Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz vajaszsemle #77079 üzenetére
Hali! Én is ezekre használom ezt a netet, erre tökéletes, nálam b525s-23a típusú routerben zümmög a kárya, Előtte én is egy telefonnal teszteltem le a dolgot mielőtt magamalatt vágnám a fát, szerintem elsőként egy tuti100as kártyával körbenézék a környékeden hogy milyen a a sebesség és a térerő stb. Volt akinek teljes a térereje mégsem számított, annyira nagy a torlódása hogy nulla az egész. Azt volna jó tudni hogy a közeledben lévő tornyok hány csatornásak és azokat tesztelni, Én online mozizok rajta már egy jó ideje arra szuper.
"Vett vagy bérelte valaki a Vodafontól esetleg ilyen eszközt TCL R228T 4G"
Valami rémik hogy használ itt ilyet egy forumtárs, neki sem tettszik a routerjük, gyenge sebesség miatt.
Azért lenne jó neked is egy olyan eszköz ahol magad állítod be a csatornát, nem random,
HA elérhetőek nálad a B1 és társai akkor lehet hogy szerencséd van.
De tesztelni kellene ezt előtte mindenképpen. -
Landsmann
addikt
Az is fontos szempont, hogy az a router milyen sávokat tud fogni, illetve a nálad fogható sávok mik. Ha a kettő egybevág, akkor jó eséllyel jó lehet. Vidszont semmi garancia rá, hogy a szolgáltató nem variálja át a sávokat az adott helyen. Akkor lehet szopacs. Ha arouter minden , a szolgáltató által használt sávokat tuidja, akkor nagy baj ilyen téren nem lehet.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Marcsello31
őstag
válasz vajaszsemle #77086 üzenetére
Neked azért így több választásod van mint nekem, mert nekem csak 1 darab Torony van itt.
Így neked egy Jobb verziós router kellene, ahol többsávot tudsz összefogni, mert így az is menne nálad, ne spórolj rajta, üdv!. -
SztiviVander
őstag
Nekem ennek a hordozhatonak az elodje van ami meg alcatel neven futott es a t arulta (szerencsere fuggetlenul). borzaszto gyenge a vetele, barmelyik telefon sokkal jobb volt eddig nala. kocsiba a fejegysegnek (navihoz, yt musichoz, netradiohoz, app frissiteshez egy hosszabb uton) meg epp eleg. lehet hogy ez az ujabb jobb, de nagy csodat nem varnek tole, mert a haz 90%-t az akku tolti ki ebben is. a halozatrol mukodo komolyabbakkal jobban jarsz szerintem arra amire neked kell, nyilvan az az arban is jelentkezik. de xxl elott kerj egy ingyen tuti kartyat, toltsd fel, aktivalj egy husz gigas netet es nezd meg milyen. ha azzal eleve tre akkor felesleges elofizetni.
-
csaszi75
senior tag
A TCL eszközt hanyagold..
Válassz valami erősebb eszközt.. ami egy bejáratott router, az se baj ha 5G képes.. hiába nincs 5G mondjuk az előfizetéseden.. jobb lesz a 4G sebességed is..
Persze nagy kérdés, hogy az általad becsatolt térképrészleten mennyire vagy közel az állomásokhoz és azok mennyire túlterheltek.
Ne a csomag nevére koncentrálj, hanem a Vodafone lefedettségére..
Az XXL csomag kb ugyanúgy működik mint egy másik RED-es korlátlan csomag..
Egyedül az lehet fájóbb pont, hogy ha torlódik az aktuális cellád, akkor az XXL hátrébb van sorolva, mint egy másik korlátlan telefonos csomag..
Ha szerencséd van, akkor jó erős a cellád..
Ahogy mások is írták tesztelj egy Voda feltöltőssel vagy bármi más Voda kártyával azon a helyen, ahol te szeretnéd hasnálni.
Huawei B535
Huawei 5G CPE PRO 2
Huawei 4G CPE PRO 2
ZTE MC801A
S vannak új csodák, pl amit a Yettel osztogat az otthonnet PRO csomagjaihoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest