- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
7Sony7
üzenetére
(Biztos kitéptem volna már az ülést.)

Nem jó ötlet.
Megint lementem,"megujjaztam"
a lemezt,amibe bele van ütve az alvázszám,másik kezemmel alányúltam a külső fenéklemeznek,hát nem egy A két lemez között így érzésre is van kb 3-4cm különbség.Az egész alja olyan mint egy zárt doboz.Ezért ha a Mészike képén látható dugót alulról felnyomod,azt onnan többé ki nem veszed,mert felülről nem férsz hozzá.A dugót csak alulról tudod kivenni.Elég macerás.Füleket óvatosan picit széthajtogatni,pl:csavarhúzóval megtisztítani a dugó látható részét,majd a dugó szélénél feszúrni csavarhúzóval,és feszíteni kifelé.Nem jön ki könnyen,mert a dugó közepén bevágás szűkebb rész van (esztergályos nyelven beszúrás)Ez a bevágás rögzíti a dugót,hogy se ki,se be
.Vekimnek is van az alján 2X6db.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megint lementem,"megujjaztam"
a lemezt,amibe bele van ütve az alvázszám,másik kezemmel alányúltam a külső fenéklemeznek,hát nem egy A két lemez között így érzésre is van kb 3-4cm különbség.Az egész alja olyan mint egy zárt doboz.Ezért ha a Mészike képén látható dugót alulról felnyomod,azt onnan többé ki nem veszed,mert felülről nem férsz hozzá.A dugót csak alulról tudod kivenni.Elég macerás.Füleket óvatosan picit széthajtogatni,pl:csavarhúzóval megtisztítani a dugó látható részét,majd a dugó szélénél feszúrni csavarhúzóval,és feszíteni kifelé.Nem jön ki könnyen,mert a dugó közepén bevágás szűkebb rész van (esztergályos nyelven beszúrás)Ez a bevágás rögzíti a dugót,hogy se ki,se be
.Vekimnek is van az alján 2X6db.