Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz the.odzsy #78597 üzenetére
Pedig nem bonyolult. Onnan latod hogy nem hatarozott ideju hogy nincs lejarati datuma a szerzodesnek, addig el amig fel nem mondod. Huseges szerzodesnel ott van hogy meddig tart, mert az hatarozott ideju. Mivel nem jelezted hogy nem akarod hosszabbitani igy automatikusan letrejott az uj, huseg es lejarati ido nélküli hatarozatlan ideju szerzodes. Jobb igy mintha kikapcsoltak volna a szolgaltatast es mehetnel be ujrakotni, nem?
-
-
zzola
titán
Ha van vezetékes szolgáltatás TUTI100/TUTI100+ mellett, egész jó az ajánlat:
[ Szerkesztve ]
-
Kevin8997
tag
Most az a világ van, hogy tavasszal érdemes hosszabbítani mert akkor talán egy évig nem emelnek, és évente emeléskor lehet szolgáltatót váltani. Ez a hűségidőn belüli emelgetés, verseny nélküli piacon borzalmas..
-
stigma
addikt
válasz SztiviVander #78521 üzenetére
#78512Bl.Gyo. : Hi, köszi a részletes irást és az ajánlást (Huawei B525)
Még 1-2 mérést megejtünk , mielött megrendeljük a mobilnetet.(Voda XXL)#78521SztiviVander : Köszi, jó ezt is tudni, habár FB-n ritkán vásárolok, de akkor csakúgy veszek bármit is ha kipróbáltam előtte.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
the.odzsy
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Aktiváltam kiegészítő szolgáltatást, szerintem az miatt van.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
mickemoto
őstag
Most jött az sms, a tuti + hívásdíjat nov 3.-tól felemelik 30 forintra. Az sms-t szintén. Melyik lesz a legkedvezőbb percdíjas prepaid csomag ezután?
-
karlkani
aktív tag
válasz azbest #78615 üzenetére
Kíváncsi vagyok, a TUTI100+ csomagban levőknek mikor küldenek SMS-t, hogy árat emelnek. Kezdték a TUTI-val, most a TUTI+, nem akarom elhinni, hogy TUTI100+ marad 19 Ft/perc. Akkor lenne nagy pofára esés, ha mindenki átmenne novemberig az egyetlen, jelenleg elérhető feltöltőkártyás tarifacsomagba, annak meg 30 Ft/perc fölé emelnék a díját...
-
domper2015
senior tag
válasz karlkani #78617 üzenetére
Vicc², a 4IG felvásárlás növelni fogja a versenyt. Azt nem mondták, hogy nő a verseny, hogy melyik fosztja ki hamarabb a bankszámlád....
Ajánlanám a kedves politikusok és önjelölt szakemberek figyelmébe a román, lengyel és osztrák prepaid tarifákat.
Utána lehet pofázni a versenyről... -
SztiviVander
őstag
válasz domper2015 #78618 üzenetére
Ez mar ezer eve igy van, soha nem volt itt verseny. A 4ig csak folytatja a sarcolas hagyomanyat. De miert is mondana le a haszonrol? Azert hogy nekünk jo legyen? Mutass egy nagy ceget aki igy gondolkodik/mukodik
-
domper2015
senior tag
válasz SztiviVander #78619 üzenetére
Az állami sarcok is kedvezően hatnak a piacra. A 3 nagy megegyezett a fehér asztalnál az árakról, a renitens Digit kinyírták.
A GVH is bohócliga, a pohost kiszolgálják... -
Marcsello31
őstag
válasz domper2015 #78620 üzenetére
Jah sajnos nálunk itthon ez van, engem csak az zavar hogy a jó nép ennyire vak, és nem érdekli őket míg körülveszi őket a rózsaszín"narancs védelmi füst". Mindenből pénzt
akarnak csinálni amiből csak lehet, nyílván nem jönnek az Eus pénzek és részben ezért is.
Bárki aki jót akarna ma Magyaroknak kinyírják vagy beolvasztják. Nekem ezért is bőven elég 1 szolgátlatás a Vodától. Bocs az Offért. -
Atomgeszi
veterán
Megkaptam én is az smst.
Vicc. Ahelyett, hogy verseny lenne, hogy ki az olcsóbb, azért megy verseny, hogy ki lesz drágább.. Romániában meg kb ingyen utánad dobják a jobbnál jobb csomagokat.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
zelikocc
senior tag
Tuti 100 is megkapta az emelést. Már csak a Tuti100+ maradt, de nem hiszem hogy marad…
-
mickemoto
őstag
válasz domper2015 #78624 üzenetére
Itthon újságosnál lehet rá tölteni vagy bankkártyával atm-ből?
-
törölt tag
válasz mickemoto #78614 üzenetére
tuti+, nem csak a percdíj számít.
Tuti100+ nál már nem csak 12 és 13 óra köze van bepréselve az ingyenes hívás, hanem egész napra él?
Szépen megoldják, 30 19/10 mennyivel jobban mutat, ha csak a számokat nézi valaki, és nem gondolkodik...
karlkani, a tuti+ még mindig előnyösebb mint bármelyik újabb csomag, ha a telefonálást nézem. Szándékos a különbség, szépen önként átvándorolnak emberek a jobból a rosszabba. ügyes
domper2015
Telekom: 27 Ft/perc*
190 ftért 9 forint hálózaton belül (telekom) 19 hálózaton kívül (nem telekom)
Régebbi feltöltős csomagnál biztosan 30 vagy afelett van a percdíj.
Yettel Perc- és SMS-díj: 25 Ft** Jövőre fogják inflációval emelni, vagyis több lesz mint a voda szeptemberig, novemberig.
-
dzf007
senior tag
válasz domper2015 #78637 üzenetére
2023.December 31-ig!
-
veterán
válasz #01110937 #78633 üzenetére
A Telekomnál tegyük hozzá, hogy pl minden feltöltésnél bónuszt kapsz, netet és/vagy percet, meg ne felejtsük el milyen netopciók vannak. Pl a maraton. 5 Gb 4000 ft, viszont egy évig használhatod. Akkor veszel, mikor elfogy.
Vodánál nincs ilyen.
Mondjuk a digis 15 Gb havonta, 1600 valamennyiért, ha digis vagy, még mindig visz mindent. Kérdés, meddig ugye.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SztiviVander #78619 üzenetére
A telekom meg tudná mozgatni a piacot, viszont bolond lenne olcsóbban adni a termékeit, hiszen így is piacvezető az országban a mobil a vezetékes szolgáltatások terén.
-
Atomgeszi
veterán
válasz rothfb #78642 üzenetére
Nekem csak azért kell a Fideszfon, mert sok helyen a Yettel halott net ügyileg.. Miközben ezen meg van normális net...
Szóval telekom yettel páros kilove...
Marad a Yettel Fideszfon dual simmel..
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs