Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
FB-n ötösért megy most a géptető burkolat patentokkal.
Csaxólok. -
montyx
aktív tag
Nem tudom régebbiekben hogy van, de az én H Astrámban a szivargyújtó világítás gyújtásról, míg a szivargyújtó fix 12Vról megy gyári állapotban.
Ja és onnan tudom, mert már minden szerelés meg lett csinálva, és a fejegység (világítás) csak gyújtásra megy, nem világításra, illetve az USB tölt, ha kell, ha nem.
-
Willie
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tényleg baromság, de sajnos ez van, nincs mit tenni.

-
válasz
Willie
üzenetére
Ép erről van szó, túl van bonyolítva. Hátsó ülésén előre hajolva eléggé kényelmetlen.
A másik ha úgy parkolók a ház elé hogy az anyós oldalon és a ház fala között 20 centiméter van. Így ez a lehetőség is kellemetlenséget szül. De nem akarom én ezt túl"spilázni" . Csak nem logikus. Ami egy másik autónál meg van.
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Hastrában hogy cserélem a fényszóró izzókat?
Kezelésijébe átlapoztam a világítás részt, nem találtam benne.
Mit érdemes bele venni?Köszi a segítséget!
-
h3lios
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Erre holnap tudnék válaszolni, hirtelen nem emlékszem rá. Viszont amikor vettem akkor is sejtettük (ismerőssel), hogy kicsi az akksi. De most nem csak annak, hanem az önindítónak is baja volt. A kettőnek együtt volt köszönhető, hogy nem tudtam elindulni.
Egyébként nyilván tudom, hogy a használt vásárlás ezzel jár..
-
h3lios
addikt
Hát srácok ma jól beszoptam az autóval...
Úgy voltam, hogy meghajtom 1 kicsit, meg jól esett elmenni 1 kicsit furikázni... Hát sokáig nem jutottam... Városban fordultam vissza a hazafelé vezető útra és lefulladtam, mert kis lejtőn felfelé megindultam de busz mögül kivágott 1 autós és emiatt nem tudtam elindulni. Mondom no para, indítanám újra, de nem indul... Még mákom is volt, mert vissza is gurultam és nem volt mögöttem senki. A kocsi meg se moccant úgy ahogy voltam az út közepén lerohadt a cucc. Szerencsére 2 srác (pont a volt sulim előtt voltunk) segített kitolni a kereszteződésből. A mákom az volt, hogy jobbra mellettem maradt 1 kis hely, mert én balra akartam volna menni és nem okoztam teljes dugót a szakaszon. Aztán mellettünk jobbra volt 1 hosszú buszmeg, annak a végén meg senkit sem zavartam. Hívtam a szerelőt, hogy ha tud jöjjön már oda nézzen már rá a cuccra, hogy mi a gáz. Hozott aksit és azzal már nehezen ugyan de sikerült elindítani.Eleve egy kisebb aksival vettem (kereskedéstől), szóval télre szerettem volna 1 újat, hát most muszáj volt venni 1-et. A vicc az volt, hogy amikor elhoztam eleve ezek voltak a kritériumok, hogy az önindítóra nézzenek rá, meg az aksival csináljanak valamit. Azóta soha nem volt semmi baj, most hirtelen megadta magát. Viszont az önindító is sz.r, mert este az új aksival sem indult simán. 2-3x semmi gáz nem volt vele, aztán megint köhögött nagyon. Holnap lesz megcsinálva az önindítós része, aztán remélhetőleg már nem lesz vele semmi, mert kezd a tököm tele lenni ezzel, hogy mindig előjön valami random hiba.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van itt bárki olyan aki tudta használni ezt a kütyüt C12NZ vagy C14NZ-s motorral ? [link]
Nekem nem akar összejönni. :/
Tudnak valaki segíteni nekem ebben ? -
#TOTTI
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Vezetőoldali ajtót be kell csukni és a jobb elsőt kinyitva kell lezárni a gombbal. Utána becsukni és le van zárva.
-
Willie
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha jól gondolom akkor Astra H-ról beszélünk. Minden ajtót bezársz, valamelyik hátsó ajtót kinyitod, behajolsz, aztán megnyomod a középkonzolon az ajtózáró gombot, kiszállsz, bezárod az ajtót és le van zárva minden ajtó.
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Távirányítóval"távolsági zárás" ott a négy ajtó, csomagtartó, tank sapkát zárja egyszerre.
Manuálisan a vezető oldali ajtóban a kulcsot elfordítva az összes feljebb leírtakat kizárja. Azt hiszem ha balra fordítással.
Jobbra fordítva csak a vezető oldali ajtót zárja be. A maradék három ajtót,csamagtartó és a tanksapkát már nem zárja. Ilyenkor a műszerfalon sem ég a piros ledecske. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Most a "gyógyítás" után is csak a a vezető oldali ajtót lehet nyitni,zárni? (vagy csak a Tiéd működik így?)Nekem mindet nyitja,zárja,mert van benne központi zár,ami az utastér 4 ajtóját érinti.(pedig ez nem mai gép
) -
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
látom sikerült meggyógyítani,ezért töröltem utólag amit írtam.
-
-
Calogero
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Rádiófrekvenciás távirányító szinkronizálása (manual szerint) (ez nálam működött)
Elemcsere után a kulcsot a vezetőoldali ajtó zárjába helyezve nyissa ki az ajtózárat.
A rádiófrekvenciás távirányító a gyújtás bekapcsolásakor szinkronizálódik.Ezt találtamn még
Tedd gyújtásra az Opel gyújtáskapcsolóját
Becsukott ajtókkal gyújtáson működtest a távirányítót.
Nyomd meg a zárás, majd a nyitás gombot, és ismét zárás és nyitás.
Vedd le a gyújtást és vedd ki a kulcsot az Opel gyújtáskapcsolóból.
Próbáld újra: zárás és nyitás a távirányítóddal.Zárás
llessze be a kulcsot vagy a vészkulcsot az ajtó belső felén, a zárszerkezet fölött lévő nyílásba, és
kattanásig benyomva hozza működésbe a zárat. Ezután csukja beaz ajtót.
Ismételje ezt meg minden ajtón. A vezetőoldali ajtó kívülről is zárható a kulccsal.
Az üzemanyag betöltő nyílást és a csomagtérfedelet nem lehet bezárni. -
Phausto
tag
Sziasztok!
Opel Astra G típusú autóm van, 2000-es évjárat X14XE motor. A minap szembesültem azzal a problémával, hogy a műszerfal háttérvilágítás, illetve a középkonzolon a fűtéskapcsolók háttérvilágítása nem működik. Biztosítékokat néztem, mindegyik jónak tűnik, csere sem segített. Azt tudni kell, hogy előző este volt autórádió csere és előtte még jó volt. Ez a hiba csak a csere után jelentkezett, de nem értem mi köze lenne a rádió csatiknak a műszerfal háttérvilágításhoz (gondolom semmi). Esetleg volt valakinek hasonló problémája? Minden tippet, segítséget megköszönök!

-
Declare
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem ez valami zár hiba lesz. Ha a kulcs nem lenne a megfelelö frekvenian, nem zarna az auton semmit. Illetve az hogy manualisan is csak a vezetöoldali ajtot zarja ez is annak a jele, hogy a központi zar hibasodott meg.
Sajna szvsz ezen csak szerviz segithet

-
odorgg
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
G-nél gyújtás ráad, és 30 másodpercen belül meg kell nyomni a nyitást, vagy zárást a kulcson. Utána kivesz, és próba. Azt hogy H-nál is így van e, nem tudom.

-
Segítsetek kérlek kedves fórumlakók!
Hétvégén véletlenül kint hagytam az autó kocsikulcsát, és a hideg miatt"gondolom én" teljesen lemerült.
Ma kicseréltettem az elemet benne, de a hiba azóta is megvan.Maga a hiba hogy ha manuálisan szeretném bezárni akkor is csak a vezetőoldali ajtót zárja be, és a többit nem, ha távvezérléssel szeretném ugyan ezt ,akkor is a vezető oldali ajtót zárja be, ha csak eltávolodom a kulccsal az autótól akkor is.
Ilyenkor mi a teendő?
Rémlik régen valakinek hasonló baja volt itt a topicban, de nem lelem, valami olyasmi volt hogy újra kell tanítani a kulcsot. De hogyan? Így elmenni sem merek sehová, mert amekkora szerencsém van tuti feltúrják vagy elviszik.

Egyenlőre ott tartok hogy bújom a kézikönyvét.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
igen, ha gázzal megy az autó néha bedobja erős motorféknél, kiolvasva gyújtáskimaradás. de benzinnel minden szuper, meg lett nézetve a motor.
-
AMD Power
titán
válasz
mindthecrap
üzenetére
Ugye milyen rohadt jó? Az rész valami brutális....

-
diablo1984
veterán
válasz
mindthecrap
üzenetére
ott egy csek ein dzsin!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
mindthecrap
üzenetére
Ejha, szép

-
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
EGR-t mindenkinek!
-
diablo1984
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
nem is az a lényeg, hanem, hogy tudna takarékosabb lenni, de televeri a dpf-et, az meg ha regenerál duplázza a fogyasztást.
a dpf elve ami eleve hülyeség, felfogja a kormot, majd többlet üzemanyaggal elégeti(pocséklás!), így még apróbb részecskéket hoz létre, ami belélegzéssel egyenest a véráramba jut, nem a tüdőben rakódik le. ez aztán a találmány!
-
AMD Power
titán
válasz
mindthecrap
üzenetére
Én is imádom Pilist. Már millió km mentem arra. Mondjuk élmény autózásról elég erős lenne beszélni!

Ha igazán durvát akarsz akkor egyszer itt menj egy karikát oda-vissza. Brutális volt.
Ehhez képest a Pilis egy M7 autópálya. -
odorgg
addikt
Valaki leírná, hogy vezérléssel együtt mit kell, illetve érdemes még cserélni (Z14XE)?
Csak hogy tudjam mire számítsak anyagilag.
Termosztát, már rajt a listán
-
zolikaDB
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Jajj. 4.5 helyett 5.5
Nekem sose az eletben nem evett ennyit az Astra
Telen 9-10 
-
diablo1984
veterán
válasz
steve1021
üzenetére
mint írtam a németeknél nem láttam ilyet, az enyém is németből jött, 2004es volt és dpf-es euro4-es! ott boldog boldogtalan belerakja a szarokba, nekem is csak a gondot okozta, főúton 4,7literből is ki lehetett volna hozni, csak utána bekapcsolt a regenerálás és feltolta 5,5re a fogyit. hülyeség szerintem, főleg itt magyarban, mert nincs diffi adóban, semmiben egy euro2 és euro6 között, itt max a jóleső érzés, de abba meg sz@runk.....
én is eladtam, most egy euro2-es dízellel szaladgálok, ebbe 300ezerért mindent kicseréltem a motortérben.
-
steve1021
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ismerősömnek Astra van ugyanezzel a motorral és gyárilag dpf nélküli.Euro 4 ben nem mindegyikbe van dpf.
-
steve1021
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az19dth motor kijött gyárilag dpf nélkül is.Mivel maga a dpf egyben katalizátor is mivel elötte van ezért nem kerül teljes kiiktatásra csak ugymond "kiherélik" a dpf-et és utánna visszakeül akocsi alá.Műszakin átmegy mivel ha alánéznek ott van az,hogy nincs benne dpf az már más dolog.Sajnos maga dpf-et lehet takaritani különböző folyadékokkal,mindaddig még ki nem szakad a szűrő akkor már csere.Azért döntöttem a kiiktaás melett mert ugye ha regenál a dpf akkor higitja az olajat és úgy regerenál.Plusz gázolaj növekedés és az még egy folytás a kocsiban.Nem füstől jobban tőle mint egy 20 éves adagolós disel.Euro 5 töl már mindegyik diselben van dpf euro4 ben pedig gyárilag vannak dpf nélküliek.
-
diablo1984
veterán
válasz
steve1021
üzenetére
nekem ugyanez az autó volt, viszont szerintem az nem megoldás, ha euro4-es kocsiból csinálsz euro2 alattit, így a műszakit csak venni tudod rá, hivatalosan mindenütt megbukna!
ha jól megcsináljátok a szívósort, akkor jó darabig nem kormolódik le, ha pedig csak rövid távokra használjátok, akkor az a dpf-nek is rossz, akkor nem az a megoldás, hogy zombiromot csinálj a kocsiból, hanem rossz szerszámot vettél a célhoz!
nem okoskodni akarok, de én is azért adtam el az enyémet, mert a rövid távos használat miatt nem akartam majd a jövőben vagyonokat költeni rá!
-
mindthecrap
aktív tag
gyönyörű idő volt tegnap, végigjártuk az összes szerpentint a Pilisben
panoráma kanyar -
steve1021
csendes tag
Sziasztok!
Többen jeleztétek,hogy osszam meg veletek a javitás árakat ,tapasztalatokat,mi menyibe kerül.
Sajnos lett javitás nem is kicsi.
Szóval a kocsi egy Vectra C Caravan 1.9 z19dth:
Megtörtént a szívósor ledugozása mivel nekem széthullot a mozgató lapát.Ára 65 ezer
Nemsokkal ezelőtt pedig sajnos hengefejes lett az autó javitás még folyamatban,de a csere hengerfej ára 60 ezer.Szóval van mit csinálni a kocsin.Amit még szeretnék megcsináltatni Egr és dpf kiiktatás már az is meg lenne ha nem jött volna közbe a hengerfej csere.Ez van sajnos ez így jött ki.Közben vettem 4 db téligmit a kocsira:205/55/R16 Matador Mp54.Szóval egynenlőre csak viszi a pént a Veki.

-
zolikaDB
veterán
Na, ez már pálya: Signum 2.0T
-
Ma megközelítőleg 320 kilométer vezetés után, négy fővel, nagy csomagokkal vágtunk neki az útnak. Ebben volt fő és mellékútak, autópálya és dugók. Pici klíma is volt. Így lett az átlag fogyasztása 6,7/100.
Autópályán érezhető az 1.6-os motor néha kevesebb mint kellene egy adott szituációban.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Sárga lámpa nem jelez. Valamiért az enyémbe, akár évek múlva ugrik csak be a kód és a sárgalámpa. EGR szelep hiba kódja, 3 évre rá ugrot ki az első rángatások észlelése után.
Kb most is 2 éve produkál hidegindításkor felpörgést, alacsony fordulaton időnként gyengeséget. A hibakód meg pár napos. A szerelőm szerint szonda hiba, így a héten csere. -
davee_92
csendes tag
[OLVASNIVALÓ]
H Astra vásárlásnál 1.6 Benzin esetén állandóan téma a Z16XEP és Z16XER, az alábbi leírásban részletezve van mindkét motor működése és hibái. Ilyen vásárlás esetén segítség lehet!

-
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
2003-ban gurultam ki vele a szalonból. Már akkor sem tetszett a fogyasztása, de nem problémázok vele, mert szinte állandóan rövidtávon használjuk. 188000 km van benne 13 év alatt, de mindennap megyünk vele. De a hibakódot csak az elmúlt héten dobta ki. Azt is tudjuk, hogy a kettes szondát említi a kód leírás, de ez nem jelenti azt, hogy azt kell cserélni, ezért érdeklődtem.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
No de maradjunk a problémádnál.A Nemrég tudatosan tettem a gépbe hibakódot.(kíváncsi voltam hogy lehet kitörölni.
) lehúztam a lambdaszonda csatiját,és dobott kettő hibakódot.P0130 Lambdaszonda áramkör (1.hengersor 1.szonda)
P0135 Lambdaszonda fűtés áramkör (1.hengersor 1.szonda)
Ebből azt látni,hogy 1.szondát emleget.
Neked a hibakódod:
P0136 Lambdaszonda áramkör meghibásodás (1.hengersor 2.szonda) (Lásd P2270, P2271)
Ez meg 2.szondát mond.Ebből nekem az jön le,hogy ez a monitorszonda (kat utáni) mivel a hibakódlistában nem találtam "monitorszonda" megnevezést. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Félreértesz, de nem is értem honnan gondolod, hogy halogatni akarom, mert nem írtam ilyesmit.
Épp azt szeretném tudni, hogy az említett hibakód mellett mit kell kicserélni. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Addig lehet vele hosszabb,rövidebb távon járni,míg nem kell vinni műszakira,mert ott tuti bukovári.
Előbb,utóbb úgy is meg kell gyógyítani,akkor meg minek halogatni,megvárni,míg kinyiffan a katalizátor? 
a hibakód alapján szerintem a monitorszonda nyűglődik.(2.szonda)
P0136 Lambdaszonda áramkör meghibásodás (1.hengersor 2.szonda) (Lásd P2270, P2271)P2270 Lambdaszonda jel szegény állapotban megragadt (1.hengersor 2.szonda)
P2271 Lambdaszonda jel dús állapotban megragadt (1.hengersor 2.szonda) -
B-L-A-C-K
titán
Na az Insignia átírva, kötelező + casco megkötve, téli gumi megvéve rárakva, már csak egy fullos tisztítás vár rá, kedden viszem. Ilyen érdekes szag van benne, nem cigi szag (nem dohányoztak benne) de ilyen tipikus Opel szag, nem tudom leírni máshogy, asszony régi céges Opeljában volt ilyen... Remélem kitudják belőle szedni, persze nem vészes, de elég rendmániás vagyok, és ez sem fér bele nálam. Ide viszem, majdnem egynapos munka lesz belül, kívülről csak egy sima mosást kap. Plusz vettem hozzá új gumiszőnyegeket, enyhe vanília illattal, illetve hátra is gumitálcát. Ha kész lesz, és nem lesz szar idő lövők valami normálisabb képeket.
Illetve a fogyasztásával eddig megvagyok elégedve, városban úgy hogy dugókban is álltam 6.8 fölé nem ment, persze klímázni nem kellett, meg nem is nyomtam neki, hanem normálisan mentem, de ekkora kocsitól szerintem így is baráti.
-
trassher
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
A rossz katalizátor is okozhatja szerintem. Próbáljátok meg kicserélni és úgy megnézni dob e hibát. Az is lehet, hogy szimplán tönkrement a szonda és nem jó adatokat mér. Nem tapasztaltál túlfogyasztást esetleg?
Petyyyyy: Annyiért nem volt rossz vétel.
Nekem is használtak fognak felmenni, csípem a gumisom. 1515-ös DOT számú kormoran snowpro garnitúra felrakva 32K. Még a piros-zöld csík is látszik a lamellák között. -
gban
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
12.4 az már lemerült.
Amúgy a fentebbi szivargyújtós leírással kapcsolatban: a gyári bekötésnél az izzóhoz menő szál nem a világítástól jön, és csak akkor világít ha fel van kapcsolva?
Réggebben így volt bekötve.
Ha pedig így van, akkor amit arra dugsz, az csak akkor használható ha fel van kapcsolva a világítás.
Valamint a korábbi íráshoz, szerintem a szivargyújtón is csak gyújtás mellett van áram, nem állandóan. -
Doggy dog
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Csak említés céljából,hogy létezik ilyen.A linkelt TC-s bejegyzésben is felhívja jó pár dologra a kérdező figyelmét.
Mindent csak ésszel.
Egyébként helyi topikban 3an megrendeltük a Xiaomi Roidmi 2-t.Egyébként van itt PH-n topikja! -
montyx
aktív tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
-
montyx
aktív tag
válasz
Chiftain
üzenetére
Így néz ki a cucc:

4 részből áll. Van a test, amiben van a lényeg. Van egy kupak, egy beszerelő keret, és egy szorító anya. Az utóbbi hármat ki lehet hagyni. Én ki is hagytam, simán szétszedhető barmolás nélkül.A testnek ugye két pucuja van, amik párhuzamosak egymással:

Cserébe az opelnek derékszögű ugyanez:

Na most ennek a dugóját egy éles sniccerrel simán szét lehet vágni úgy, hogy marad két dugód, és azokat szabadon fel lehet az USBre dugni.
Ezen kívül a test a H Astrába kicsit nagy volt. Félig lehetett becsavarni. Úgyhogy egy fához való kúpos fúróval megdolgoztam.
Kb. fél millimétert kellett lefaragnom a szivargyújtó tartójából. Szóval simán elég lehet egy csiszoló papír a minőségi munkához. Utána visszapróbáltam a szivargyújtót, és az se lötyögött. Szóval színvonalasan is meg lehet oldani.Az utolsó felvonás, hogy a felső pereme a testnek kiáll vagy 2 mm-re. Ez nem biztos, hogy be fog férni. Nekem mázlim volt, de ellenkező esetben egy finom faráspollyal, vagy dörzspapírral azt is meg lehet oldani. Egy biztos, hogy felfele nem fog kiállni, ugyanis a szivargyújtó gombja sokkal jobban kiáll.
Röviden ennyi, de ha van még kérdés, segítek szívesen.
-
diablo1984
veterán
válasz
mindthecrap
üzenetére
semmit se, mert nem a teknő oldalán van a leeresztő így egy cseppel sem jönne ki úgy több olaj, sőt még talán kevesebb is!
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
azért írtam hogy némileg

-
Petyyyyy
addikt
Milyen kis sneaky az öregem. 50-ért nem volt rossz vétel. Egy telet mentek.
#picalert -
diablo1984
veterán
válasz
mindthecrap
üzenetére
nem, nem segít, mert a leeresztő csavar belsejénél van kiemelve a cucc! úgy képzeld el mint egy "vakond dúrást" azon nem fog sosem lefolyni a cucc!
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
ezen némileg segít ha mondjuk egy magas padkára felállsz a kocsi egyik oldalával, hogy a leeresztő csavar felé lejtsen

-
diablo1984
veterán
válasz
Doggy dog
üzenetére
én a motoröblítővel óvatosan bánnék, mióta a múltkor az olajteknőmet le kellett vennem, simán fél liter olaj marad még benne leengedés után és ha mindenféle plussz fos marad a blokkban, nem biztos, hogy jót tesz az olaj kenésének.....
nem tud 0ra kifolyni a régi olaj, nálam is a leeresztő belseje magasabban van mint az olajteknő síkja, ebből adódik, hogy sosem ürül 0ra! -
Doggy dog
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
10en évekkel ezelőtt voltak motoröblítő olajok.
Nem tudom vannak-e még!Tegnap felmentek a téli gumik,most 6 évesek.Gumis szerint ez az év még benne van simán.Viszont azt mondta ezek igazából G Astrára valók.Plusz lemezfelnivel kaptam a télit az autó mellé. R15 185/65 a méret.
Annyi a hátránya,hogy kicsit alacsonyabban ül.Ha valóban nem R15 kell rá,hanem mint amin a nyári van (R16),akkor tavasszal eladom a 15ös lemezfelnit.Ha maradhat,akkor meghagyom és erre veszek majd új téli gumit.Még egyre felhívta a figyelmem,hogy a nyárin nem egyforma a "mintája" a küllős dísztárcsáknak oldalanként.Az egyik egyenesen jön a szélek felé,a másik szűkül kifelé.
Érik az alufelni,vagy próbálok bontóban keresni valamelyikhez.... -
válasz
AMD Power
üzenetére
Tavasszal vitte apos olajcserere, most megcsinaltatom en az olaj+ olajszuro cseret, jovo tavasszal-nyaron meg megint kap egy full cseret minden szurovel. Idos no volt a tulaj, hevmegalloba jarasra hasznalta az autot, a karbantartas nem volt az erőssége. 9 evesen gyari gumikkal hoztuk el az autot

-
Petyyyyy
addikt
-
-
Sziasztok!
Egy Opel Vectra B 2.0 dti autóban szeretnék akkumulátort cserélni. Nem is tudom pontosan milyen van benne most (gyanítom, noname), nem volt vele baj, de már jópár éves (4+), nehézkesen indul néha, már néhány hete feltöltöttem egyszer a biztonság kedvéért. Szerintem határozottan haldoklik, nem akarok a téli hidegben kockáztatni

A kérdés: Exide Premium-nál jobbat, vagy hasonlóan jót lehet kapni ilyesmi árban, vagy alatta? Ha jól rémlik, ezt szokták ajánlani akksiból
Bolt megfelelő, vagy tudtok mondani jobbat/mást? -
Doggy dog
senior tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
3. Na ezt holnap kipróbálom!
-
montyx
aktív tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
3. ja hülye vagyok. nincs már benne a gyári fej. nem mondod h anélkül nincs bc???

-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
A családban van több Opel is.Tavasszal,ősszel vannak a "nagy" kerékcserék.(téli-nyári)
Van mindenkinek felnin téli illetve nyári készlet így csak át kell dobálni.
Na de ilyenkor mindig vihetjük az autókat a szervizbe mert a tpms szenzorokat föl kel tanítani.Ami ugye nem ingyenes.
Találtam egy ilyet.Tudnátok segíteni abban,hogy ez jó lenne-e nekünk illetve ha van olcsóbb megoldás akkor mi lenne az?
Astra j illetve corsa -
montyx
aktív tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
1. sajnos újkora óra hintaló. azért kérdeztem, hogy más H Astra is ilyen, vagy nálam van gebasz?
3. köszi szépen, holnap ki is próbálom! -
montyx
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
amikor a peugeotot megvettem anno ugyanilyen trutyis lett a friss olaj benne. akkor a szerelőm ajánlott valami tisztító löttyöt, amit az olaj mellé kellett betölteni és utána kicsit menet közben meg kellett húzatni a motort és azután jött az olajcsere. a csere után többet nem volt ilyen hiba.
hátha a nálam okosabbak tudják mi a lötty neve.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
Z14XE motorral szerelt Astra G, P0136 hibakódot dobott. Mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) lehúztam a lambdaszonda csatiját,és dobott kettő hibakódot.
Előbb,utóbb úgy is meg kell gyógyítani,akkor meg minek halogatni,megvárni,míg kinyiffan a katalizátor?