Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
-
wandor0930
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Azért a 400k-s tablet szerintem nem általános.
Én speciel nagyon várom, kíváncsi vagyok mit fognak mutatni.
Az arányok nyitva nekem szimpatikusabbak mint a közel négyzetes androidos verzióké, cserébe csukva picit furának tűnik.
De ami inkább érdekel az hogy szoftveresen mit tudnak majd.Ha kimerül abban hogy 2 ablak egymás mellett az nagyon kevés. Legalább 3at de méginkább korlátlan számút várnék és lehessen lapozgatni köztük, arányokat állítani ha több van egyszerre kirakva, lebegőablakot stb.Androidon elég jó megoldások vannak már, lassan 2 éve használok magic V2-t, de az IOS - annak ellenére hogy a Honor felületet IOS copy - visszavonzana, viszont van bennem egy kis félsz hogy ez a sokévnyi lemaradás viszaköszön majd funkcionalitásban.
Illetve remélem hogy árban is megáll majd a jelenlegi foldable készülékek szintjén. -
Silenzio
addikt
válasz
A Molyember
üzenetére
És kipróbálni abszolút nem megfizethetetlen. 75-ért vettem még ma is kiválóan használható, jó állapotú Fold 3-at itt a haveraprón.
Ha jobban megnézed, már az sem igaz feltétlenül, hogy az Apple túl van lőve árban. A budgetnek szánt alapmodellek árai itthon nagyon elszálltak iPhone-ban is, iPadben is, Macbookban is, de ha megyünk felfelé a termékportfólióban, szépen kijön, hogy pariban van más gyártók prémium termékeivel. A Xiaomi 13 Pro átlagára 550 ropi volt, mikor kijött (oké, most alávágott rendesen a konkurenciának a cég még a 17 Ultrával is), 600 körül van Samsung S26 Ultra. A Macbookoknál ugyanez figyelhető meg: külföldön egy M5-ös Macbook Air 1100 USD, tehát 370 körüli áron kéne kapni, ezzel szemben félmilla a kezdőár, de ha feljebb megyünk, 7-800 körül már Macbook Prót kapsz 1 terás kezdő tárhellyel, aminél semmivel sem olcsóbbak a Windowsos laptopok hasonló tudással (már ha az ARM procit össze lehetne hasonlítani az x86-x64-gyel, de csak ímmel-ámmal lehet).
#23Ricardo: Őhasága? Amúgy igazad van. Két hete kabátzsebben volt a Fold, mert rohadt nehéz, de mivel meleg volt, nem gomboltam be a kabátot. Ahogy leültem egy asztalhoz, a kabát meglibbent, neki kúródott az asztal sarkának, és megfolyt a kijelző.
-
janeszgol
félisten
válasz
A Molyember
üzenetére
Ez az elkepzeles volt androidon is. Ott is ezeket hallgattam. 400k telo + 400k tablet helyett Foldable. De 2-3%-nal nem jutott tovabb. A tablet piac pedig felkelt hamvaibol.
-
A Molyember
tag
Persze, ketseg nem ferhet hozza, hogy ugyanott lesz arban. Vagy magasabb, az Applet ismerve. En ugy latom, ez az egesz Foldable biznisz a kenyelemre megy ra. Nehezebb egy-mostmar-6,3 inches iPhonet es egy 11 inches iPadet egyetlen zsebre vagni, mint egy Foldable iPhone/iPad hibridet. Konnyebb elokapni a Starbucksban es leforgatni a random tiktok/reels/shorts videot majd megszerkeszteni, mintha ket eszkozzel bohockodnal. Ha toll tamogatast is kap, barhol tudsz majd rajzolgatni, kepeket szerkeszteni, egyetlen eszkozon, anelkul, hogy le kene mondanod a kameras minosegrol. Kb ez az egyetlen valodi haszon, amit el tudok kepzelni a Foldable vonalnak, a ket eszkoz hurcolasanak elleneben.
-
kuntics
aktív tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Szerintem árban simán ott lesz, mint egy iphone+ipad páros. 11” meg még mindig jobb produktivitásra.
én már várom a kinyithatós iphone-t. Venni nem fogok, csak remélem marad annyi külső kijelző, hogy abból csináljanak majd egy új mini szériát. -
Silenzio
addikt
Részletkérdés, de nem úgy volt, hogy megvan a neve, és az nem iPhone Fold, hanem iPhone Ultra?
-
jeni
félisten
Azt gondolom itt nem csak a gyűrődési probléma áll fenn hanem a sérülékenység is sokat nyom latban.
Az árazása sem olyan,hogy néptermék legyen. -
doooo
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
És azt akarod mondani, hogy az első Fold és a Fold 7 között nincs különbség ebben?
-
janeszgol
félisten
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Na igen. Már 6.9 colnál jár az iPhone, de a split screen nincs benne. Persze third partyként telepíthető, ami úgy működik, hogy teljesen félbe vágja a kijelződet, duplázza az ikonokat, mindent és landscape módban nem működik. Magyarul buta szar. Mint néha a telefon készítői. Bár jól megszedték magukat. A kettős kamerára is várni kellett és csak az i17 széria tudja, mikor android oldalon anno az S20 is tudta. Ilyen direkt limitációkkal van idejük foglalkozni, de a split screennel nem.
A másik. iPhone-on miért nem választható az iPad billentyűzete? Nekem annyira tetszik, hogy a számokhoz csak lehúzom az adott karaktert. Ilyen droid oldalon sem láttam sehol, még third partyként sem. Nagyon praktikus. De nem, iPhone-ban váltogassam állandóan a betűket meg a számokat.
-
-
doooo
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
"Közröhej, hogy Samsung 7 év alatt nem lépett előre ezen a téren."
Miben nem lépett előre? -
Én is várom hogy legyen valami előrelépés ezen a téren. Közröhej, hogy Samsung 7 év alatt nem lépett előre ezen a téren.
Plusz ha már iOS legalább lesz Talán multi windows, ez is ciki hogy egy Pro Max kijelzőt fektetve nem lehet 2 appot futtatni, nehogy az ipad kàrára menjen.

-
Bareszotron
aktív tag
Röhejes lesz látni amikor a felnőtt iPad kid-ek kinyitják az alma logós műanyagjukat amitől menőnek érzik magukat.
-
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem akkor nem lesz gyűrődési csík, ha nem lesz félbe hajtva.
-
Ricardo
titán
Nem arról volt szó, hogy gyűrődésmentes kijelzőt kap a samsungtól?
Most emiatt jobban nem fog gyűrődni?
Egyébként nem baj ha fejlődik valami ezen a téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Asztalos klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest