Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoleeka
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hááát benzin fogyasztás megáll télen 6.5-ben, maximum, nyári gumikkal 5.5 volt, igaz csak 165/70-es gumik voltak fent, kb zéró tapadással, most kukáztam ki őket! Szóval számolj 6 literrel, nyugodtan.
Olaj más tészta az, jelenleg semmit nem fogy, hála istennek. Pont egy éve mértem rajta kompressziót, 2,4-es henger nagyon ratyi volt, aztán kezdett a 3-as is az lenni, így... szelepszár szimering csere, dugattyúgyűrű csere, hajtókar csapágy csere, generátor, önindító felújítás, vezérlés csere kompletten, új kipufogó rendszer, szóval olaj nem fogy semennyit sem. Persze a cserék mind a 4 hengerre értendő, most lesz új kupplung szett+ kinyomó csapágy. 199 417 km van most az autóban... Pesti céges volt, párom vette, persze mielőtt összekerültünk volna. Kívülről szép állapotban van, csak minden mást kellett cserélni!
Bocs, csak délutános voltam, így nem tudtam válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest