Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
-
85595 - 85501
85595 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Ha olyan a téma azért iranyítsd a párodhoz (is), akár csak mint másik nézőpont, amit jó ha megismer.
(Tudom, hogy ebben a korban anya-lánya között van egy kis távolság, de a nem problémás témák esetében érdemes)Csak azért javaslom, mert piszkosul be tudnak az ebben a korban kialakult minták rögzülni náluk, és később nehéz rajta változtatni. Nyilván finoman, semmi push)
Nem megy. Csak engem von be, valószínűleg azért, mert Jana igazi óvó-védő túlfeltő tyúkanyó, én pedig mindig, kiskorától kezdve igyekeztem, az életkori sajátosságokat persze figyelembe véve, partnerként kezelni. Mostanra megtanultam a korosztály emoji szokásait (a ph emoji készlete 40+ korosztály, egy tizenéves itt nem tudna hozzászólni), a metakommunikációt, a jelzéseket (pl. egy üzenet “láttamozása” nem azt jelenti, hogy látta, hanem azt, hogy neheztel az illető). Ma azt mondta, hogy úgy gondolkozok, mint egy 14 éves, haljak meg, ekkora dícséretet régen kaptam. És tényleg, bárhol vagyok, pár napja bíróságon is, válaszolok az SMS-re. Persze utána segít, hogy elmúltam 18, és tudok inni valamit. Vagy valamiket.
De a súlyom stabilan 90 alatt, a nyári ferdülések ellenére is.
Bocs, hogy ezzel terhellek titeket, de ez eddigi életem legkomolyabb csatája, jól esik kibeszélni. Lefogyni könnyebb volt. Másfelől nagyon jó érzés, Jana hozzáállása is, szóval olyan fura az egész.
-
Mercutio_
félisten
Van egy 15 éves lányom, aki ezekben a napokban kezdi a gimnáziumot. Egy thriller-horror-pszichokrimi keverékében élek. Egyfelől nagyon jó, hogy belevon, hogy
mindent megoszt velem, toljuk az üzeneteket oda-vissza (nem tudom, hányszor hangzott el korábban bíróságon, hogy “elnézést bírónő, a lányom most van gólyatáborban, az SMS-ére kell válaszolni), másrészt iszonyatosan őröl. Nekem most Bud és Terrence kell, meg persze Stan, Kyle, Kenny, és a történelem legfontosabb gyökere, Cartman. De az óriási élmény, hogy teljesen belevon a dilemmáiba, az anyja pedig 100% partner, elfogadja, hogy ő most kicsit kívülálló. Minden nehezebb szituációban rájövök, hogy nekem van a legjobb feleségem a földkerekségen.Ha olyan a téma azért iranyítsd a párodhoz (is), akár csak mint másik nézőpont, amit jó ha megismer.
(Tudom, hogy ebben a korban anya-lánya között van egy kis távolság, de a nem problémás témák esetében érdemes)Csak azért javaslom, mert piszkosul be tudnak az ebben a korban kialakult minták rögzülni náluk, és később nehéz rajta változtatni. Nyilván finoman, semmi push)
-
Freddy76
addikt
Tegnap kiváló filmet láttam, nagyon ajánlom! The Assessment. Disztópikus sci-fi, de sokkal inkább a társadalmi vonatkozásai érdekesek. Durván jó!
Van egy 15 éves lányom, aki ezekben a napokban kezdi a gimnáziumot. Egy thriller-horror-pszichokrimi keverékében élek. Egyfelől nagyon jó, hogy belevon, hogy
mindent megoszt velem, toljuk az üzeneteket oda-vissza (nem tudom, hányszor hangzott el korábban bíróságon, hogy “elnézést bírónő, a lányom most van gólyatáborban, az SMS-ére kell válaszolni), másrészt iszonyatosan őröl. Nekem most Bud és Terrence kell, meg persze Stan, Kyle, Kenny, és a történelem legfontosabb gyökere, Cartman. De az óriási élmény, hogy teljesen belevon a dilemmáiba, az anyja pedig 100% partner, elfogadja, hogy ő most kicsit kívülálló. Minden nehezebb szituációban rájövök, hogy nekem van a legjobb feleségem a földkerekségen. -
j.bravo
addikt
Tegnap kiváló filmet láttam, nagyon ajánlom! The Assessment. Disztópikus sci-fi, de sokkal inkább a társadalmi vonatkozásai érdekesek. Durván jó!
Elolvastam róla amit találtam. Az alapján nem egy könnyed esti mozi
Ami persze semmit nem von le az értékéből, csak meg kell gondolni, milyen hangulatban, mire készülve kezdi el nézni valaki.
Felírtam a listára
Általánosságban meg akartam írni a nyilvánvalót, hogy az igazán jó sci-fi alkotások (könyv/film mindegy), de legalábbis a klasszikusok közül a legjobbak, szinte mindig egyetemes problémákat feszegetnek, csak más térbe és/vagy időbe helyezve
-
gorgo
őstag
-
cdl
senior tag
Aki kimenne holnap a Szigetre, 5000 forintos jegyet lehet venni most.
Ez elég barátságos a 3 koncertért. -
Mercutio_
félisten
Én már az édesség gondolatától is fintorgok. Annyira lejöttem róla, hogy amikor egyszer-egyszer belenyalok egy fagyiba, rosszul esik. Múltkor kértem egyet a gyerek Toffifee-jéből, némi rágás után kiköptem, és utána innom kellett egy kávét. Ugyanígy vagyok a "gyári" kenyerekkel is.
Cserébe a VB-re rendelt XL spanyol mezt vissza kellett küldeni, mert nagy volt. A döntő után megérkezett az L...
Azzzz igen!
-
gorgo
őstag
Itt nálunk Keszin az ~6400 Ft. "Szerencsére" nem szokott nálam lenni a laktázenzim, így gyakran kihagyom, vagy max 2 gombóc...
A sütit imádom, de azon túl semmi cukrosat én se.
A kenyér miatt meg messzebb is elmennénk ha nem lenne itt nálunk 3 hely is ahol valódi kovászosat készítenek. Gondoltam is már, ha vidéken kéne élnem rákényszerülnék, hogy megtanuljak kenyeret sütni. Már Egerben se tudok igazi jó kovászost (mondjuk ettől még lehet hogy van). -
Jahno
veterán
Én már az édesség gondolatától is fintorgok. Annyira lejöttem róla, hogy amikor egyszer-egyszer belenyalok egy fagyiba, rosszul esik. Múltkor kértem egyet a gyerek Toffifee-jéből, némi rágás után kiköptem, és utána innom kellett egy kávét. Ugyanígy vagyok a "gyári" kenyerekkel is.
Cserébe a VB-re rendelt XL spanyol mezt vissza kellett küldeni, mert nagy volt. A döntő után megérkezett az L...
Fagyizóba nem merek menni, mert 8 adagtól felfelé kezdek.
-
Freddy76
addikt
Új melóhely is tus segíteni az ilyesmiken ha nem vagy folyton idegbe'.
Többit jó ég tudja, addig eljutottam, hogy mozogni kellene, de... Aztán tegnap kb. 30 darab Mancs őrjáratos szintetikus jégkrémet ettem meg, már asszony szólt rám, hogy inkább igyak pár fröccsöt, az kevésbé káros. És már nem időnként húzok be ilyen szélsőséges rombolásokat, hanem szinte állandóra.
-
Jahno
veterán
Cigánykereket dobnék örömömben a 70 fokos aszfalton, ha csak annyi baj lenne hogy nem jól állítom be a bicajt. Pongyolán fogalmaztam, a valós ok, hogy az összes végtagra kiterjedő enthesitis-em van, nem a klasszikus ízületi probléma... Nem untatom a társaságot, elszórakoztatom vele az orvosokat meg a chatGPT-t.
Új melóhely is tus segíteni az ilyesmiken ha nem vagy folyton idegbe'.
Többit jó ég tudja, addig eljutottam, hogy mozogni kellene, de... Aztán tegnap kb. 30 darab Mancs őrjáratos szintetikus jégkrémet ettem meg, már asszony szólt rám, hogy inkább igyak pár fröccsöt, az kevésbé káros. És már nem időnként húzok be ilyen szélsőséges rombolásokat, hanem szinte állandóra.
-
gorgo
őstag
'ps. a testemnek+lelkemnek nagyon jól esett a bicaj, de a térdemnek nagyon nem. Ehh.."
Ez legtöbbször beállítási probléma szokott lenni.
Egy bikefitting gondolom ágyuval veréb dolog lenne, de a neten sok leírás van róla.
Próbáld a saját testalkatodra állítani a bringát, hátha segít rajta.
Egyszer Nekem is előjött, amikor még montiztam.
Az outikat már gondosan beállítgattam, nincs is vele gondom.Cigánykereket dobnék örömömben a 70 fokos aszfalton, ha csak annyi baj lenne hogy nem jól állítom be a bicajt. Pongyolán fogalmaztam, a valós ok, hogy az összes végtagra kiterjedő enthesitis-em van, nem a klasszikus ízületi probléma... Nem untatom a társaságot, elszórakoztatom vele az orvosokat meg a chatGPT-t.
-
cdl
senior tag
Jogos, csak az outizás miatt ez természetes Nekem.
Akkor a pedálfordulat olyan 60-80 között legyen percenként.
A komfortos pörgetés mindenkinél más, de lehet fejleszteni. -
Studi
veterán
'ps. a testemnek+lelkemnek nagyon jól esett a bicaj, de a térdemnek nagyon nem. Ehh.."
Egy bikefitting gondolom ágyuval veréb dolog lenne, de a neten sok leírás van róla.
Az outikat már gondosan beállítgattam, nincs is vele gondom.Helyes bringabeállítás mellé még odatenném a helyes fokozat megválasztását is: alacsonyabb fokozat, magasabb pedálfordulat kíméli a térdet.
-
cdl
senior tag
Tetszik! Végre nagyrészt szakma, nem vezetői és nem projektvezetői.
Mondjuk azok is szépek, meg szerettem is, de azért a vezetői lét erősen csapat/cégkultúra függő. A projektvezetőkre hatványozottan igaz a cégkultúra függés, emiatt pl. utolsó helyről ezért is basztak ki: szarul megy a projekt, kell egy bűnbak (főleg, hogy a bűnbak azt is tudja miért megy szarul a projekt...). Persze nem sok újat mondtam.
Most amúgy nem annál a cégnél vagyok, amelyinél 12 évet lenyomtam, hanem abból kivált az egyik üzletágvezető (országos cimbi) és csinált egy saját céget, annál vagyok.ps. a testemnek+lelkemnek nagyon jól esett a bicaj, de a térdemnek nagyon nem. Ehh...
Az outikat már gondosan beállítgattam, nincs is vele gondom. -
Jahno
veterán
Mondjuk azok is szépek, meg szerettem is, de azért a vezetői lét erősen csapat/cégkultúra függő. A projektvezetőkre hatványozottan igaz a cégkultúra függés, emiatt pl. utolsó helyről ezért is basztak ki: szarul megy a projekt, kell egy bűnbak (főleg, hogy a bűnbak azt is tudja miért megy szarul a projekt...). Persze nem sok újat mondtam.
Most amúgy nem annál a cégnél vagyok, amelyinél 12 évet lenyomtam, hanem abból kivált az egyik üzletágvezető (országos cimbi) és csinált egy saját céget, annál vagyok.ps. a testemnek+lelkemnek nagyon jól esett a bicaj, de a térdemnek nagyon nem. Ehh...
Én oda régen csak az Atomkinak reszeltem vasakat, meg ugye KFKI-LNX lett egy időre a partnercég. Projektvezető az olyan, bár nekem másik oldala is a szokásos, kevés jóhoz volt szerencsém. Azok legalább hamar megszöktek a kretén cégeimtől és így még kevésbé jutottunk előbbre :-D
Környéken gyalog rohangálok elég sokat, múlt héten a KFKI - Huszonnégyökrös-hegyet többször és több darabban is bejártam, még mindig okoz meglepetést, hogy honnan melyik dombra nem lehet felmenni.
-
gorgo
őstag
-
Mercutio_
félisten
-
gorgo
őstag
~10 (TÍZ) év után újra bicajjal jöttem munkába! Mivel újra a KFKI-ban dolgozom
. 80% erődben kell jönni, soha rosszabbat. -
.mf
veterán
Alegdurvább hogy ezeket az Adult Swim csatorna, pontban éjjel 3-kor adta (amcsiban a 3AM ilyen misztikus téma, filmekben és sorozatokban és a népi folklórban előjön) és mikor kérdezték ,nem gond, ez mi van ha gyerekek látják?
Hivatalosan azt közölték:
"Az a gyerek aki ilyenkor fent van, és megnézi ezeket, többet nem fog."
"pontban éjjel 3-kor adta (amcsiban a 3AM ilyen misztikus téma, filmekben és sorozatokban és a népi folklórban előjön)"
Éjjel 3? Az a Weird part of the night!
Zene, csajok, a Hülye Járások Minisztériumának ajánlásával
Azóta is sajnálom, hogy nem voltam itthon a koncertjükön
Meg a mai Marc Ribot koncit is lehet sajnálni fogom, hogy kihagytam. Ez ugyan nem a saját triója, hanem John Zorn Bark Kokhba formációja, de Ribot egyik nagyon szép előadása -
gorgo
őstag
-
Chapel
addikt
Alegdurvább hogy ezeket az Adult Swim csatorna, pontban éjjel 3-kor adta (amcsiban a 3AM ilyen misztikus téma, filmekben és sorozatokban és a népi folklórban előjön) és mikor kérdezték ,nem gond, ez mi van ha gyerekek látják?
Hivatalosan azt közölték:
"Az a gyerek aki ilyenkor fent van, és megnézi ezeket, többet nem fog."
-
Mercutio_
félisten
Rövid filmes agymenések érdekelnek valakit?
YT linkekkel. Most fedeztem fel egy új téma kört
Great Choice
Too Many Cooks
Dobok nem sokára egy idei vagy régebbi de underrated sorozat témát is.
Uhhh, ez valami múltszázadi orosz black mirror?
sz@r zene, de jó képi világ
-
Chapel
addikt
Rövid filmes agymenések érdekelnek valakit?
YT linkekkel. Most fedeztem fel egy új téma kört
Great Choice
Too Many Cooks
Dobok nem sokára egy idei vagy régebbi de underrated sorozat témát is.
-
Studi
veterán
-
Mercutio_
félisten
Én vettem egyet. Limitált (ami nem nagy durranás, minden második Moonswatch limitált), ezt csak akkor lehetett megvenni a butikokban, ha Svájcban épp esett valahol a hó. Tehát bementél a butikba az óráért, majd közölték, hogy bocs, épp nem esik Svájcban sehol. Egyszer volt rajtam, éreztem, hogy nem az enyém, el akartam adni, de a feleségem lenyúlta. Most ez a laza pénteki órája, ha nincs pénteken semmi hivatalos program, ezt veszi fel. Szereti nagyon.
Szerelni nem nagyon lehet, de általában a Swatch-okat sem, és nem szokott velük gond lenni. Ha a plexi karcos, majd polírozom legfeljebb, de szerintem cserélni is lehet.
Baxus, mobilról véletlenül megnyitottam a linket, pedig az olvasatlan hozzászólás számláló a 62360-on állt
-
Ear001
addikt
Se órám, se parfümöm, de még csak whisky gyűjteményem sincs...
Sőt, sört se iszok, focit se szeretem...
De legalább barátnőm van, férfi vagyok
Finnországban merre és mit? Én az északi szomszédban, Norvégiában dolgozom telente.
Janó: valami Cyberpunx party volt? Rég tervezek már oda is benézni, de mindig közbejön valami.
Ear001: "Nem tudom, mennyire jöttek már veletek szembe a neten, mennyire vagytok rájuk pörögve."
Á, még nem jött legalább egy tucatszor szembe az elmúlt pár hónap alatt. Nem az első mikrotonális, de a zinternet népe nagyon felkapta.
Janó / Barbaro: Primus is hasonló fura zenéjével egész sokra vitte (és aug elején fellépnek itthon is, azt jobban várom, mint a Metallicát. Ha már Metallica, Kirk Les iskolatársa volt, mondta, hogy tőle vette a füvet
)Primus, igen, nagyon sajnálom, hogy nem Borlai Gergő lett a dobosuk.
AdP - igen voltak, vannak mikrotonális zenét játszó együttesek, még olyan is aki hasonló matekrockot tolnak, de az talán egyedülálló náluk, hogy táncolható a zenéjük, meg hogy már-már slágeres. Most voltak a Jools Holland showban, ami azért igen meglepő népszerűséget jelent.
-
Ear001
addikt
Cziránku Sanyi a szomszédom. Élőben is legalább olyan elborult arc, mint ahogy zenélnek
Néha osztja az eszet meg elmélkedünk a korszakról, de van mikor csak jön szembe a lépcsőházban és ilyen dallamokat alkot félhangosan. Vihette volna többre is, de nem akarta eladni a lelkét mindenféle nagyszínpados lakodalmas hakniknak ami nem Bartók, mert az ilyen rétegcuccban meg minden van csak pénz nem. 1-2szer összeálltak még bőven 2000 után is kisebb bulikra, csak lehet rendesebben meg kellett volna hirdetni és akkor népek is jöttek volna. Csinált újabb formációt is, egyikben jó csaj volt a dobos a
szarfura zene mellé
Én Herpaival találkoztam párszor. Szegény ő sem volt egy egyszerű lélek, el nem tudom képzelni, hogy raktak össze ilyen számokat, de összerakták.
-
Jahno
veterán
Finnországban merre és mit? Én az északi szomszédban, Norvégiában dolgozom telente.
Janó: valami Cyberpunx party volt? Rég tervezek már oda is benézni, de mindig közbejön valami.
Ear001: "Nem tudom, mennyire jöttek már veletek szembe a neten, mennyire vagytok rájuk pörögve."
Á, még nem jött legalább egy tucatszor szembe az elmúlt pár hónap alatt. Nem az első mikrotonális, de a zinternet népe nagyon felkapta.
Janó / Barbaro: Primus is hasonló fura zenéjével egész sokra vitte (és aug elején fellépnek itthon is, azt jobban várom, mint a Metallicát. Ha már Metallica, Kirk Les iskolatársa volt, mondta, hogy tőle vette a füvet
)"De legalább barátnőm van, férfi vagyok
"Hááát, csajozni már nagyon retrós
Az ja, Cpx vót. Sokat szoptunk a szervezéssel, de így most lett egy működő buli, embermennyiség is, pult is jó vót, szerintem jövőre is lesz.
-
.mf
veterán
) -
Jahno
veterán
Cziránku Sanyi a szomszédom. Élőben is legalább olyan elborult arc, mint ahogy zenélnek
Néha osztja az eszet meg elmélkedünk a korszakról, de van mikor csak jön szembe a lépcsőházban és ilyen dallamokat alkot félhangosan. Vihette volna többre is, de nem akarta eladni a lelkét mindenféle nagyszínpados lakodalmas hakniknak ami nem Bartók, mert az ilyen rétegcuccban meg minden van csak pénz nem. 1-2szer összeálltak még bőven 2000 után is kisebb bulikra, csak lehet rendesebben meg kellett volna hirdetni és akkor népek is jöttek volna. Csinált újabb formációt is, egyikben jó csaj volt a dobos a
szarfura zene mellé
-
Freddy76
addikt
Emellett a feleségemnél valószínűleg az öblítőnek köszönhetően selymesen puha ingujj lesz a legdurvább anyag, ami a plexit éri...
-
madgie
titán
Én vettem egyet. Limitált (ami nem nagy durranás, minden második Moonswatch limitált), ezt csak akkor lehetett megvenni a butikokban, ha Svájcban épp esett valahol a hó. Tehát bementél a butikba az óráért, majd közölték, hogy bocs, épp nem esik Svájcban sehol. Egyszer volt rajtam, éreztem, hogy nem az enyém, el akartam adni, de a feleségem lenyúlta. Most ez a laza pénteki órája, ha nincs pénteken semmi hivatalos program, ezt veszi fel. Szereti nagyon.
Szerelni nem nagyon lehet, de általában a Swatch-okat sem, és nem szokott velük gond lenni. Ha a plexi karcos, majd polírozom legfeljebb, de szerintem cserélni is lehet.
Nem hiszem, hogy gond lehet egy Moonswatch üvegcserével abban a világban, ahol egy olcsó Casio Durohoz simán vehetsz antireflex réteges zafírüveget az Alin/Temun
-
Freddy76
addikt
Ez a Timex tetszik. Hasonlóból én a MoonSwatch -ot bevállalnám.
-
Mercutio_
félisten
-
Ear001
addikt
-
rbalint88
veterán
Ők sajnos így fotó alapján nem az én korosztályom

Sportos 45+/50eleje csajok a célcsoport
Ear001: Early adopter felártól mentesek már a moonswatch használtpiaci árak?
Kidolgozási minőség, festés tartósság, majdani szervizelhetőség téren mi a helyzet?Chrono24-en mennyire működik a vásárlóvédelem?
Ahogy nézem 60-80k-ért már van moonswatch
Moonswatch egy draga jatekszer, nem javithato, a plexi attol
is karcolodik, ha ranezel es a szijak se igazan kenyelmesek. -
madgie
titán

Kidolgozási minőség, festés tartósság, majdani szervizelhetőség téren mi a helyzet?Chrono24-en mennyire működik a vásárlóvédelem?
