- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Az a másfél lityi nemigen érdekel, mivel főleg többször lenne kis távra használva, a tdi (sajnos) kizárva, ezek a kis gyösz benzinesek meg ennyit esznek, tapasztaltam már én is. De legalább nincs benne a pakliban egy turbócsere 2 héttel azután, hogy megvettem...
Amúgy azt olvastam, hogy az abs meg a sok lufi ritka a G-ben, csak magasabb felszereltségre jutott, de ne legyen igazam. Volt már, hogy egy hirdetés hiányos volt. Mikor érdeklődtem kiderült, hogy van benne még ez meg amaz. Itt is érdeklődtem, remélem legkésőbb holnap már válaszol a tulaj, aztán kiderül. De ennyiért, ha nem eszi a rozsda és pöccröff, akkor elgondolkoznék abs nélkül is rajta.
Bár az idén 1-2x tapasztaltam az ilyen hárombetűs úri huncutságok áldásos hatását, de azért lehet élni nélküle, ha muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Autószerelők, autószerelés
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kompakt vízhűtés
- Beperelte a BYD Amerikát
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár az idén 1-2x tapasztaltam az ilyen hárombetűs úri huncutságok áldásos hatását, de azért lehet élni nélküle, ha muszáj.