Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.tibooo
tag
A spanyol XATAKA független tesztelő oldal egy egyik legkorrektebb, és magas szakmaiszintű oldal.
A FELSŐ A VIVO X300 PRO ALUL AZ OPPO FIND X9 PRO ÉRTEK SZÁMAI LÁTHATÓAK -
allergia
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Csak kíváncsiságból.
Bár momentán nem sok mindent tudnék felsorolni, mi szól a Pixel mellett. A havi frissítésen kívül, mert valószínű az unikális a Pixelnél.
Azzal, hogy a Zeiss módba behozták a RAW Lighting funkciót, meg van a képeknek az a természetessége, amit a Pixelek képeiben szeretek. -
allergia
csendes tag
Senkit nem akarok bosszantani, de két és fél hete használom az X300 Pro-t, igaz másodtelefonként a Pixelem mögött.
Elégedett vagyok vele :-) (igen, kínai ROM-os) -
Bferibörs
addikt
A tokok meg a fólia,megérkeztek kínából,már csak a teló kellene.
-
Segal
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Én anno ebay-ről 2 spd pedált rendeltem piszok jó áron. 2 országból érkezett külön időpontban 1-1 darab. Gondolhatjátok hogy leizzadtam amikor átvettem a postán a csomagot és 1 db volt benne. Mondom hogy a fenébe fogom ezt bizonyítani...
Ráírtam az eladóra aki írta hogy nyugi érkezni fog a másik is. Elsőre elég hihetetlennek tűnt a sztori, de pár nap múlva valóban megérkezett a másik pedál.
-
F.tibooo
tag
Valszeg nem lesz November 12- én sem készülék. A Média Markt is November 18-20 között várja.
-
gattolino
senior tag
Oké, szóval a GSMArena a Pro-bol az európait teszteli, aminek jóval gyengébb az akksija. A teszten is látszik, és a simából meg a globalt.
[link] -
F.tibooo
tag
Beszédes.
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mik a tapasztalatok, hogy tetszik?
-
Bferibörs
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gondolom ez a töltêsek számával még javulni fog,kell neki pár nap. Vagy rosszul gondolom?
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Oppo Find X9 Pro. De itt van egy 7800-as akkumulátoros Vivo !!!! [link]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
F.tibooo
üzenetére
Milyen 7500-as akksi? 6500 van a kínai verzióban, legalább lennél pontos. 🤦
Amúgy ki szólt hozzád? Nem is emlegettelek, de ha magadra vetted, annak ezek szerint oka van.
Van gond a toronyban, csak infót osztottam meg a VIVO akksijáról, mindenféle másik telefonnal való összehasonlítás nélkül. Nem is ez volt a cél, de látom ezt sem érted. Sebaj.
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom, és nem is akarom értelmezni. Egy 5400- as akksi nem veszi fel a versenyt egy 7500-al. Lehet erőlködni, bűvészkedni,de a tények makacs dolgok. Ráadásul releváns is az összevetés, mert mindkettő telefonnál Mediatek 9500 processzor dolgozik. A GSMARENA tesztje maximálisan lefedi a valóságot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na akkor összehasonlításképpen SIM kártyával (remélem okoska is tudja értelmezni).

-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
waszabi07
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De sim nélkül sok értelme nincs is ezt nézegetni…
-
ForRedGlory
félisten
Továbbra sincs benne SIM, de az első lemerítésig már nem is lesz, mert akkor jobban összehasonlíthatóvá válik.
-
Bossi
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi, egyébként neked az Alzától jött meg vagy máshonnan?
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jobb kijelző? A 200.Pro kijelzője páratlan minden szempontból..
-
ForRedGlory
félisten
Első ránézésre mindenben minimum olyan jó, mint az X200 Pro, amihez képest előrelépésként ezeket látom:
- lapos kijelző, ami számomra sokkal kellemesebb, mint a lekerekített
- a kijelző minősége jobbnak tűnik
- jobban lett az Android 16 felület, de ez majd X200 Pro-n is olyan lesz, szóval ez csak egy lábjehyzet
- fürgébb a telefon
- végre nem 60 hz-en döcög, amikor pl megy a YouTube és görgeted a kommenteket. Az a halálba kergetett...
- talán jobb a haptic feedback is (kellemes, nem tolakodó, iPhone szint)
- talán jobb a súlyelosztása, nem olyan fejnehéz, nem akar egyből előre bucskázni a kezemből, de ez simán lehet, hogy csak azért, mert az X200 Pro-nál megedződtem, hogy kell fogni. Az biztos, hogy amennyiben a kamera alatt kb egy cm-el lentebb az ujjamon egyensúlyozom, akkor nem billen le egyik irányba sem
- sokkal jobb a fogása, nagyon érződik az a 0.5 mm különbség a vastagságban.Elsőre röviden ennyi, a kamerát nem próbáltam.

-
Bossi
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyébként milyen a készülék ? Fotózás próba volt már ?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
F.tibooo
üzenetére
A Te véleményed pont annyit ér, mint sejted. Oppo tulajként lehet érdemesebb lenne megkeresni és boldogtani az Oppo társadalmat a telefon saját topicjában, ha már úgyis osztod a bölcsességédet. Köszi.

Btw, gondolom fél millió ember téved.

-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
AccuBattery....véleményes applikáció.....
-
ForRedGlory
félisten
Persze még SIM kártya sincs benne, szóval tájékoztató jellegű információ.
-
F.tibooo
tag
Marginalis eltérés nincs a Vívo és az Oppo között fotós képesség téren szvsz. [kép]
-
F.tibooo
tag
1 perccel az indulás után rendeltem meg az Alzánál a Vívo X300 Pro- t. Feltételezett érkezes, többszöri módosítassal, 11.19. Ezért lett helyette más.....
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Végre van 120 hz, miközben megy a YouTube videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Blu-ray lejátszók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- RENNSPORT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A FELSŐ A VIVO X300 PRO ALUL AZ OPPO FIND X9 PRO ÉRTEK SZÁMAI LÁTHATÓAK