Vigyázz, mert azt is hamisítják

-
Mercutio_
félisten
Bammeg, szombaton a buliban én megint csak pislogtam.
Hangosítónk egy elég jó csaj volt, azon csak pislogtam, de kezdem megszokni.
Először azt hittem a hely megbízottja, kisfőnök, hosztessz, mittomén. Beállít szépre sminkelve rózsaszín cípőben, feszülős farmerben egy tök elegáns blúzban... Aztán ellenőrzi a 3 fázist, ipari részt, felcsapkodja a végfokokat, feléleszti a hangpultot, munkáskesztyű, összerakja a DJ pultokat, asztalt. Hámondom minnyá szerelmes leszek
Cigizőben meg odacsapódott hozzánk valami egzotikusabb szépség, esküvőre nem raknak össze olyan frizurát és szettet amiben odajött dumálni. Megfejtettük ki honnan érkezett és miért aztán közölte, hogy falu nevét inkább nem mondja, mert mindegy, de Uruguayból ette ide a fene egy nagyon kis helyről, mert csak.
Őket volt pofám lefotózni, többieknél meg fény sem sok volt de van egy 3 fős csaj bandánk aki esténként kitesz magáért, egyiket bekalózkodtam, mikor a pultnál támaszkodott:
Csak én húztam le az átlagot a többi helyi erővel

-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
Először azt hittem a hely megbízottja, kisfőnök, hosztessz, mittomén. Beállít szépre sminkelve rózsaszín cípőben, feszülős farmerben egy tök elegáns blúzban... Aztán ellenőrzi a 3 fázist, ipari részt, felcsapkodja a végfokokat, feléleszti a hangpultot, munkáskesztyű, összerakja a DJ pultokat, asztalt. Hámondom minnyá szerelmes leszek
Cigizőben meg odacsapódott hozzánk valami egzotikusabb szépség, esküvőre nem raknak össze olyan frizurát és szettet amiben odajött dumálni. Megfejtettük ki honnan érkezett és miért aztán közölte, hogy falu nevét inkább nem mondja, mert mindegy, de Uruguayból ette ide a fene egy nagyon kis helyről, mert csak.
Őket volt pofám lefotózni, többieknél meg fény sem sok volt de van egy 3 fős csaj bandánk aki esténként kitesz magáért, egyiket bekalózkodtam, mikor a pultnál támaszkodott:
na meséld csak el merre van ez a hely!!
-
Ear001
addikt
Longines-ből nekem az LLD jön be, bár már túlárazott, és a letisztultabb Sinn órákban is van valami tetszetős Kraftwerk feeling számomra.
Rolexből én is rühellem a küklopsz nagyítós verziókat, akkor inkább egy IWC, vagy játszósnak poénból egy snoopy-s timex

Az adta a legnagyobb lökést, hogy elengedjem az órákat, hogy a presbiopia miatt egyre kevésbé láttam a finomabb részleteket + rájöttem, hogy ami fotón jól mutat az eloben sokkal kevésbé látványos.
Ez a Timex tetszik. Hasonlóból én a MoonSwatch -ot bevállalnám.
-
Jahno
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Tavaly szeptemberben rájöttem, fogytam annyit, hogy rámjöjjön a 2011-ben vett automata Certinám, szóval azt megcsináltattam, és vettem egy Seiko kvarcot. Most úgy van 9 órám, hogy hármat eladtam, egyet pedig lenyúlt a feleségem, akinek szintén vettem hármat az elmúlt hónapokban (szóval neki is került tőlem négy óra az elmúlt hónapokban...). Van még négy eladó, ha esetleg érdekel egy Citizen Attesa (Japánra limitált Darth Vader kiadás), egy skeleton Orient Star, netán egy Longines Spirit, ne habozz, keress privátban.
Longines-ből nekem az LLD jön be, bár már túlárazott, és a letisztultabb Sinn órákban is van valami tetszetős Kraftwerk feeling számomra.
Rolexből én is rühellem a küklopsz nagyítós verziókat, akkor inkább egy IWC, vagy játszósnak poénból egy snoopy-s timex

Az adta a legnagyobb lökést, hogy elengedjem az órákat, hogy a presbiopia miatt egyre kevésbé láttam a finomabb részleteket + rájöttem, hogy ami fotón jól mutat az eloben sokkal kevésbé látványos.
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
Én is GMT-t nézek most, mondjuk minimum két ligával lentebbről, egy Seiko 5 Sport GMT Sky Blue-t. Tök fura, hogy mióta leesett, hogy a GMT-vel meg lehet keresni az északi irányt, azóta nekem akadt be, milyen jól jön majd ez videós/fotós terepen, a várható napállást okostelefon-mentesen lecsekkolni... aztán persze az lesz, hogy kipróbálom kétszer, milyen fancy, aztán soha többé
Órákhoz sosem értettem, bár van egy valamilyenem ami állítólag menő aztán nem használtam, csak párszor elemet cseréltettem benne. Régi japán ismerőstől kaptam ajándékba. Mindig beállított valamivel, most anyám volt arrafelé 2 hetet szabadságolni, küldött is Gundam DVDket vagy mit :-D Óra nekem használhatóbbnak tűnik, csak nem használom. 30 évvel ezelőtt Nintendót hozott, valami mindig befigyelt. Azt is pár éve bontottam ki :-D Jött még egy Oly fotómasina szuvenyírnak meg Gundamból év végén 160 centis makett, azzal többiek jól el voltak idehaza, míg összelegózták a csilliárd darabból. Még kölök koromban a kőkorszakban volt egy méretes Godzillája, de az mozgott is. Aztán az órával váltott most felnőtt verziós meglepetésekre.
Okostelefonmentes üzemmódra nekem van tájolóm és iránytűm. Meglepő módon az Alis kínai cuccok ezekből is szarok, aztán előástam egy ezer éves Silvát és pár kisebbet. Ezekkel pont el vagyok, ott van felső zsebben és nem rinyál a telefon, hogy kalibráljam meg működnek vizes kézzel is. Boltban megnéztem, hogy egy normálisabb Silva 20-30ezer pénz., az sem semmi. Cserébe mindig olyan jól kitalálom hova tegyem, hogy néha marad a telefon, mert úgyis kell Photopills
-
madgie
titán
Nálam most több befutó van, az egyik a Tudor BB58 GMT (Coke). Nagyon szeretnék egy GMT órát, figyelemmel arra, hogy 2-3 évente utazok más időzónába, és egy ügyfelem, rokonom, barátom sincs más időzónában, nagy hasznát tudnám venni
.De néha feléled a bennem szunnyadó sznob, és azon agyalok, hogy még spórolni kellene, és venni egy Rolex Explorer I-et vagy No Date Submarinert. Vagy egy Zenith Chronomaster Sport-ot. Vagy IWC Ingenieurt.
Én is GMT-t nézek most, mondjuk minimum két ligával lentebbről, egy Seiko 5 Sport GMT Sky Blue-t. Tök fura, hogy mióta leesett, hogy a GMT-vel meg lehet keresni az északi irányt, azóta nekem akadt be, milyen jól jön majd ez videós/fotós terepen, a várható napállást okostelefon-mentesen lecsekkolni... aztán persze az lesz, hogy kipróbálom kétszer, milyen fancy, aztán soha többé
-
Freddy76
addikt
Hát én nagyon kevés órát szeretnék, és ezek úgysem lesznek. Mondjuk egy jó Seiko Bullhead talán, a hangsúly a jón van. Aztán ezeknek az űróra újragondolása, a Seiko Spacewalk.
Meg egy Urwerk-et. Az a baj, hogy a legtöbb túl csicsás nekem, ( na jó, meg az áruk), vicces módon talán a Harry Winstonnak csinált a legjobban tetsző. A szerkezet, azzal a forgó mutatókkal, hát zseni.
Ha valóban jó állapotú Bullhead-et akarsz, ahhoz kevés lesz egy vese...
-
Ear001
addikt
Nálam most több befutó van, az egyik a Tudor BB58 GMT (Coke). Nagyon szeretnék egy GMT órát, figyelemmel arra, hogy 2-3 évente utazok más időzónába, és egy ügyfelem, rokonom, barátom sincs más időzónában, nagy hasznát tudnám venni
.De néha feléled a bennem szunnyadó sznob, és azon agyalok, hogy még spórolni kellene, és venni egy Rolex Explorer I-et vagy No Date Submarinert. Vagy egy Zenith Chronomaster Sport-ot. Vagy IWC Ingenieurt.
Hát én nagyon kevés órát szeretnék, és ezek úgysem lesznek. Mondjuk egy jó Seiko Bullhead talán, a hangsúly a jón van. Aztán ezeknek az űróra újragondolása, a Seiko Spacewalk.
Meg egy Urwerk-et. Az a baj, hogy a legtöbb túl csicsás nekem, ( na jó, meg az áruk), vicces módon talán a Harry Winstonnak csinált a legjobban tetsző. A szerkezet, azzal a forgó mutatókkal, hát zseni.
-
Freddy76
addikt
Múltkor volt egy adásvételem, belső somogyi ingatlan, eladó nem tudott jelen lenni, mert a büntetés-végrehajtási szabályok nem tették lehetővé, a fia volt a meghatalmazott, volt egy vevő, de összesen ott ültek az ingatlanközvetítő irodájában tizenvalahányan. Mindegyik pasi kezén "rolex" volt (kisbetű, idézőjel szándékos). De a skála másik felén, az igazi Rolexet viselők között is sok olyan van, akivel nem vállalnék közösséget. Ezért sincs a vágyaim között egy GMT Master II, pedig akár lehetne is (a másik ok a küklopsz dátumablak, az irritál). Az Explorer I teljesen a radar alatt marad, miközben minden adott benne, ami miatt a Rolex az, ami. A dátum nélküli sub már egy kissé harsányabb, de még az sem az a tipikus villantós Rolex.
-
rbalint88
veterán
Hat, en nagyon nagyra tartom a Rolex orakat, de sajnos a vasarloi kozonseg jelentos resze annyira ellenszenves, hogy a hozzajuk hasonlitas lehetoseget is szeretnem elkerulni. Megmaradok Omegas/Tudoros k.cs.gnek
-
Freddy76
addikt
Tavaly szeptemberben rájöttem, fogytam annyit, hogy rámjöjjön a 2011-ben vett automata Certinám, szóval azt megcsináltattam, és vettem egy Seiko kvarcot. Most úgy van 9 órám, hogy hármat eladtam, egyet pedig lenyúlt a feleségem, akinek szintén vettem hármat az elmúlt hónapokban (szóval neki is került tőlem négy óra az elmúlt hónapokban...). Van még négy eladó, ha esetleg érdekel egy Citizen Attesa (Japánra limitált Darth Vader kiadás), egy skeleton Orient Star, netán egy Longines Spirit, ne habozz, keress privátban.
-
Freddy76
addikt
Whisky, bor, parfum csak felszin kapargatasa szinten megy, szerencsere, orakban azert benne van egy nagyon korrekt hasznalt auto erteke es most akarok megint varialni, megy 2, jon a helyukre 1 (Seiko MM200 es Breitling Aerospace Avantage lesz elado, terv szerint Tudor Pelagos/Pelagos Ultra jon)…
-
madgie
titán
A másik kettőt nemzetközi egyszerűemberesen nyomom, whiskey helyett fél eurós Budwar a szlovákoktól, parfüm helyett illatosítatlan izzadásgátló a lengyelektől
-
Chapel
addikt
Whisky, bor, parfum csak felszin kapargatasa szinten megy, szerencsere, orakban azert benne van egy nagyon korrekt hasznalt auto erteke es most akarok megint varialni, megy 2, jon a helyukre 1 (Seiko MM200 es Breitling Aerospace Avantage lesz elado, terv szerint Tudor Pelagos/Pelagos Ultra jon)…
Az gáz hogy nem volt soha órám, és parfümöm se...ever?
Volt millió féle wihskey, szóval még férfi vok, ugye?
-
rbalint88
veterán
-
Mercutio_
félisten
De jó, hogy én már túl vagyok az óra, whiskey és parfüm korszakon 😂
Van még 2 eladó nem is túl drága analóg... (9 volt anno🙈)Ja, és még ott a 2 láda Gere Kopar + 4 Magnum palack, de abból lehet inkább csapok valamikor télen egy évjárat kóstolót

-
Chapel
addikt
Ezt meg kell osztanom:
Lányom nyolcadikos, ma ballag. Az iskolának volt egy idős fotósa, aki stabilan hozta a nyolcvanas évek színvonalát. Nyugdíjba ment, lett új fotós. Amikor megkaptuk a mintaképeket, finoman sem voltam lenyűgözve. Megkérdeztem a lányomat, hogy volt-e bármilyen világítás, persze nem volt a válasz. Aztán kiderült, hogy egy budai szépasszony anyuka volt a fotós, akit az egyik osztálytárs anyukája ajánlott, akinek szintén csak az volt a feladata nagyjából az életben, hogy szépen mutasson a tehetős férj oldalán. Tudjátok, műszáj, műcici, mindig belőtt séró, smink még a kisboltba is. Gondolom a gyerekek felnőttek, és anyuka úgy döntött, hogy ő "photography" lesz, és a barinők betolják az iskolákba fotósnak.
Megkaptuk a kidolgozott képeket, hát na... Fehéregyensúly, kontraszt, élesség, minden elcseszve, a lányom bőrének a színe olyan, mint egy múmiáé, a szája háromféle színárnyalatban pompázik, ráadásul rossz méretet küldött nyomtatni, mert kétoldalt volt fehér szegély. Azt értem, hogy ha körben van egy fehér szegély, az nem hiba, hanem fícsör, de ha kétoldalt van, nem egyforma széles fehér szegély, az igénytelenség.
Én asztalt borítottam, mondtam, hogy küldje át a digitális file-okat, ha van raw, azt is. Átküldte, láss csodát, raw-ban is. Hívtam először M3ss Józsit, de hajnal fél tízkor aludt, majd Coxer Zolit is. Évek óta nem beszéltünk, de Zoli rögtön mondta, hogy segít, de csak jövő héten lesz itthon. Visszahívott Józsi, átküldtem neki a raw file-okat, szörnyülködött egy sort ő is, majd visszaküldött két jpg-t, amelyek klasszisokkal lettek jobbak, mint amit Anyuka Photography produkált. A képek élnek, a színek teltek, minden a helyén, már amennyire egy rosszul meglőtt alapanyagból ez sikerülhetett. Ki akartam fizetni, de ez nem volt opció, élből elutasította.
A lényeg csak az, hogy évek óta nem beszéltem velük, itt a fórumon sem, de rögtön készek voltak segíteni, köszönöm Zolinak a szándékot, Józsinak pedig köszönöm a tényleges megoldást. Ha be kell perelni valakit, titeket perelnek be, vagy ingatlant adtok-vesztek, szóljatok.
A feleségemnek pedig holnap megmutatom a szépen kinyomtatott képeket, és az orra alá dörgölöm azt, hogy milyen sokszor megrótt a fórumozás miatt.
Küldhetsz nekem is, itthon vagyok épp melót vadászok, mert lejárt a Finnországi szerződésem, ráérek.
Pénzt nem fogadok el, max egy tanácsot, de majd privátban
-
madgie
titán
-
rbalint88
veterán
Ezt meg kell osztanom:
Lányom nyolcadikos, ma ballag. Az iskolának volt egy idős fotósa, aki stabilan hozta a nyolcvanas évek színvonalát. Nyugdíjba ment, lett új fotós. Amikor megkaptuk a mintaképeket, finoman sem voltam lenyűgözve. Megkérdeztem a lányomat, hogy volt-e bármilyen világítás, persze nem volt a válasz. Aztán kiderült, hogy egy budai szépasszony anyuka volt a fotós, akit az egyik osztálytárs anyukája ajánlott, akinek szintén csak az volt a feladata nagyjából az életben, hogy szépen mutasson a tehetős férj oldalán. Tudjátok, műszáj, műcici, mindig belőtt séró, smink még a kisboltba is. Gondolom a gyerekek felnőttek, és anyuka úgy döntött, hogy ő "photography" lesz, és a barinők betolják az iskolákba fotósnak.
Megkaptuk a kidolgozott képeket, hát na... Fehéregyensúly, kontraszt, élesség, minden elcseszve, a lányom bőrének a színe olyan, mint egy múmiáé, a szája háromféle színárnyalatban pompázik, ráadásul rossz méretet küldött nyomtatni, mert kétoldalt volt fehér szegély. Azt értem, hogy ha körben van egy fehér szegély, az nem hiba, hanem fícsör, de ha kétoldalt van, nem egyforma széles fehér szegély, az igénytelenség.
Én asztalt borítottam, mondtam, hogy küldje át a digitális file-okat, ha van raw, azt is. Átküldte, láss csodát, raw-ban is. Hívtam először M3ss Józsit, de hajnal fél tízkor aludt, majd Coxer Zolit is. Évek óta nem beszéltünk, de Zoli rögtön mondta, hogy segít, de csak jövő héten lesz itthon. Visszahívott Józsi, átküldtem neki a raw file-okat, szörnyülködött egy sort ő is, majd visszaküldött két jpg-t, amelyek klasszisokkal lettek jobbak, mint amit Anyuka Photography produkált. A képek élnek, a színek teltek, minden a helyén, már amennyire egy rosszul meglőtt alapanyagból ez sikerülhetett. Ki akartam fizetni, de ez nem volt opció, élből elutasította.
A lényeg csak az, hogy évek óta nem beszéltem velük, itt a fórumon sem, de rögtön készek voltak segíteni, köszönöm Zolinak a szándékot, Józsinak pedig köszönöm a tényleges megoldást. Ha be kell perelni valakit, titeket perelnek be, vagy ingatlant adtok-vesztek, szóljatok.
A feleségemnek pedig holnap megmutatom a szépen kinyomtatott képeket, és az orra alá dörgölöm azt, hogy milyen sokszor megrótt a fórumozás miatt.
Pedig notebookon is mennyit sporoltal mar.
csak nehogy orat is vegyel
-
Freddy76
addikt
Ezt meg kell osztanom:
-
Mercutio_
félisten
-
Jahno
veterán
Attól függ. Inkább nem normális.Tablóképnél pld. nagyon nem. Ha nem egységes akkor már alapban nem az igazi. Sokan csinálják szarul, meg valakinek a valakije és nem lehet vele mit kezdeni. Másképp nem is nagyon műxik, utána meg árakon megy az ugrálás és sok helyen küzdenek nagyon tré fotósokkal akiket szinte lehetetlen lecserélni.
-
Freddy76
addikt
-
Jahno
veterán
Fotósokhoz kérdés:
Új fotós van a suliban, nem vagyok elájulva tőle. Most megkaptuk az előhívott fotókat, és minden fotó hosszanti két oldalán van egy-egy fehér szegély, eltérő szélességű. Jól sejtem, hogy ez hibának számít? Mintha nem a megfelelő méretű fotót nyomtatták volna a papírra...
Utólag vágta a képeket és nem egyforma arány jött ki, így meghagyja a magasságot, szélességre meg amit kiad, maradék rész csík a papír széléig.
-
Freddy76
addikt
Fotósokhoz kérdés:
Új fotós van a suliban, nem vagyok elájulva tőle. Most megkaptuk az előhívott fotókat, és minden fotó hosszanti két oldalán van egy-egy fehér szegély, eltérő szélességű. Jól sejtem, hogy ez hibának számít? Mintha nem a megfelelő méretű fotót nyomtatták volna a papírra...
-
Jahno
veterán
Na majd talán ezt:

-
madgie
titán
Nagyon vártam. Már évek óta látom, hogy Hetfield mennyire megváltozott, mondjuk úgy, meggyógyult. Qrva nagy vezér volt a színpadon, erős, szuggesztív, olyan Rock Sztár, amilyen ma már nem nagyon van. És élvezték, basszus, lejött, hogy nem a kötelezőt hozzák, hanem jól érzik magukat. Csütörtökön sokkal több volt a szöveg, Hetfield sokat beszélt a közönséghez. Megkérdezte, kinek ez az első Metallica koncertje, majd amikor látta a kezeket, beleüvöltött a mikrofonba, hogy hol voltatok eddig. A Sad but True felvezetése is spontán volt: "You want heavy? Metallica brings you heavy" - majd az első riff után felrobbant az aréna. A tegnapi naptól nem vártam, hogy megüsse a szintet, már csak azért sem, mert az én nagy kedvenceim többsége csütörtökön volt, de csalódtam, mert simán hozta a szintet. Feszesebb volt a koncert, erőteljes volt. A Lux Aeterna vagy a Moth into the Flame már mást jelent nekem, nem voltak a kedvenceim, de koncerten baromi jól szólnak. A végén pedig a lezárás, zseniális. Az előételt illetően: a Pantera soha nem volt a szívem csücske, a Gojira jobb volt.
Én annak idején vettem két jegyet, majd megkérdeztem ki jönne, egyik haver jelentkezett. Szerdán a lányomon láttam, hogy nem tud magával mit kezdeni, akar valamit mondani. Nagy nehezen kinyögte, hogy nagyon bánja, hogy annak idején nemet mondott, szeretne eljönni az egyik koncertre. Csütörtökre még volt pár jegy, mondtam akkor veszek kettőt, haver meg elhozhat valakit. Erre hív, hogy elkapta valami fosós hányós vírus, nem tud jönni. Szóval jött Julcsi. Aztán a koncert felénél mondta, hogy jönne szombaton is. Vettünk egyenpólót, tegnap abban csapattuk, apa-lánya-Metallica. Életem egyik legnagyobb élménye lett az elmúlt pár nap.
Az pedig már csak a cseresznye a tortán a habon, hogy a tavalyelőtt vett XXXXL póló helyett most L-es pólókban voltam végig. Öreg rokker nem vén rokker.
Tök jó, nekem sajnos a nagyobbik sem elég nagy ehhez, így egyedül jöttem-mentem. Illetve nem, mert ismerős azért volt vastagon, sokat rohangáltam az elején találkozni velük, de maga a Metallica az egyedül megélős volt. Fura, hogy soha nem láttam őket, de hát ez ilyen, huszonévesen azt hiszi az ember, korlátlan idő van a klasszikus bulikra, most meg már vadászom az "öreg bandákat", hogy amíg élnek, együtt a csapat, addig lássam őket. Egy kicsit azért meginogtam a koncert előtt pár héttel, menjek-e, mert egy bölcsis szülőit kihagyva (én dolgoztam Pesten, az asszony meg nem tudta kikre bízni épp a két lurkót) nem tudtuk a kisebbik pontos ballagási idejét. Na mikor volt? Na mikor? Mikor az apja véradásra jelentkezett, Kirk Hammettet fotózza, másnap meg koncert. Eljöttem végül, de nem hiszem, hogy máskor szeretnék ilyet... kicsit sz@r érzés, na.
-
Freddy76
addikt
Nagyon vártam. Már évek óta látom, hogy Hetfield mennyire megváltozott, mondjuk úgy, meggyógyult. Qrva nagy vezér volt a színpadon, erős, szuggesztív, olyan Rock Sztár, amilyen ma már nem nagyon van. És élvezték, basszus, lejött, hogy nem a kötelezőt hozzák, hanem jól érzik magukat. Csütörtökön sokkal több volt a szöveg, Hetfield sokat beszélt a közönséghez. Megkérdezte, kinek ez az első Metallica koncertje, majd amikor látta a kezeket, beleüvöltött a mikrofonba, hogy hol voltatok eddig. A Sad but True felvezetése is spontán volt: "You want heavy? Metallica brings you heavy" - majd az első riff után felrobbant az aréna. A tegnapi naptól nem vártam, hogy megüsse a szintet, már csak azért sem, mert az én nagy kedvenceim többsége csütörtökön volt, de csalódtam, mert simán hozta a szintet. Feszesebb volt a koncert, erőteljes volt. A Lux Aeterna vagy a Moth into the Flame már mást jelent nekem, nem voltak a kedvenceim, de koncerten baromi jól szólnak. A végén pedig a lezárás, zseniális. Az előételt illetően: a Pantera soha nem volt a szívem csücske, a Gojira jobb volt.
Én annak idején vettem két jegyet, majd megkérdeztem ki jönne, egyik haver jelentkezett. Szerdán a lányomon láttam, hogy nem tud magával mit kezdeni, akar valamit mondani. Nagy nehezen kinyögte, hogy nagyon bánja, hogy annak idején nemet mondott, szeretne eljönni az egyik koncertre. Csütörtökre még volt pár jegy, mondtam akkor veszek kettőt, haver meg elhozhat valakit. Erre hív, hogy elkapta valami fosós hányós vírus, nem tud jönni. Szóval jött Julcsi. Aztán a koncert felénél mondta, hogy jönne szombaton is. Vettünk egyenpólót, tegnap abban csapattuk, apa-lánya-Metallica. Életem egyik legnagyobb élménye lett az elmúlt pár nap.
Az pedig már csak a cseresznye a tortán a habon, hogy a tavalyelőtt vett XXXXL póló helyett most L-es pólókban voltam végig. Öreg rokker nem vén rokker.
-
madgie
titán
Fú, Freddy, te mindkettőn ott voltál, én csak ezen a második napon, de ez a Gojirával, Metallicával nekem erősen a dobogó tetején van, mint minden idők (számomra) legjobb koncertje. Nagyon állat volt

ui: Gojirát szeretnék majd főzenekarként látni, és nem a Barba Negrában
-
madgie
titán
Mondanám, hogy régen minden jobb volt, de ez nem igaz. Hiába nyomják 45 éve, tegnap este a Metallica akkora bulit tolt a Puskásban, amilyen stadion még nem látott. James nem öregedett, a hangja még mindig szenzációs, Lars pedig a legjobb formájában volt, persze sokszor ütött mellé, de nála ez nem hiba, ez ő. Kirk és Robert pedig profik, ketten minden helyzetben ki tudják menteni a két nagy öreget.
A látvány, a hangzás, a setlist egyaránt odab@szott, az pedig, hogy a lányommal élhettem át mindezt, életem egyik legszebb napjává tette a tegnapot.
Vettünk is egyenpólót, szombaton abban csapatjuk. Apa, lánya, Lars, James, Robert, Kirk, kirúgjuk a ház oldalát még egyszer!
A banda felével tegnap összefutottam, a többi mára marad... falbontást én is vállalok, ha kellene segítség
Én is drágállottam a jegyet elsőre, de tavaly pont elkezdte a bitcoint b@szogatni az (ex)kormány, én meg mérgemben elnyaraltam meg koncerjegyeztem azt a kis aprót a Revolutról. -
.mf
veterán
Mondanám, hogy régen minden jobb volt, de ez nem igaz. Hiába nyomják 45 éve, tegnap este a Metallica akkora bulit tolt a Puskásban, amilyen stadion még nem látott. James nem öregedett, a hangja még mindig szenzációs, Lars pedig a legjobb formájában volt, persze sokszor ütött mellé, de nála ez nem hiba, ez ő. Kirk és Robert pedig profik, ketten minden helyzetben ki tudják menteni a két nagy öreget.
A látvány, a hangzás, a setlist egyaránt odab@szott, az pedig, hogy a lányommal élhettem át mindezt, életem egyik legszebb napjává tette a tegnapot.
Vettünk is egyenpólót, szombaton abban csapatjuk. Apa, lánya, Lars, James, Robert, Kirk, kirúgjuk a ház oldalát még egyszer!
Pont a stadion (és a sor) mellett tekertem el tegnap, kicsit irigykedtem is, de nekem már fájdalomküszöb feletti a jegyár - így bármennyit is hallgattam fiatalabb koromban, már csak a legnagyobb kedvencekre megyek el ebben az ársávban. Azért kicsit fáj. S szombaton még Knocked loose is lenne, meg Gojira... Na mindegy, van már program holnap estére, a kislány majd megvigasztal
-
Freddy76
addikt
Ez nekem elég durva, hogy sok ismerősöm is ráduplázik a koncertre :-O Annó a budapesti után lenyomtam Zágrábban is, ennyi pont elég lett Metallicaból. Ott mondjuk túlzottan nem jött be, bár zágrábi bulinak volt hangulata az egyszer biztos. Azóta emlegetem.
Pár hasonló régi vágású bandát megnéznék, de nem adja ki vagy drága, aztán úgy látszik majd nélkülem halnak ki. Megadethen sem jártam életemben, eddig 3szor vettem jegyet ami elmaradt, innentől nem is biztos, hogy erőltetem.
Nem igazán duplázás, teljesen más a setlist, vagyis két önálló Metallica koncertről van szó.
-
Jahno
veterán
Ez nekem elég durva, hogy sok ismerősöm is ráduplázik a koncertre :-O Annó a budapesti után lenyomtam Zágrábban is, ennyi pont elég lett Metallicaból. Ott mondjuk túlzottan nem jött be, bár zágrábi bulinak volt hangulata az egyszer biztos. Azóta emlegetem.
Pár hasonló régi vágású bandát megnéznék, de nem adja ki vagy drága, aztán úgy látszik majd nélkülem halnak ki. Megadethen sem jártam életemben, eddig 3szor vettem jegyet ami elmaradt, innentől nem is biztos, hogy erőltetem.
-
Freddy76
addikt
-
gorgo
őstag
Streeteltem tegnap, Stella Artois egész ízlett, meg is lepett. Klasszik vonalon most az lett a kedvenc! Ashai-t elbakterolták, Peroni se az igazi most, nem tom mi van... Aztán meg a Gyöngy presszóban ittunk ANTL NEIPA-t, hmmm az nagyon finom volt!
-
j.bravo
addikt
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
Kellett hozzá pár sör
Csoda, hogy benne van a teteje, mert kicsit nehéz tájolni. Most nézem a többi képet, hogy mégis melyiket csináltam a tövéből és melyiket a járdaszigetről. Mondanám öregfater után szabadon, hogy occsó játék hülyegyerekeknek, de összességében elég drága mulatság. Most megyek vidékre borozni, beraktam újabb 5 tekercs filmet, hátha találok valamit.Ne is mondd! Megéreztem másnap azokat a söröket, bakker! Azé' jóvót! Megyek hasonló rendezvényekre, igyekszem majd ráérni... becsszó!
A héten elkezdtem dolgozni új melóhelyen (végre). -
j.bravo
addikt
Ő egy másik fórumtárs, nem az aki épületen belül másik folyosóra költözött
Igaz volt olyan meeting az elvarázsol-lak nevű műintézményben ahol mindketten jelen voltak.ellenfényes képet lájkolom! Milyen váz/obi/film vala ez?
-
Jahno
veterán
Kellett hozzá pár sör
Csoda, hogy benne van a teteje, mert kicsit nehéz tájolni. Most nézem a többi képet, hogy mégis melyiket csináltam a tövéből és melyiket a járdaszigetről. Mondanám öregfater után szabadon, hogy occsó játék hülyegyerekeknek, de összességében elég drága mulatság. Most megyek vidékre borozni, beraktam újabb 5 tekercs filmet, hátha találok valamit. -
szuszinho
őstag
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
-
Jahno
veterán
-
j.bravo
addikt
-
Jahno
veterán
-
j.bravo
addikt
A folyosóváltásra emlékszem; csak azt hittem h azóta még frissebb újság is van

-
rbalint88
veterán
Ezzel nem vagyok elégedetlen. Hogy árában van-e, azt nem tudom, illetve simán adom hogy rendes táskagyártótól lehet beszerezni ennél sokkal jobbat is, de rossznak nem mondanám. A konkrét darab másfél éve van meg, egyelőre semmi baja (igaz, jellemzően nem közösségi közlekedésen ütöm-vágom, csak autóba dobom a padlóla dulván).
Studi kérdésére reagálva:
elsőre át is siklottam ezen. Ahova pár hónapja beugrottunk (november végén), ott vagy még, vagy máshol?Ott vagyok meg Budaorson, 3 eve is csak az egyik folyosorol koltoztem epuleten belul
de ugye most nagykerben ulok, ahol csak regsiztralt cegeket tudunk kiszolgalni, a kedves topiktarsaknak a regi helyrol kiskerbol pottyet konnyebb volt segitenem 
-
j.bravo
addikt
A regi munkahelyemen szokott lenni Samsonite, hozzajuk tartozik az American Tourister is, az is nagyon jo minosegu.
Laptopgyartoi taskakat nem ajanlom, tularazott szutyok az osszes.
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.Ezzel nem vagyok elégedetlen. Hogy árában van-e, azt nem tudom, illetve simán adom hogy rendes táskagyártótól lehet beszerezni ennél sokkal jobbat is, de rossznak nem mondanám. A konkrét darab másfél éve van meg, egyelőre semmi baja (igaz, jellemzően nem közösségi közlekedésen ütöm-vágom, csak autóba dobom a padlóla dulván).
Studi kérdésére reagálva:
elsőre át is siklottam ezen. Ahova pár hónapja beugrottunk (november végén), ott vagy még, vagy máshol? -
Jahno
veterán
A regi munkahelyemen szokott lenni Samsonite, hozzajuk tartozik az American Tourister is, az is nagyon jo minosegu.
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.American tourister régen ilyen "senkinemismerteanevét de legalább ritka és drága" volt. Most itt-ott kultúr áron kapni és műxik. Amiről fent van kép azt legalább 10 éve hordom napi szinten és már akkor is valami céges örökség volt az egyik lomis raktár sarkában.
Nekem van Toshiba/Dell/egyéb feliratos, szerintem nem vackok. HP 15 éve olyanokat adott a vasak mellé ingyen, ami annyit sem ért. Többi gyártó neve alatt futó cuccok átlagosabb piacon nem is drágák és működnek. Toshiba szerintem már nem is létezik, Lenovo everyday van kb. 10-12ezer pénzért, ára sem vészes. Logitechnek volt erősített vázas ami elsőre tetszett, aztán meg pont ezért nem :-D Ha így szóba került, akkor lehet nekiállok selejtezni.
-
Studi
veterán
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.Melyik a régi munkahelyed? És melyik az új? Lehet lemaradtam egy körről?

-
rbalint88
veterán
Nekem Burton van, snowboardos/“deszkas” marka, az elozo 10 ev aktiv hasznalat utan meg mindig egyben van, csak annyit vekonyodott az anyaga, hogy mar nem vizallo, de a gyereknek az oviban tartani a cuccat meg pon’ jo.
Új hozzászólás Aktív témák
-
85595 - 85501
85595 - 85501 85500 - 85401 85400 - 85301 85300 - 85201 85200 - 85101 85100 - 85001 85000 - 84901 84900 - 84801 84800 - 84701 84700 - 84601 84600 - 84501 84500 - 84401 84400 - 84301 84300 - 84201 84200 - 84101 84100 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Begyújtja a Tesla repülő kocsija a rakétákat, startol a Semi Európában
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 i5-11400H Rtx 3050 16GB 512GB SSD 144Hz
- Sulikezdési akció!! Kishibás - HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD TOUCH 1 évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8400 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB nBase 242 Akyga 500W
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Ami persze semmit nem von le az értékéből, csak meg kell gondolni, milyen hangulatban, mire készülve kezdi el nézni valaki.
A kenyér miatt meg messzebb is elmennénk ha nem lenne itt nálunk 3 hely is ahol valódi kovászosat készítenek. Gondoltam is már, ha vidéken kéne élnem rákényszerülnék, hogy megtanuljak kenyeret sütni. Már Egerben se tudok igazi jó kovászost (mondjuk ettől még lehet hogy van).