- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Petyyyyy #64001 üzenetére
Jo szerelö egy kincs
Akartam egy fogyasztas kepet löni, a szokasos utamon jartam egy 100-120km en, 5 liter alatt kerepelt a kis dizli. Volt benne varos lampakkal (mondjuk nagyon gyér forgalommal), palyan 120-130 al....aztan pont beindult az ut vegen a dpf regeneralas es felment 5,3 ra, igy meg mar nem volt izgalmas a kép
Allati lenne nekem 2-ik autonak egy ilyen elektromos opel, amit AMDPower linkelt
meg pont volt egy cikk most arrol, hogy egy tesla S mar tul van a 300-350k km en es tökeletesen teszi a dolgat mindene....es akkor az akku fejlesztesekben mennyi potencial van még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- EVGA 750 BQ 750W
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest