Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare
üzenetére
BMW az egy nagy vagyakozas, de ahogy a becsületes nepper irta a TC-n ott azert mosolyogva kell allni a cehhet a szerviznel, akkor van csak ertelme....az meg egyelöre nem menne
Cimborám most vett egy 2004-es kombi 530d-t. Szervizkönyves. Nagyon jól fel van szerelve, szerintem full extra, felsorolni is nehéz lenne. Fehér bőr belső és fa berakás is van... Na a lényeg. Ugye 11 éves. A futómű minden kopó alkatrésze már cserélve lett. A kettős tömegű is. Az autóban 220e km van és a turbó 150e-t bír általában ezekben. Tehát elvileg csereérett. Elég furcsán fütyülget amikor megcipőzi. Tele is van a gatyája rendesen. 485.000 Ft bele egy turbó + munka. Sikerült pont a legkényesebb motorral szerelt BMW-t megvennie. Egyébként 23 éves, sofőr a haver, steril tojásokat szállítanak 3,5 tonnás kisteherekkel szerte Európába. Hazai viszonylatban jól keres, de én akkor sem vettem volna a helyében 11 éves 5-ös bmw-t. Hiába erős meg kényelmes meg jókat lehet vele krúzolni a városban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest