Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz
#72445440 #62848 üzenetére
Nézzük logikusan a dolgot.
Számoljunk a 16-ezres RED csomaggal(amit fejből nem tudom, hogy hív a vodafone)
A Telenor 31,5 gigát ad az ugyanennyibe kerülő csomagjáért.
A DIGI ha kiszámoljuk a DIGI 30 giga alatt ad nem sokkal(0,527ft/MB) 16k-ért.
Egyiknél sincs EU-s korlátlan hívás.Ebből a szempontból a Voda lépése megérthető.
Ha a DIGI-t nézzük, aki egyértelműen az alacsány áráról híres, még ők sem tudják olyan olcsón megoldani a történetet.
(Náluk a csomagba foglaltakból semmi sem forgalmazható, minden feláras roamingban.) -
törölt tag
Legutóbb 3 napig volt elég 20 giga mobilnet nálam külföldön. Semmi extra nem volt, csupán a routeren voltak (magammal vittem) az iPhone-ok és az iPad. iCloudba van minden szinkronizálva és mivel lehet és emlék, igenis 4K veszek fel minden videót. Szerencsére Telekom 3500ért nem 5 giga, hanem 20 giga plusz netet ad az EU-ban, ha elfogy a keret. Így a kb egy hét kijött 40 gigából.
-
asdf_
veterán
válasz
Somatom #62844 üzenetére
Akinek nyaralás közben annyira fontos az F1 meg a labdarűgás, az úgy intézi, hogy meg tudja nézni (TV, wifi, megnézi utólag). Én valahogy nem tudom elképzelni emberek tíz- százezteit, akik nyaralás közben remegő térddel egérmozin élőben F1-et néznek, mert ha nem tehetik összedől a világ. Pár fanatista nyilván lesz, de az meg sajáthibás baleset.
-
Somatom
veterán
válasz
#72445440 #62842 üzenetére
Épp azt számolgattam, hogy a Red Free 10Mb/s -ra van korlátozva. Ez kb. egy HD műsor streameléséhez elég. Az 36000Mb/ó. A 20GB az 163840Mb. Vagyis, a legdrágább csomagokhoz járó adatmennyiség cirka 4,5 óra HD videóra elég. Nyaralás közben megnéz a user egy EB meccset, meg egy F1 futamot és kb. ennyi volt az adatkerete.
-
MadMancs
veterán
válasz
#08176384 #62839 üzenetére
Roaming témát annyira nem követtem nyomon. Igaz minden munkanap a telefonom "Szlovákiában van jópár órát", de mivel munkahelyemen csak szünetben használom, annyira nem zavar a dolog. És még a méltányosságba is bőven beleférek. Adatforgalomba meg aztán pláne.
ish4d0w, igen jogosan.
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Ti sem tudtok belépni az oldalon a profilotokkal? Azt írja hogy helytelen felhasználó vagy jelszó (pedig tuti jó, évek óta használom), mondom oké, kérek új jelszót. De azzal sem enged be.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
DevKiller #62825 üzenetére
Teljesen egyértelmű. De hogy a XXI. században még 2g is döcögve menjen, azért ez eléggé 'érdekes' számomra. Volt még pár éve egy torony, ami nagyon jól lefedte a terület egy részét. Csak gondolom, költséghatékonyság okán meg kellett szüntetni. Persze, hogy a tyúk volt előbb, vagy a tojás, ki tudja? (mármint az előfizetők mentek át sorban máshova, vagy a lefedettség lett egyre sz@rabb, már ki tudja). 🙃
-
törölt tag
Ma reggel Fejér megyén jöttem keresztül. Elég szürreális érzés volt, hogy egy Ercsiben (8500 fős kisváros) 5G ikon volt az iPhone kijelzőn. Százhalombattán persze semmi fejlesztés egyik szolgáltatónál sem.
-
DevKiller
senior tag
válasz
baloghgabor #62823 üzenetére
A Vodánál egyértelműen nem prior a kisebb lélekszámú települések lefedése.
-
4Grider
nagyúr
válasz
baloghgabor #62823 üzenetére
Jó pár évvel ezelőtt a Voda megnyerte a Nemzeti Parkok igazgatóságait is magában foglaló flottát. A terepi munkát végző dolgozók nagyon örültek neki, amikor pár évvel később visszatérhettek a Telekomhoz, mert sokuk Voda által rendesen le nem fedett területen lakott/dolgozott.
-
baloghgabor
aktív tag
Nagyon tetszik, hogy bárhol máshol fejlődik a technika, a világ végén is van már esetleg 5g is. De mifelénk van még mindig olyan hely, ahol telefonálni sem lehet rendesen. Kis település, olyan részen, ahol sorban vannak a tanyák, és sok embernek okoz gondot. Igaz a határ közelsége is befolyásol, de abszolút alföldi rész, akár a tornyot is lehetne látni. Szerencsére az út mellett a mai napig van még telefon fülke, ha valaki mégis szeretne beszélni olyannal, ahol van térerő! 😁
-
törölt tag
Szereztem ma egy kölcsön kártyát, ami 5G képes. Egyenlőre Zamárdiban nem megy az 5G, Ezüstpart egy része már működik. Felénk sem igazán van jel Szabadi-fürdő. Ezeken a részeken még nincs élesítve, illetve a Velencei tó felé sem találkoztam 5G jellel. Túlpartra most nem megyek, aki 5G képes és arra jár, megnézhetné Füred-Keszthely vonalat.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #62813 üzenetére
A cella által lefedett települések: Tarjánpuszta, illetve részben (sajnos a domborzati viszonyok miatt) Ravazd, Győrasszonyfa, Bakonypéterd, Lázi, Sikátor, Veszprémvarsány, Bakonyszentlászló.
Itt érdemes megemlíteni, hogy a Veszprémvarsány-Bakonyszentlászló adótorony jelenleg is csak 2G/3G. Miközben Telekom már B20 LTE, Telenor pedig B20/B3 LTE. -
Miska0330
tag
válasz
Somatom #62810 üzenetére
Én szerintem itt is az van, mint régen a 4G indításánál volt. Telekom Budapesten illetve Siófokon tesztelte a 4G -t. A Telenor meg Budapesten nem hanem csak kis vidéki falukban illetve városokban volt elérhető. Én is így kezdeném. Milyen eszközöket zavar egy kistelepülésen. Mik a reakciók. Ez csak az én véleményem. Ezek ilyen Pilot cellák lehetnek. Még most ki tudják a hibákat javítani mielőtt nagy tételben kezdenék felszerelni az új állomásokat.
-
DevKiller
senior tag
Nekem csak úgy összességében ezzel van bajom...
Ugyan az a jelszint, a Voda még egy youtube videó elindítására sem alkalmas, míg a Telekommal semmi gond sincsen. -
eddie17
addikt
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest