Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gzbotii
üzenetére
Korábban írtam, amit hallottam, én igaznak is tartom: benedvesedik a pollenszűrő, és ettől eleve nedves levegő jön be.
Declare: pont ezeken gondolkodtam én is - kívülről érdemes vajon befújni?
Valamint, meddig fog tartani? Ha nem sokáig, az csak pluszmunka, ez a fél liter akkor is 2 évre elég ha hetente újrafújom.
Befújtam a bal oldalsót, a szélvédőt meg a hátsót - direkt nem mindet, kontroll céllal.
Meg ha nem jól csinálom, ne kelljen mindenhol duplán csinálni.
Tükröt is kihagytam. Azon látszott azonnal a különbség, párásodott ezerrel, míg az ablakok akkor sem (vagy épphogy és rövid időre (venti nélkül!), amikor direkt rájukleheltem.
Az igazi próba mondjuk esős időben lesz, lehet, akkor nem fog ennyit érni, de a hideg miatti párásodásnál kifejezetten hasznosnak tűnik így elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest