Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz trassher #46285 üzenetére

Mi a sportos meg mi az erös ezeken lehetne filozofalgatni, meg okoskodni :)

Nekem a sportos azok a hot hatch tipusu autok. Pl az astra OPC. Na az sportos, agilis, fekszi az utat/kanyart.Arra van.

Az insignia opc az is sportos, de az mar olyasmi, mint az RS6, hogy ugy nem tudom....jol nez ki es gyors....de olyan "sport autot akarok, de nem tehetem meg, hogy legyen egy sportautom + limuzinom, ezert veszek egy nagyon erös limuzint".

Aztan a következö kategoria a sport kombi "a nem engedhetem meg a sport autot + limuzint + ezzel kell elmennem hazahoznom a tescobol a mosogepet es a gyerekeket is en viszem reggel az oviba es bölcsibe es nyaralni is ezzel megyünk...de azert a piros lampanal, had nyekegtessem meg a gumit a ferenciek terén, hogy azert nezzenek mar meg az emberek"...nekem ez nem jön be.

Aztan a legvegsö kategoria a BMW MX6 a van penzem, de azert nem annyi, mint szeretnem, de azert meg kellene mutatnom valahogy nagyon es legyen nagy es hangos es huuu ez kell nekem....gaz :)

de nem vagyunk egyformak :))

mod: jo pelda arra, ahogy en gondolom, decide forumtars. Kell neki a kombi neha, de sportos autot akart. Megsem vett egy "sportkombit". Vett egy sportautot es meghagyta a regi, jolbevallt kombit.

Új hozzászólás Aktív témák