnout Paradise-zal játszottam, inkább lopakodni, tervezgetni, taktikázni szeretek és ilyenkor hallottam a gép hangját.

Slim 320GB: a hangját se hallani. Okádja a meleg levegőt, de meg se mukkan. Letöltött egy darabig, utána elkezdtem Most Wantedezni, de még csak feljebb se emelte a fordulatszámot :Y Na majd miután dave kitolta a Last of Ust, akkor megizzasztom vele a vasat.

*drágálltam 1000-1500Ft-ért az írott szarokat (16 évesen váltottam végleg az only original vonalra) és inkább ráálltam a 3-4000Ft-os eredeti cuccokra, amikkel multizni is tudtam. Nem bántam meg a váltást, még ha ingyen lettek volna a nem éppen legális tartalmak, akkor sem. Halo 3 meg Gears 2 multi kárpótolt rendesen.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45921) MasterMark válasza Mister_X (#45920) üzenetére


MasterMark
titán

Hangos az a gép, ami ha csönd van, akkor zavaró a hangja.
Én nem szeretek multizni, de XBOX-om óta én is csak eredetivel játszom, még PC-n is.
Kár hogy ez számít különlegesnek. (Vagy egyeseknek hülyeségnek...)

Switch Tax

(#45922) kexksz válasza Mister_X (#45920) üzenetére


kexksz
addikt

1000-1500 forintért írott? Mire írtad te, platinalemezre? :D

(#45923) Mister_X válasza kexksz (#45922) üzenetére


Mister_X
nagyúr

@MasterMark: én így fogalmaztam meg, na. Ha meg már hallom a hangját, akkor evidens, hogy zavar, mert nem oda illő.

14-15 évesen akár hiszitek, akár nem, de nem tudtam, hogy hogyan kell kiírni lemezeket + az internetemen is elég gáz lett volna 2,5-3 napig szedni valamit. Bótba meg odaadták slim tokostul. Az első eredeti játékom az Oblivion volt 3.000Ft-ért, akkor érezhettem igazán először ilyesmit, hogy "ugyan az", mint a pörkölt (mint adattenger), de mégiscsak más volt. Eredeti.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45924) ldave


ldave
félisten

Jatekaim.hu oldalról milyenek a tapasztalatok? Érdemes ott üzletelni vagy inkább vatera, ami viszonylag ellenőrzött felület?

A Slime draws near! Command?

(#45925) Mister_X válasza ldave (#45924) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Vatera, megbízható személytől - inkább.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45926) FuRiONight válasza ldave (#45924) üzenetére


FuRiONight
őstag

Nyugodtan vásárolj jatekaim.hu-ról, minimum 10 pozitiv visszajelzés legyen az eladóról.

Én eddig onnan vásároltam, nem volt gond.

(#45927) james001 válasza ldave (#45924) üzenetére


james001
veterán

Vannak megbízható személyek ott is,pl. kambino,pakoo,janhun,pasquale,stb. Ezek ugye fönn vannak itt a hardveraprón is.

FuRiONight: Nem mindig számít a pozitív,persze ha nincs neki egy se viszont 20 negatív akkor igen az már valszeg nem megbízható :D

[ Szerkesztve ]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#45928) MasterMark válasza Mister_X (#45923) üzenetére


MasterMark
titán

Az első konzolos játékom nekem is az Oblivion volt. :C

Switch Tax

(#45929) RohamDroid válasza MasterMark (#45928) üzenetére


RohamDroid
aktív tag

Nekem a gta4 @ xbox360. Megjelenés napján.. Isten király volt :D

Üdv.: Csaba

(#45930) ldave válasza MasterMark (#45928) üzenetére


ldave
félisten

Nekem Gran Turismo és Final Fantasy VII egy PS1 társaságában valamikor 1999-ben :)

A Slime draws near! Command?

(#45931) DM-Fan válasza ldave (#45924) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én jópár címet vettem a jatekaim.hu-n keresztül. Sosem volt gond, mindig 1 napon belül a kezemben volt az adott cím. Csak Budapesten belüli, személyes átvételekre mentem, üzenetet elküldtem, jött a válasz, egyeztettünk, lezajlott a vásárlás. Ennyire egyszerű.

Get Moded!

(#45932) james001 válasza ldave (#45930) üzenetére


james001
veterán

Nekem is egy PS1-re volt az első eredeti játék,a világ legjobb verekedős címe a Tekken 3. :) Nagyon sajnálom hogy nincs már meg :O

[ Szerkesztve ]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#45933) szasanyi válasza DM-Fan (#45931) üzenetére


szasanyi
félisten

A gond az, hogy nem is ilyen esetben szokott előfordulni probléma... bár az annyira evidens, hogy nem is írom tovább. :D
De én pölö épp a minap oldottam meg úgy, hogy ment ismerős Bp-re és leszerveztem a személyes átvételt kettőjük között így 5.5k-ért egy új, original GoW Ascension játékot sikerül beszereznem. Sajnos ez legtöbbször nem jön össze ilyen távolságból, de érdemes próbálkozni mert ott az új játékok is rendkívül jó áron beszerezhetők.

(#45934) Mister_X válasza MasterMark (#45928) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Meg kéne vennem a Goty-t, Shiverning Isles sosem volt meg... ki kell tolni azt az 1000+ óra eddigi gameplayt :C

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45935) MasterMark válasza Mister_X (#45934) üzenetére


MasterMark
titán

Nemrég az 5th anniversary edisönt szereztem be. Nagyon tetszetős. :)

Switch Tax

(#45936) ldave


ldave
félisten

Nem játszottam eddig egyik résszel se, ezek a Zone of the Enders játékok jók? Látom már ezek is elérhetőek HD-ben.

A Slime draws near! Command?

(#45937) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Mialószar :Y Valaki aktivált a gépen egy level 9 parental controlt :Y Hogyan deaktiváljam?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45938) ldave válasza Mister_X (#45937) üzenetére


ldave
félisten

Nem megy a Last of Us? :)

A Slime draws near! Command?

(#45939) Mister_X válasza ldave (#45938) üzenetére


Mister_X
nagyúr

De. Most már minden megy, pedig még mindig aktív :F Először Spec Ops: The Line multit nem engedte, de már az is megy.

Apropó, ciki az, ha Spec Ops multiban (TD) nekem több pontom van, mint az ellenfél csapat tagjainak összességében? :DDD Volt 13 sucsessive kill is, utána meg bekerítettek.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#45940) Tegla80 válasza Mister_X (#45939) üzenetére


Tegla80
addikt

"Apropó, ciki az, ha Spec Ops multiban (TD) nekem több pontom van, mint az ellenfél csapat tagjainak összességében?"
Engem spec nem zavarna,feltéve ha egy csapatban vagyunk :DD
különben utálnálak Én is :P ;]
:D

Sony® & PlayStation®

(#45941) gyuszaa válasza ldave (#45938) üzenetére


gyuszaa
őstag

Én az elején járok de eddig bejön, jók a szinkronhangok. Olyan filmes hatást kelt, hiányzott már a konzol be kell valljam, és nem csak a játékok miatt, más érzés :DD Az erre kialakított youtube is nagyon príma, simán és roppant gyorsan tölt be.

(#45942) Tegla80 válasza gyuszaa (#45941) üzenetére


Tegla80
addikt

[B]Az erre kialakított youtube is nagyon príma, simán és roppant gyorsan tölt be.
szia

most már, anno kész rémálom volt ezen is ,de Te ebből már kimaradtál ;)
Most az okos tv-k nél megy a műsor ezzel,mert pl olykor fw függő ott a dolog,h stabil e vagy sem.Plusz gyártó és típus sem mindegy,szóval nagy a kaki YT téren ott is,most h okosodnak a tv k (is). :D

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#45943) RohamDroid válasza Tegla80 (#45942) üzenetére


RohamDroid
aktív tag

okostévé... Nekem a pc rá van kötve egy 2013-as típusú led tv-re ami se nem 3d se nem okos :D MM-ban nem akarták megérteni hogy a pc miatt nekem nem kell okostévé mert így mindennél okosabb. :D

[ Szerkesztve ]

Üdv.: Csaba

(#45944) MasterMark válasza RohamDroid (#45943) üzenetére


MasterMark
titán

Az okos funkciók már benne vannak ha akarod ha nem.
De azért a youtube elég kényelmes TV-ről, pedig én azt hittem hozzá sem fogok nyúlni. :)

Switch Tax

(#45945) Helmoras válasza RohamDroid (#45943) üzenetére


Helmoras
őstag

"2013-as típusú led tv" az egy jó típus sokan használják :C

(#45946) RohamDroid válasza Helmoras (#45945) üzenetére


RohamDroid
aktív tag

-.-" nem akartam reklámot a 2013as tipussal akartam jelezni hogy panel szinten modern de nem "smart" .
De a kedvedért : samsung UE42F5000.

MasterMark Számítógép elég gyors és megy távirányítóval, de azt elismerem hogy annyira nem gyors mint a smart menün keresztül elérni a youtubeot :)

[ Szerkesztve ]

Üdv.: Csaba

(#45947) Tegla80 válasza RohamDroid (#45943) üzenetére


Tegla80
addikt

Értelek Én,de a tv már megy alapban és a pc(amim nincs csak noti),nem fogyaszt mellette xszáz w-ot.
Persze nem oly okos,de azért nem is buta :)
Elérem róla pl a PH-t ,nézhetek YT ot,mint MasterMark ;)
van fuso-m és így RTLMost om,hetitetves-el,sóderkláb-al :D
vimeo-m,music channel-em,ustream, eredeti jappán anime angol felirattal ,ez épp a napokban jött a smart ba ,és még kismillió dolog,ami lehet neked fontos,de Én most meg sem említem. ;)

mivel nem volt PC-m soha így kényszerem sincs hazaérve,h bekapcsoljam. ;]

Sony® & PlayStation®

(#45948) RohamDroid válasza Tegla80 (#45947) üzenetére


RohamDroid
aktív tag

Ezek érdekesek amiket te írtál lehet még engem is érdekelt volna, de erős a pc és ezek talán azon is vannak :DDD Nem tudtok megdumálni :D én ilyen hülye vagyok és kész :DD

[ Szerkesztve ]

Üdv.: Csaba

(#45949) #49155328


#49155328
törölt tag

Storeból letöltött játékot hogyan tudok megosztani egy másik gépen :F

Asszonyom jógázik meg fitneszezik a Samu okos tv-vel. :D

[ Szerkesztve ]

(#45950) Tegla80 válasza #49155328 (#45949) üzenetére


Tegla80
addikt

szia
ha felrakod a másik gépre is a store os profilod és letöltöd oda is.
2gépen megy 1szerre ha jól tudom. plusz addig indulnak a gammák amíg fent van azon is az accod.
Ha csak haver az illető,akkor jelszó ki és nincs gondod.Ha újra nála vagy belépsz és leszeded amit akar és jelszó ki.
Ha barát és van bizalom,akkor maradhat bent a jelszó ,és megoldja a leszedést,majd átlépve a saját acc-ján használja a gammát.
kb ;)

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.