- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Nem tudom a motorhoz mennyire férsz hozzá, főleg a hátsó ajtónál, elsőnél még csak csak...
Maga a komfort igazából csak annyit csinál, hogy amikor nyomva tartod a gombot akkor az elektronika letestel, és egészen a végállásig megy az ablak.Amikor bezárod a kocsit és magától felhúzza az ablakokat, gyakorlatilag ugyan ez történik. Én eddig csak akkor találkoztam olyan esettel mint a tied, ahol nem gyári, hanem utólagos modul lett berakva.
Kábelezés jó? Nincs megtörve valahol a vezeték?(#48562) haddent:
Persze, de mondom egyenlőre a tervezési fázisban vagyok, olajhőnél nem mindegy hova kötöd, nameg kérdés hogy bekössem a gyárira, vagy teljesen függetlenül a gyáritól kössem be. Még megálmodom. A műszerek mutatósak lesznek fekete hátlappal, szeretném a "gyári" kinézetet fenntartani ahogy eddig is. Decemberben érkezik az irmscher óraegységem, majd ahhoz fogom hozzáhangolni hogy megegyezzen.
Ezek a műszerek bármibe berakhatóak bár benzinesnél max a töltésvisszajelzőnek látnám értelmét.Én eddig egyszer jártam úgy hogy leállítottam a motort és ment a venti még pár percig. Ez inkább benzinesre vagy olya dizelre jellemző ahol a hűtés alulméretezett. Nálam a dupla venti miatt gyakorlatilag sose tudtam 90 fok főlé vinni még klímával sem. Dugóban volt 95 fok de ennyi. Nagyon jó a vectra hűtése, és szinten is tartja, és semmi hangja nincsen. Tesom toyotájának olyan hangja van ha bekapcsol a venti mint egy felrobbanni készülő turbina

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs