Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem Mo-i lakhelyű Ismerős szeretne majd velem aktiváltatni Vodafone feltöltőkártyás szolgáltatást. Itt azt írják kell a SIM, fényképes igazolvány és lakcímkártya. Ez a legutóbbi az, ami viszont nincs. Ilyenkor lehet aktiválni valahogy vagy tenni bármit az ügyben? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz kovacsmi_74 #62706 üzenetére
Ezt nem láttam, elnézést. A lényeg tehát, hogy nem tudom neki én megcsinálni, be kell mennie egy boltba. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Landsmann
addikt
Elégy gyatra lefedett területen vagyok. Debrecen táblától 7 km-re 2G -97-99 dBm, 3G -103 dBm. 4G meg még nyomoikban sem. Múltkor még volt gyenge 4G.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
válasz DevKiller #62700 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni.
Én pl. kb. sosem vágtam SIM-kártyát, ellenben ismerek olyan kollégát, aki viszont szinte mindig igen. (Telenor alkalmazott vagyok, de ez jelen esetben mindegy.)Ez inkább embertől függ, mint szolgáltatótól.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Van egy MobilNet Medium mobilinternet csomagom amiről tavaly novemberben lejárt a hűségidő. Ez lehet az oka annak, hogy a letöltési sebesség nem akar 80 KB/sec fölé menni? Majdnem olyan mintha központilag korlátozva lenne.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
joecontra
addikt
válasz szabonagyur #62716 üzenetére
Heló!
Egy Huawei E3372 USB stickbe.
Viktor0610
Ezt értem is hogy a növekvő terheltség miatt esik a sebesség. De ennyire? 80 KByte/sec.Mióta beírtam ide felment 3-4 Mbit/sec-re a letöltési sebesség.
Üdv,
J -
MODERÁTOR
-
kásás
tag
Sziasztok!
Mennék egy Telenor-os flottás csomagba, de csak más szolgáltatótól lehet csatlakozni. A számom viszont megtartanám. Vodafone-hoz áthozom feltöltősbe számhordozással a számom, szerintetek másnap vissza tudom hordozni. A vodás feltöltőst fel kell vajon töltenem, ha igen mennyivel? A vodánál létezik még hogy két azonos néven levő kártya esetén, átteszem az egyikről a másikra a teljes összeget?
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Android 11 és MIUI 12-vel voda MMS szolgáltatást?
Mióta lecseréltem ilyenre a telefonomat, az mms-ben kapott fotók nem töltődnek le automatikusan, csak a link érkezik. Pedig elvileg minden beállítás megfelelő és minden engedélyezve van.
Valami tipp? -
zsero
aktív tag
Sziasztok, Németországba megyek 2 hónapra és keresnék olyan mobil szolgáltatást ami sok adatforgalmat ad EU roaming esetre is (min. 30 GB), és nem rúg ki azért mert nem megyek haza 2 hét után. Vodafone működhet? Data-only SIM is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi1982
tag
link
valami történik
vagy csak nálam nem tölt be? -
sweq
friss újonc
Hali.
Az Alcatel 1S Dual sim ([link]) telefon független a vodafonnál, vagy csak az egyik slot? Az ügyfélszolgálaton nem tudtak segíteni ha nem független akkor nem rendelem meg.
Köszi -
törölt tag
Lehet hülye kérdés, de lehet a vodafone-tól csak mobilt venni anélkül, hogy sim kártyát is kellene? Mert a web shopon nem látni ilyet.
-
Tuti csomagban le lehet tiltani az "szurkoló" SMS-eket? (Már csak 100ft és ingyen telefonálsz, elérted a 300Ft-ot ezentúl ingyen telefonálsz)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest