- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
bul07
üzenetére
Tőlünk írástudó ember vitte el a kocsit: hahu hirdetésbe beírtam mindent, feltöltöttem ügyfélkapus lekérdezésből a pdf-et és odaírtam, hogy elsősorban emailben kommunikáljunk, mert telefont nem tudok bármikor felvenni... volt aki azzal kezdett telefonba, hogy "nem olvasta végig a hirdetést, mit kell tudni a kocsiról?" ...meg látatlanban mondott 80at a 160as irányárra... innentől csörgött a telefon egész hétvégén, de ismeretlen számokat fel se vettem inkább... hétfőn érdeklődtek emailben, kért a srác számot, hogy megnéznék (megjegyezte, hogy a hirdetésben korrekten benne volt minden) ...megnézte és próbakör után megálltunk, akkor mondott árat (amikor már tisztában volt nagyjából vele, mit vesz) ...alku nélkül el is fogadtam, mert tényleg korrekt volt...
Ez az emailes dolog azért is jó, mert le lehet valamennyire szűrni belőle, hogy milyen ember az érdeklődő... mellesleg "szó elszáll, írás megmarad" (későbbi vitáknak is elejét lehet vele venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest