- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
montyx #64069 üzenetére
Gyari könyöklö nem hiszem, utanngyartottbol nekem egesz jot sikerült e-bayröl kifogni. 15 ezer körül volt. Nem mondom, hogy atom massziv, de ha nem vagy trampli, akkor a celjat tökeletesen betölti
Nekem sincsenek ilyen videok elmentev, de en youtube on mindent megtalaltam amit keresetem. Google, youtube...meglesz az szerintem
Nekem nincs türelmem ilyenekhez, szivargyujtot most en csereltem magamnak, ezzel most el is hasznaltam legalabb 1 evre elöre az "epitsd magad kártyát"
Gyari tolatoradar jo is es nyilvan a legjobban nez ki, mivel a diszlecbe van integralva. Amugy nyilvan jo a felragasztgatott is, csak nem esztetikus.
(#64071) Gergőke88 nyilvan egy könyöklö miatt bontsa szet az auto belsejet, dobja ki az üleseket es vegyen bele bontott ülest
azert ez a verebre agyuval kategoria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest