Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz baloghgabor #4045 üzenetére
leszakadás meg nemkapcsolódás eddig egyszer volt, bár csak tegnap vettem, szóval még lehet. viszont lefedettségi térkép szerint ide még be kéne szivárogni némi 3g-nek, de stabilan zőőőd (gprs). tegnap még bevillant a hsdpa 10 percre, meg volt 3g kb 1 óráig, de amúgy 30-50k körül hasított, ma meg csak 1-15k körül megy. nemtom, ma más szelek fújnak és másfelé viszik a jeleket?
ismerősöm pannon adatkariját teszteltem itt, az ment 136k körül, csak hát pannonnál nincs próbaidő sajna. -
Louloudaki
aktív tag
válasz baloghgabor #4058 üzenetére
ááá, én inkább feladom. csak szükségmegoldásnak kell, míg kezdhetek az új melóhelyen, aztán majd netezek onnan. ettől a vodától csak gyomorfekélyt kapnék hosszú távon.
köszi mindenkinek a helpet.
-
sekli
addikt
válasz baloghgabor #4226 üzenetére
T-nel biztos, hogy van EDGE, azt hasznaltam tavaly nyaron, amikor meg nem volt 3G lefedettsege..., telen atmentem a Vodafonehoz, akkor most mar biztos, hogy masik telefon kell, ha mobilnet lesz a nyarra a megoldas...
-
MODERÁTOR
válasz baloghgabor #4226 üzenetére
Az EDGE nem kicsit, hanem négyszer gyorsabb a GPRS sebességénél.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sekli
addikt
válasz baloghgabor #4229 üzenetére
nekem 130Kbit/sec-et tudott tavaly a T-s EDGE...
-
embe
nagyúr
válasz baloghgabor #4229 üzenetére
Üdv!
Király ez a marha nagy sebesség. De igazán amire kitudnád használni, és előnyét látnád: torrentezés, játék arra nem lehet. Tehát igazán ez már szinte csak marketing fogás ez a nagy sebesség hajhászás. Szerintem. -
modflow
veterán
válasz baloghgabor #55043 üzenetére
Hát ez szuper. Akkor ez az app egy lutri.
-
trec12
addikt
válasz baloghgabor #55446 üzenetére
Ez a jelenség a többinél is előfordulhat nem függ TV szolgáltatás lététől vagy nem lététéől.
Árakat látta valaki?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baloghgabor #55448 üzenetére
"Csak éppen azt nem értem..." hogy miért kell szenvedni egyik, vagy másik szolgáltatóval?
Nálam a telekom a rosszabb, a céges (munkáltatóm által biztosított) számom telekomos, azzal nem tudok mit csinálni. A privát számom vodás.
De ha fordítva lenne a minőség, váltanék. -
trec12
addikt
válasz baloghgabor #55448 üzenetére
Nézd nekem lassan 18 éve van meg a vodás előfizetésem. Anno az indulásukat nem számítva soha nem olyan gondom, hogy ne tudtam volna telefonálni. Ha máshol élnék, lehet lenne olyan gondom mint neked. Ez ilyen. Nézd meg másik szolgáltatóval.
-
törölt tag
válasz baloghgabor #55451 üzenetére
Én kérek elnézést: nem gondoltam volna azt, hogy kishazánkban létezik olyan település, amelyiket mindhárom szolgáltató "elfelejtette"....
-
törölt tag
válasz baloghgabor #55453 üzenetére
Térkép alapján mind a 3-nak van beltéri lefedettsége.
A magas ping és jitter miatt úgy tűnik távoli toronyra csatlakozol. Tudja a 4G B20-at a készüléked? -
DevKiller
senior tag
válasz baloghgabor #55457 üzenetére
Nem kell a határ szélén lenned ahhoz, hogy a voda ne tudjon értelmes szolgáltatást nyújtani.
Voda 4G sebesség egy 5000 fős településen:HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
OldAkita
aktív tag
válasz baloghgabor #55633 üzenetére
Szia, nagyon köszönöm a válaszodat. Ez a router igen jól néz ki és wifi stick-et se kell vennem mert utp kábellel simán összeköthető a PC-vel. Remélem ha ilyet kérek, akkor kapok is, nem csak azt a kis mifi-s cuccot. Közben felfedeztem hogy van olyasmi de kicsit komolyabbnak lászó [link] Áprilisban lesz aktuális, bízom benne hogy addig kitart az akció
-
OldAkita
aktív tag
válasz baloghgabor #55639 üzenetére
Nagyon kedves vagy hogy kipróbálásra felajánlod. Átgondolom és jelentkezek ha eljön az ideje, bár én Pesten lakom, a húgom akinek szánom, Kecskeméten, de olyan hülye helyen hogy csak a Vodafone fedi la ha jól tudom. Majd kiderítem mit mond az öcsém mert ő is arrafelé van, és neki vezetékes van. Egyelőre a régebbi lecserélt PC-met rakom össze neki :-)
-
blve
csendes tag
válasz baloghgabor #55850 üzenetére
Kissé megkésve, de köszönöm. A lefedettség javult idővel, már használható. Valójában csak a díjszabásra akartam rákérdezni fentebb, féltem, hogy valami beetetés van benne. De ezen a forgalomszabályozás dolgon még mindig vakarom a fejem, mert pont az ellenkezőjét érezném logikusnak, nem a homenet hátrébb sorolását. Mert kik lépnek előre, a kisebb adatkeretű felhasználók? Üzletileg ez miért jó a Vodának? Na, mindenesetre köszönöm még egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #56368 üzenetére
Sajnos ez az akkutechnológia ritkán, de ezzel jár. Örülj neki, hogy nem égett le tőle semmi, vagy robbant a képedbe...
-
M@Db0Y
senior tag
Mi is így jártunk A40-el, de "szerencsére" csak felpúposodott ezért cserélni fogják ha minden igaz. Pedig semmilyen terhelést nem kapott, fényképező meg telefon ment rajta, semmi játék vagy bármi ami terhelte volna..
-
Diák66
őstag
Azért a gyártócégnek ilyenkor illene valamit reagálni. Úgy gondolom ilyen esetben a Samsungnak már csak tisztességből kellene adnia neked egy új készüléket.
-
addikt
Nem kell kábítani az embereket!
Nincs Vodafone szerviz.
Ha jótállási időn belül probléma van a készülékkel, viheted Vodafone márka"üzletbe" onnan továbbítják a szervizbe, nekik semmilyen jogosultságuk nincs, nem is mondhatnak semmiféle véleményt!
Viheted közvetlenül a Samsung szervizbe is.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
lszlogal
senior tag
válasz baloghgabor #56383 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy pontosan milyen típusú készülékről volt szó?
-
asdf_
veterán
A kotelezo jotallas idotartam 1 ev, ezalatt az ido alatt a forgalmazon van a bizonyitasi teher, hogy a fogyaszto okozta a jelzett hibat. Ha ezt bizonyitani nem tudja, akkor jotallni koteles. Elso korben tolj nekik egy tertis levelet, ha az sem vezet eredmenyre, akkor irany a bekelteto testulet.
-
asdf_
veterán
válasz baloghgabor #56383 üzenetére
ivatalos Vodafone üzletbe vitte be a fiam, aki használta a telefont. Előtte is ott kért segítséget, mert melegedett a készülék, nem kicsit. Ott kapta azt a tanácsot, hogy töltse le azt a bizonyos applikációt, ami mutatja mennyire melegszik a készülék. Mondjuk anélkül is megállapítható volt, hogy szinte forró, ki is kapcsol néha. De elhajtották kétszer, hogy ezzel a típussal nem szokott gond lenni!
Ez majd jol jon meg a bekelteto testuletnel, mert a fogyasztoi kifogasrol kotelezo jegyzokonyvet felvenni, es azt x evig megorizni (x asszem = 5) . Ha tehat ilyet a Voda nem tud bemutatni, ellenben a fiad igazolni tudja, hogy bent jart es kifogast tett, akkor maris sokkal melyebbrol indulnak.
-
addikt
válasz baloghgabor #56411 üzenetére
Csak nem érted amit már többen is leírtunk!
A Vodafone ilyen ügyben nem illetékes!!! Nem áll módjában másképpen intézni mint ahogy a szerviz véleményezett.
"Aki ad,az nyer"
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #56415 üzenetére
Mondjuk nem ártott volna a gyári töltőt használnod, az ui. lekezeli a hibás akksikat is. És a félig szétrobbant akksikból is simán kiszedhető az az infó (csak egy ép cella kell hozzá), hogy milyen szinten lettek töltve. Úgyhogy a Samsunghoz csak akkor fordulj, ha mind a töltő, mind az akksi gyári eredeti. Mert minden más esetben beszívhatod, bár nem jellemző, hogy rád verik a vizsgálati költségeket...
-
csacsi67
addikt
válasz baloghgabor #56415 üzenetére
Igaz nem ide tartozik 2016 történet nem tudom milyen tipusu Samsung telefont vettem Londoban vadi ujjan .Ott teljesen másképp megy minden mint nálunk .Természtesen migráns bolt kb 3 zonába minden 50 méteren van telefon bolt. Se papir se semmi elmentem a szállásra
feltettem töltöre a telefont kb 5 perc a telefon szabályosan felrobbant . Irány vissza az üzlet a telefon darabjaial természtesen közben az az eladó már elment akitől én vettem .Elmondam a másiknak mi a gondom .Mondta rendben elövett egy másik dobozt bontatlanul ugy ahogy az elözö is volt ide adta én meg oda adtam az általam vitt darabra hulott telefont.[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz baloghgabor #56430 üzenetére
Ha reálisan gondolkodik az ember szándékosan senki nem tesz ilyet a telefonjával .Tehát elég negativ hozzá állás a vodafon részéröl.
-
szemesi69
addikt
válasz baloghgabor #56434 üzenetére
Ha valaki segít az a samsung lesz. Pár éve volt a vodafontól egy samsung s4 mini, kb. 6x volt a telemaxnál merülés végett, minden alkalommal vissza küldték, hogy semmi baja. Ezután írtam a samsungnak, ők kérték küldjem be újra a telemaxhoz bevizsgálásra, addigra készültem képernyő mentésekkel, kinyomtatva, érdekes módon ezek után a telefon gyári hibás lett a szerviz szerint és hívott a samsung, hogy csere utalványt ajánlanak, elfogadom-e. Na itt kezdődött a vodafon bunkózás, mert részletre volt, így nem volt egyszerű a csere, de mivel bepöccentem csak meg tudták oldani. Szóval csak a samsung fog neked megoldást kínálni és mondhatom segítőkészek, korrektek.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Soma01
veterán
válasz baloghgabor #56864 üzenetére
A B315 az jó?
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #58287 üzenetére
Azt írta: Külföldi sim vásárlása neki nem opció. Meg azt is írta, hogy feltöltős.
-
pjen
félisten
válasz baloghgabor #59329 üzenetére
Az éves inflációnál jobban nem emelhetnek, ha igaz.
-
pjen
félisten
válasz baloghgabor #59331 üzenetére
Fenyegetőztek a lista árral?
-
viktorhu
veterán
válasz baloghgabor #59333 üzenetére
Törvény kötelezi őket, hogy a régihez hasonló új előfizetést ajánljanak, és mivel az nem az aktuális akciók szerinti csomag, drága lesz. Ez nem a hűség nélküli árat jelenti a hűség lejárta után, hanem ha ugyanarra szerettél volna újra hűséget kötni.
-
gabor9991
őstag
Fél óra várakozás után amikor felvette az ügyintéző jeleztem neki hogy valamit csak kellene ezzel kapcsolatban csinálni mert ez azért nem normális hogy fél-háromnegyed órát kell várni mire élő embert kapcsol a rendszer bármikor próbál az ember az ügyfélszolgálattal beszélni.
Elnézést kért és felajánlott 3000 forintos jóváírást a következő havi számából.
Szóval ha így jársz, hogy sokat váratnak jelezd hogy ez neked nem tetszett.Ameddig nem szól senki, soha nem fog történni ezzel kapcsolatban semmi. -
Caldera
aktív tag
Én vonalasról szoktam őket hívni, 5-10 percnél többet még nem vártam. A 1270-el úgy vannak, hogy ingyen van ráér. De egy nem ingyenes számmal nem fognak sokáig várakoztatni.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
őstag
válasz baloghgabor #60384 üzenetére
Én tegnap délelőtt rendeltem új telefont, és este már kaptam a linket hogy követhetem a csomagom, hétfőn érkezik is. Eléggé meglepett a gyorsaság.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
-
BBke
tag
Köszönjük szépen a mindenre kiterjedő, részletes leírást. Én is gondolkoztam valami GPS megoldáson a Németjuhászra. Nálunk sokáig nem lenne rajta, előbb vagy utóbb de leszedné magáról, aztán csak a darabjai lennének a kertben. Arról nem beszélve, hogy sűrűn kellene tölteni...
-
BBke
tag
válasz baloghgabor #60404 üzenetére
A fröccsenő víz... nálam a kutya a szakadó esőben kint fekszik az udvaron, ott a háza szénával megtömve, de nem megy be, csak ha fázik a feneke.
A csatlakozó megoldása nem a legszerencsésebb...
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #60479 üzenetére
Szép történet. Bíróságra csak hosszú évek múlva jutnál el. Jópár hónapig voda próbálja behajtani, majd eladja egy követeléskezelőnek (sigma, alpha, mkk, intrum stb) ők is fenyegetnek mindennel, majd megunják és ők is eladják egy másik követelés kezelőnek sok sok hónapig ugyanez a tortúra és vagy eladják ők is vagy mokk (Magyar Országos Közjegyzői Kamara). Na ez utóbbi aki ténylegesen be tudja hajtani (többi nem, csak fenyeget meg embereit küldi nyakadra de nem tud semmit csinálni), amiről írásban az ÁLLANDÓ lakcímedre fogsz levelet kapni. Ezt vagy elfogadod vagy ellentmondasz (célszerű) akkor megy bíróságra az ügy. Felkérik vodát nyújtsák be a bizonyítékaikat, ha nem tudják nyertél. Ha elévülésre hivatkozol mindenképp nyertél de kezdhetik idővel elölről.
Telekom és Voda is végigmentem velük 2013 (voda) és 2015 (telekom) mindkettő túlszámlázás nem kicsi. Voda 2019, Telekom 2020 ban zárult le.Nálam több mint 100ezerről volt szó, így persze végig vittem procedúrákat. De nálad érdemes lenne befizetni, nem ér annyit. Meg mire a végére érnél minimum 20x os összeg lenne.
Egyenként mindkét cég tudhatta hogy nem én voltam a hibás mert egyik se tudott bíróság által elfogadható bizonyítékot benyújtani, így az eljárás végén lekerültem távközlési khr listáról így 2020 óta mindkettőnek újra ügyfele vagyok, csak már okosan, mindkettőtől tételes számlamellékletet kérek és archiválom, befizetésekkel (banki kivonat) együtt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Landsmann
addikt
válasz baloghgabor #60478 üzenetére
Engem a múltkor a hely előzményekben a craiovai Lidl-be tett. ami légvonalban is 370 km. Most meg Oroszországba, Volgográdtól délkeletre, hozzám 2000 km-re a Volgán túl. Pedig istenemre mondom, nem jártam ott, még a környékén sem.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zzola
titán
válasz baloghgabor #60867 üzenetére
Milyen segítséget vársz?
Miből gondolod, hogy a szolgáltató a hibás?
Webe próbáltad már? -
zzola
titán
válasz baloghgabor #60869 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a bank és a szolgáltató között van valami. Én is szívtam/szívok OTP-s kártyával itt, ott, amott. A bank és a szolgáltató szerint a saját házuk táján minden rendben van....
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #60869 üzenetére
Januárban a leggyakoribb internetes bankkártyás fizetési probléma oka az volt, hogy a kártya mögött nincs ott a fizetési szolgáltatók által az EU előírásai miatt január elejétől megkövetelt erős ügyfélhitelesítés (jellemzően mobilbanki alkalmazásban történő visszaigazolás). Össze van kötve a bankkártyád a mobilbanki alkalmazásoddal?
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #60880 üzenetére
Szép egy banda.
De utolsó előtti mondathoz. Ne csináld meg hogy semmit nem fizetsz. Igaz karácsonyi sztoriban ők szerencsétlenkednek, viszont az igénybevett szolgáltatás után fizetned kell különben Te fázol rá.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zzola
titán
válasz baloghgabor #60922 üzenetére
"ha reklamálsz"
Nekem 12.08-a óta van bent egy ügyem. A saját ÁSZF-et nem tudják betartani, már rég kikcsúsztak a 30 napból. Nemrég feladtam a panaszra egy panaszt.
Várom, hogy mi sül ki belőle....Hagyjuk inkább, vicc kategória a mobil és a vezetékes részlegük is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz baloghgabor #61058 üzenetére
Én sem tudok számlát befizetni az alkalmazásban.
-
törölt tag
válasz baloghgabor #61225 üzenetére
Dehogy, Budaörs és Pest megye. Ma Budaörs felé nem ment a VOLTE.
-
törölt tag
válasz baloghgabor #61230 üzenetére
Nagyon jópofa. Vodafone, a Ti hangotok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest