Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
üdv!
Manapság hol érdemes PS3-at venni? Gyártói garanciát szeretném igénybe venni, tehát sufni bolt kizárva! -
zzola
titán
válasz karakpecze21 #27811 üzenetére
Köszi a tippet!
-
zzola
titán
Kicsit visszább lapoztam, ott egy kérdésre több boltot felsoroltak, ahol elérhető a gyártói garancia #26351.
Megnéztem a weboldalakat, többnél a vásárlás helyére kell visszavinni a meghibásodott terméket, amiből arra következtetek, hogy bolti garancia van.
Ahol biztosan SONY gari van:
-Extreme Digital
-Ipon
-Sony Center.
Mivel Pécs mellett lakom, így megbízható hely kell. Ezek a konzol webáruházak nem túl biztatóak...vagy rosszul látom? -
zzola
titán
a konzolokszervize.hu ad Sony garancialevelet! igy vallalhato a keszulek? 1+2 ev garanciaval?
-
zzola
titán
MA sikerült szert tennem egy ilyen készülékre! Platinumshoptól rendeltem...
-
zzola
titán
Új vagyok PS3 játékok terén. Szeretnék vásárolni egy Need For Speed játékot, gyakorlatilag mindegy, hogy melyiket, lényeg, hogy ne kelljen hozzá kormányt/pedált venni. Melyiket javasolnátok? Köszi!
-
zzola
titán
Kezdő vagyok konzol/PS3 terén, ezért ne kövezzetek meg a kérdés miatt!
Ha vennék használtan játékot, honnan tudom, hogy online pass-os a játék? -
zzola
titán
PS Network-el szívok, de most olvasom, hogy 16-02 között leállás van...
-
zzola
titán
Vásároltam egy NFS Hot Pursuit játékot. Nem tudom aktiválni az Online Pass-t, azt írja próbáljam később, a 2 napos free hozzáférés viszont működik!
Visszább olvastam, volt másnak is ilyen gondja, végül mi lett a megoldás?
WTF?
Lehet US acc-al nem működik?[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
válasz Sanyi.mTs #28253 üzenetére
Tesco. Van egy Battlefield 3 és egy Medal Of Honor, azokkal sem működik az online pass.
PSN-be be tudok lépni, még az a vicc az egészben, ha profile.ea.com-ra belépek, ott látszanak a fent említett játékok, a NFS és MOH mellett zöld pipa van, hogy online vagy valami ilyesmi. Már portot is nyitottunk a routeren, fix IP-vel, Google DNS-el.
Kezdek nyűgös lenni!
Azért gyanakszom a hálózati kapcsolatokra, mert egyik játék sem játszható online, 3-ból semmi?
WTF? -
zzola
titán
válasz nokia párti #28749 üzenetére
BF3 nekem csak UK-al működött...
-
zzola
titán
válasz rocket #29217 üzenetére
"Igazabol a Sony-nak fulet-farkat bekene huzni a garanciaval kapcsolatban, mert azzal, hogy nem rogton kuldik ki a gepeket, jocskan kiesnek a 15 napbol, amin belul ugye torekedni kellene a javitasra, es nem lehet kifogas a kulfoldi javitas."
Ezzel felesleges vagdalozni, ha nem javitja 15 napon belul, akkor sincs semmi. Lehet 60 nap is, torveny nem kotelezi ekkor sem semmire, max. a johire megtartasa vegett lep 15 napon belul...ha lep egyaltalan.
-
zzola
titán
válasz Gebriel #29226 üzenetére
Vissza olvastam...
A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4.§ (2)
Mutass ra egy rendeletre, vagy barmi masra, ahol le van irva, hogy 15. nap utan neked vissza kell hogy fizesse a vetelarat, vagy ujra kell cserelnie a termeket!
Nyilvan ha elmesz birosagra, megnyerheted, de hat az mennyi penz es ido?
-
zzola
titán
válasz Gebriel #29238 üzenetére
Ismerem, sz@rt sem er...
A vasarlo cseret vagy barmi mast ker, szerviz szerint tobbletkoltseggel jarna. A javitasra leadott berendezesed heteken at a szervizben van, Te intezkedsz Bekelteto Testulet es/vagy birosag fele. Meg az idopontot sem kapod meg ezekre, mikor mondjuk 35 nap javitasi ido utan visszakapod kijavitva a termeket...
Mit csinalsz?
Befogod a szadat, es orulsz...
Jo napot! -
zzola
titán
válasz Gebriel #29244 üzenetére
En itt befejezem. Mar sz@rra van offolva a topic.
Aki nem tudja ertelmezni a dolgokat, az nezegesse a fogyasztovedelem.com oldalt...A lenyeg tovabbra is: hogy TÖREKEDNI KELL a 15 napon belüli javításra. .
Hiaba akarsz elallni, kirohognek...
Sajnos ez a 2003-as rendelet nem nekunk kedvez...fentebb irtak is.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
zavvi.com tényleg elég barátságos áron dolgozik, rendeltem egy Crysis 2-t, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt érkezik meg...
-
zzola
titán
BF3-ra jött minap egy frissítés, valaki észrevett valami érdemi változást?
-
zzola
titán
zavvi-n mega monday lesz, sok játék olcsóbban elérhető...
Csak a kézbesítés idejére kell figyelni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest