Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13979) Har_melin válasza sith7 (#13964) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha egy kész buildet követsz, akkor abban jó eséllyel gondolnak arra, hogy kell HP, kell resist, kell valamilyen AoE skill a tömegekhez és valami hatásos a bossok ellen, legfeljebb az szintezés során kell rá figyelni külön, amíg még nem a videó által ajánlott gearben mégy.

Én nem játszottam nekróval, de itt a fórumon is többen vittek ilyen karaktert. Ha a saját karidra vonatkozó kérdésed, problémád van, akkor először a játék oldalán a karakterlapodon (baloldalt felül az accountnevedre kattintva jön föl) a privacy settingsnél szedd ki a pipát a "set profile as private" elől. Így utána be tudod linkelni a fórumba a karaktered (characters és kiválasztod), máskülönben nem látható, hogy milyen cuccal mégy és mit raktál ki a passzív fán.

A poetrade használatával azért célszerű kezdőként minél hamarabb megismerkedni, mert a build kiválasztásánál is célszerű ott ellenőrizni, hogy kb. mennyibe fog fájni, legalább a unique cuccok. A trade távolról sem kötelező, de kezdőnek SSF karit indítani szerintem komoly mazochizmust jelent.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.