Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
7Sony7
üzenetére
(Biztos kitéptem volna már az ülést.)

Nem jó ötlet.
Megint lementem,"megujjaztam"
a lemezt,amibe bele van ütve az alvázszám,másik kezemmel alányúltam a külső fenéklemeznek,hát nem egy A két lemez között így érzésre is van kb 3-4cm különbség.Az egész alja olyan mint egy zárt doboz.Ezért ha a Mészike képén látható dugót alulról felnyomod,azt onnan többé ki nem veszed,mert felülről nem férsz hozzá.A dugót csak alulról tudod kivenni.Elég macerás.Füleket óvatosan picit széthajtogatni,pl:csavarhúzóval megtisztítani a dugó látható részét,majd a dugó szélénél feszúrni csavarhúzóval,és feszíteni kifelé.Nem jön ki könnyen,mert a dugó közepén bevágás szűkebb rész van (esztergályos nyelven beszúrás)Ez a bevágás rögzíti a dugót,hogy se ki,se be
.Vekimnek is van az alján 2X6db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megint lementem,"megujjaztam"
a lemezt,amibe bele van ütve az alvázszám,másik kezemmel alányúltam a külső fenéklemeznek,hát nem egy A két lemez között így érzésre is van kb 3-4cm különbség.Az egész alja olyan mint egy zárt doboz.Ezért ha a Mészike képén látható dugót alulról felnyomod,azt onnan többé ki nem veszed,mert felülről nem férsz hozzá.A dugót csak alulról tudod kivenni.Elég macerás.Füleket óvatosan picit széthajtogatni,pl:csavarhúzóval megtisztítani a dugó látható részét,majd a dugó szélénél feszúrni csavarhúzóval,és feszíteni kifelé.Nem jön ki könnyen,mert a dugó közepén bevágás szűkebb rész van (esztergályos nyelven beszúrás)Ez a bevágás rögzíti a dugót,hogy se ki,se be
.Vekimnek is van az alján 2X6db.