Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz kovacsmi_74 #58108 üzenetére
-
tusik
tag
válasz kovacsmi_74 #58308 üzenetére
Igen köszönöm.
Időközben rátaláltam én is. És véletlenül van T-s kártyám is . Legközelebb arra adja az utam kipróbálom. -
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #58976 üzenetére
1. Rendszerhiba
2. Majd később lesz valami, amit túl hamar beletettek az appba. Észbekaptak, pár perc elteltével ki is vették. Most nincs benne. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #59098 üzenetére
Bocsánat, látom EU-ban is leforgalmazható, és közben meg mégsem vagyok biztos ebben a parkoltatásban. Arra gondoltam, hogy csak azt nézik milyen hálózaton lóg időarányosan a sim, de lehet a forgalmat is nézik?
Mondjuk feltöltős simből 10 db lehet egy néven, esetleg újabb simmel lehet még játszani, kérdés meddig él az opció? -
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #59098 üzenetére
Ha nem fizetsz a parkoló sim-re is minden hónapra 500 GB-ot, akkor megdől az EU roaming, hiszen 4 hónap átlagában a fele adatmennyiség mehet csak roamingban. Ettől egy fokkal jobb, ha minden harmadik hónapban eldobja a sim-et és mindig igényel egy újat (vagy egyszerre 10-et). Mondjuk ha ezt sok kamionos játssza meg, akkor hamar vége lesz az 500 GB-os opciónak...
-
Diák66
őstag
válasz kovacsmi_74 #59644 üzenetére
Telefonra igen de laptophoz, routerbe?
-
Diák66
őstag
válasz kovacsmi_74 #59646 üzenetére
Prepaiddal nem szórakozok havonta töltögetni, rendelgetni a netopciót, na meg évente adategyeztetni..... nem beszélve az áráról... havi 50 GB-ba beleférek, szóval nekem nem kell a korlátlan csak azért, mert korlátlan....
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #59817 üzenetére
"találtam"...
-
zzola
titán
Mit találtál a konkurenciánál?
-
zzola
titán
válasz kovacsmi_74 #59820 üzenetére
Ja, értem.
-
törölt tag
Ez most egy promóció. Alapból egyik sem ennyibe kerül. Az 500 giga közel 8.000Ft normál áron, a másikat nem tudom fejből. Januárban visszajön a régi ár.
[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
Sziasztok!
Kiderítette már valaki, hogy promóciós Hangerő 30 opció EU-ba irányuló hívásokra is érvényes-e?
A myVodafone szerint nem:
Az opció a megrendelt időtartamra (30 nap) biztosít korlátlan beszélgetési lehetőséget, belföldön magyar, az EU-ból magyar és EU-s, normál díjas számokra indított hívások esetén. A megrendelt Hangerő opció a lejárat napján éjfélig - amelybe a megrendelés napja is beleszámít - használható fel, személyi használatra, utazási célra.
A honlap szerint igen:
Aktiválás után 30 nap korlátlan beszélgetés, belföldi és EU-s, normál díjas telefonszámra belföldről és az EU-ból indított hívások esetén. A kedvezményes ár elérhető 2021. január 3-ig. -
MadMancs
veterán
válasz kovacsmi_74 #60373 üzenetére
Na erre nem gondoltam. Igen H/H+ al többre megy kérdező. Báár, ha ez a 2 lehetőség van neki, akkor nem LTE képes teló? Kicsit homályos így. Vagy sim 1 lte és mivel nem dual 4G ezért sim 2 nél csak ez a lehetőség van.
Próbálom összelegózni képet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz kovacsmi_74 #60377 üzenetére
Legtöbb telefonnál he nem is dual 4G de minimum automatikusan tud váltani második slot is 2G/3G között. Legalábbis az elmúlt 4évben mind a 4 telóm így volt.
S7/P20/A50 nél mindkét slot 2G/3G/4G auto. Jelenlegi egyik 2G/3G/4G másik 2G/3G/4G/5G (nincs megkötve melyik melyik)Olyannal nem találkoztam az elmúlt jópár évben hogy n3m volt képes auto váltásra és fixen meg kellettek adni neki egy hálózatot.
Boond Tessék pontosan írni. Nem feltétlenül egyértelmű, amilyen technológiákat találnak ki. Főleg hogy azt se tudjuk milyen telorol van szó.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
BPéter1984
tag
válasz kovacsmi_74 #61365 üzenetére
Köszönöm.
Gondolom ehhez kell a telekom előfizetés is.
Utána nézek ennek .VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #62143 üzenetére
Azt kell nézni, hogy most, az 5 GB-os csomag idején mennyit fizetsz 1 GB-ért és mennyit fizettél akkor, amikor 4 GB-os csomag, meg amikor az utódja a 3.5 GB-os csomag volt elérhető. Tök mindegy, hogy mekkora a legnagyobb elérhető csomag, főleg ha egy éven belül elhasználod (de ha túl, itt az sem baj).
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #62148 üzenetére
4GB 4000 Ft (18% áfa) , majd lett 3559 Ft (5% áfa)
Ezt kivezették, jött helyette a 3,5GB 3550 Ft (5%),
majd az 5GB 3990 Ft (5%) -
viktorhu
veterán
válasz kovacsmi_74 #62193 üzenetére
Nem pont így, de nyilván a végén a technológia győzi le a bürokráciát.
-
tylerddd
veterán
válasz kovacsmi_74 #62706 üzenetére
Ezt nem láttam, elnézést. A lényeg tehát, hogy nem tudom neki én megcsinálni, be kell mennie egy boltba. Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teal'C
veterán
válasz kovacsmi_74 #63898 üzenetére
Egy szóval szart sem ér. 20gb a roamung alapból és nyaralni nem azért megyek hogy netezzek.
Jobb lett volna ha mondjuk 5g-t adnak népszerűsítés céljából mondjuk, bár nekem még mindíg aza vélenényem hogy napi felhasználásban felesleges. Ipari felhasználásban van előnye.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
mc.g
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #64556 üzenetére
Köszi, már mindegy, nemsokára indulunk.
(2GB nemsok 3napra egy családnak, de a semminél persze több) -
MODERÁTOR
válasz kovacsmi_74 #65408 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #65668 üzenetére
Igen, ott vagyok.
Igen, van 4G a telefonon és a környéken is, sőt ott 5G is van.
Nem tudom, hogy miért nincs mobil Internetem, csak azt, hogy a másik három feltöltő kártyás Vodafone-os telefon működik, illetve van még egy feltöltő kártyás Telekom-os is, azzal sincsen gond, csak azzal a kettővel, amit írtam, de azzal azóta, amióta átléptem Magyarország határát... -
Kicsirics77
veterán
válasz kovacsmi_74 #67150 üzenetére
Kb. Nincs jelentősége, a lényegen nem változtat már.De igazad van.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
törölt tag
válasz kovacsmi_74 #67150 üzenetére
Én ciklámennek szoktam mondani.
-
szemmelver
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #67233 üzenetére
ezt nem is tudtam igen. xiaomim van.
akkor lehet az miatt. Ez csak egyszeri alkalom, vagy pl minden telefon ki-be kapcsolásakor? -
yanna
addikt
válasz kovacsmi_74 #68192 üzenetére
Nagy valószínűséggel...
-
Nikaré
őstag
válasz kovacsmi_74 #68807 üzenetére
Volt ilyen gondolatom nekem is! -
Pityu.
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #68807 üzenetére
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
asdf_
veterán
válasz kovacsmi_74 #68982 üzenetére
Igen, de a régi az AB123456 formátum, a mostani meg 123456AB, ha az input mező az egyiket kéri, a másikat nem fogadja be. Az meg csak most jutott eszembe, hogy milyen régi az a régi? Ugye nem a keményfedeles?
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #68987 üzenetére
a vodafone rendszerében nem fogadja el ha nem számmal kezdödik,mindegy hogyan irod be..
GO Gunners!!!
-
titán
válasz kovacsmi_74 #69064 üzenetére
A telekomnál találtam meg hirtelen:
Beszélgetés indított díj:az előfizető díjcsomagjában meghatározott belföldi más mobil irány díja, de maximum 81 Ft/p [link]
Az összes eu-s országnál ezt dobja. Amint eu-n kívüli országot választasz, már mutatja a nemzetközi hívás díját.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #70408 üzenetére
Lehet odafelé határig saját net, aztán offline Montenegróba majd veszünk egy turista netet 10 EUR 500gb és az hazafelé jó lesz Szerbiába is.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz kovacsmi_74 #70513 üzenetére
Ezzel csak hívást lebonyolítani szeretnénk, semmi extra, hívás, fogadás
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Tom_Garrett
csendes újonc
válasz kovacsmi_74 #73122 üzenetére
gyáááá. 98% hogy az van a dologban.
Köszi a megoldást. -
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #73139 üzenetére
Sikerült, nagyon köszönöm
-
Landsmann
addikt
válasz kovacsmi_74 #73920 üzenetére
Nem, mert csak az egyiket kínálja fel mindkettőt nem. A korábbiakhoz képest most a Vodafoneos kártya aktív, eddig meg a Telekomos volt au. 2 napja frissült az app.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #74276 üzenetére
Ez jutott nekem is eszembe.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kovacsmi_74 #74276 üzenetére
Nekem is Ő jutott eszembe 😂
-
Marcsello31
őstag
válasz kovacsmi_74 #75803 üzenetére
én nem félek, de hülye sem vagyok, Ez a jelenség nem csak ezen topicon érzékelhető amúgy .
-
Marcsello31
őstag
válasz kovacsmi_74 #75828 üzenetére
Vettem rendben, jobb profil képet nem találtam de ötletes volt aki megalkodta.
-
Marcsello31
őstag
válasz kovacsmi_74 #77682 üzenetére
Inkább 1nap korlátlan netet adtak volna hozzá .
-
4Grider
nagyúr
Ez pont addig lesz elérhető, amíg nem váltanak el elég sokan a Tuti+-ról. Mihelyt már csak 1-2 ezer előfizető marad, rögtön nem lesz fontos egy ilyen opciót fenntartani az újabb díjcsomagoknak.
-
törölt tag
Neztem az appban, de nem talaltam, hol lehet atvaltani a 100at 100+ra, v azt csak szemelyesen lehet?
-
titán
-
tlala
addikt
válasz kovacsmi_74 #83607 üzenetére
Ez jó ránézési szempont volt, köszönöm!
A szín amolyan világos szilvakék, de alapból a beírós szövegmezőben "SMS" felirat áll, és úgy tűnik, SMS formában küld a telefon, pedig a Messages beállításokban aktív az RCS.
Ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #83611 üzenetére
Vagy más néven... [kép]
xrvman kérdésére válaszolva, természetesen nem mindenkivel fog működni az rcs csevegés...
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz kovacsmi_74 #83611 üzenetére
Természetesen ez nálam is engedélyezve van, és az "Automatikus újraküldés SMS-ként" opció ki van kapcsolva.
-
xrvman
őstag
válasz kovacsmi_74 #83612 üzenetére
Mi lehet a hiba okára válaszoltam úgy, hogy valószínűleg az Ellenoldali fél nem használ RCS-t.
Ok, lehetett volna bővebben is. Rendi.Esetleg ne +36 hanem 06-tal kezd a telefonszámot, mert azt vettem észre, hogy RCS üzenetek számai 06-tal kezdődnek a +36 helyett.
Ám akinek működik +36-tal kezdődően az RCS, az erősítse meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest