Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14043) TrollBalint válasza pruzsi (#14041) üzenetére


TrollBalint
addikt

Oda lehet majd teleportálni másik játékoshoz, egész pontosan az utolsó waypointjához, amennyiben valami questben lenne, ami ezt megakadályozza, kiírja, a neve mellé, melyik az a quest és ha végzett mehet a teleport.
Lesz opció, hogy nem kell invitálni partyhoz, hanem egyből tudnak csatlakozni hozzád (a'la Diablo 3) és ezt tudod majd engedélyezni emberekre külön-külön is akár. (ha csak pár embert szeretnél, aki így csatlakozhat hozzád)
Lesz "downleveling", ha engedélyezed, és egy nálad alacsonyabbal lépsz partyba, akkor a szinted az övével lesz egyenlő, és nem kap XP büntit. Ha kilépsz a partyból akkor visszaáll minden az eredetire. (Itt még van valami a szörnyek életével meg a cuccokkal, ami nem teljesen tiszta nekem)
Valamint lesz opció, hogy már rögtön a karakterválasztó képernyőről lehessen egyből partyba csatlakozni és így akár már az első területtől kezdve lehet együtt menni.

Ez utóbbi viszont több időbe telik, de még ezen liga alatt akarják megcsinálni őket. Az első három az néhány hét múlva életbe is fog lépni.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.