- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaga_30
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Sajnos nincs nálam multiméter, de én is ilyesmire gondolok.
Első állásban minden megy, ventillátor, stb, gyujtást ráadnám és mintha elvágtam volna a vezetéket kb.
Csinálta korábban is, azért cseréltem a gyujtáskapcsolót.
A gyujtás zárbetétet meg azért, mert összerakásnál a huszonnyolcezredik próbálkozásnál eltört a rohadék kis kallantyúja.
Olyan mintha segítene a dolgon ha a kulcsot picit befelé nyomom indítózásnál, de lehet csak képzelem.Viszont mi a nyavalyát kellene megnéznem nem tudom.
Bízom benne, hogy vasárnapra jön lehülés, különben ittmaradok borsodban és megdöglök a szmogtól...(Ehhez csak annyit, hogy itt is leginkább gázzal fűtenek legtöbben, de a Sajó völgy nem tud "átszellőzni" normálisan )
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Smart home kiarusitas
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest