Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Az enyémben csak az első 2 ablak elektromos, sima, legegyszerűbb centrálzár, kicsit sötétített ablak, nyilván abs, de se esp semmi ilyen egyéb hangzatos faxság
, ködlámpa van, de talán még nem is láttam H -át anélkül, a hangszórók megvannak, de erősítőből pl már csak CD30 volt benne nem jutott még CD30 MP3 -ra se
, jó, repült volna az is kifele, de akkor is. Szóval enyémnél alapabb butítottab kétlem, hogy van, és fél éve is az volt a helyzet amit most írsz, főleg ezek mentek. Legalábbis abban a szegmensben ahol én nézelődtem (~2M, márkakereskedésből vagy nagyon megbízható helyről, szervízkönyves, max. 5 éves, minimum 1600ccm, csak benzin, csak sima 5 ajtós. Na ugye, hogy jól leszűkült a dolog
)Declare sajnos egyet kell értsek. Sok mindent a kormányra lehet fogni, de azt is a nép választja (ez nem célzás a mostanira, előzőre, következőre, általánosságban!).
F_Gergely az arányokkal valóban vannak gondok. De talán ha nem minden fiatal termékmenedzserpiárháerbölcsészpiacvezető akarna lenni/lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ködlámpa van, de talán még nem is láttam H -át anélkül, a hangszórók megvannak, de erősítőből pl már csak CD30 volt benne nem jutott még CD30 MP3 -ra se
)