- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Üdv,
Most jutottam hozzá egy H Astra 1.6 (2008) szedánhoz és lenne pár kérdésem, amikre nem találtam meg a kimondott választ itt a fórumban:
1. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy van e már kuplungkapcsoló a kocsiban? Tempomat miatt kellene.
2. Kicseréltem a fejegységet, de marha sokat szívtam vele, hogy miért nem kap gyújtást a CAN BUSon keresztül. Ez normális? Végül a szivargyújtó világításra kötöttem rá, és így működik.
3. Nagyon lágynak tűnik a rugózása. Igazság szerint fiatal kora óta ismerem a járgányt, és mindig ilyen is volt, mint egy hintaló. Ez normális a szedánoknál?
4. Elég durván deszka ülés van benne, nulla oldaltartás. Van olyan astra ülés, amiből nem esek ki a kanyarban? Hol érdemes ilyet keresni?
5. Miért nincs ebben semmi tároló???
6. Hol érdemes elvezetnem a felső tükör mellé a kihangosító mikrofonját? Ha valaki tudna linkelni, hogy hol találok kárpit + műszerfal szétszedési útmutatót örökké hálás lennék érte
7. Az előző tulajnak a szervízben azt mondták, hogy az ablakszigetelés sziszegését csak úgy tudják javítani, ha bontják, és ragasztják, viszont így sose lesz olyan jó, mint volt. Igaz ez? Lehet vele valamit kezdeni?
8. Milyen tolatóradart érdemes bele venni? Pesten nem egy életbiztosítás a nagy segge a gépnek.Amúgy marha jó kis gép, nem csalódtam benne, és imádom a csomagtartóját. Három hulla simán belefér!

Előre is köszi, meg utólag is, sokat tanultam már így is a topicból!

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest