- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Petyyyyy #64001 üzenetére
Jo szerelö egy kincs
Akartam egy fogyasztas kepet löni, a szokasos utamon jartam egy 100-120km en, 5 liter alatt kerepelt a kis dizli. Volt benne varos lampakkal (mondjuk nagyon gyér forgalommal), palyan 120-130 al....aztan pont beindult az ut vegen a dpf regeneralas es felment 5,3 ra, igy meg mar nem volt izgalmas a kép
Allati lenne nekem 2-ik autonak egy ilyen elektromos opel, amit AMDPower linkelt
meg pont volt egy cikk most arrol, hogy egy tesla S mar tul van a 300-350k km en es tökeletesen teszi a dolgat mindene....es akkor az akku fejlesztesekben mennyi potencial van még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest