Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, aki Xiaomi telefonnal 5G-t használ?
Köszönöm.
-
thomas77
senior tag
válasz #72445440 #62499 üzenetére
Na igen, az Apple ID-nél valóban nem Mo van. De én ezt mostanában nem változtattam meg. Ennek ellenére pár héttel ezelőttig tudtam frissíteni az app-ot.
Igazából nem akarok új Apple ID-t. Csak a kavarodás lenne belőle. Azért írtam be ide, hogy hátha olvassák az illetékesek (is) és megjavítják.
Lehet, a vodát is felhívom ezzel kapcsolatban.
Mindenesetre köszi a segítséget mindenkinek.
Ha lesz info az ügyben, majd megírom. -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Van a nevemen két előfizetés, az egyikre már lejárt a hűség, a másikra novemberig tart. A lejárt előfizetést szeretném lemondani, viszont úgy, hogy azt a számot használjuk tovább a másikkal. Meg lehet ezt oldani? Remélem érthetően írtam le.
Let the Zone take me if I am.
-
Caranita
aktív tag
Talán van megoldás, régebben működött a ráhordozási folyamat, de majd Daffni kijavít hogy ez él-e még.
A lejárt hűségű előfizetés számát átviszed másik szolgáltatóhoz egy feltöltőkártyára, ezzel az előfizetés meg is szűnik.
A számot visszahozod a hűséges számod helyére, sima mnp művelet, utólagos számhordozást kell kérned. -
newfee
csendes tag
Csak "hangosan" gondolkodom:
1. a lejárt előfizetést, illetve megtartani kívánt számot elhordoznád Telekom vagy Telenor feltöltősbe
2. a szükséges türelmi idő után (nem tudom most pár nap vagy 30 nap) visszahordoznád pontosabban ráhordoznád a novemberig hűséges előfizetésedre. (ezt elvileg csak a Vodafone-nál tudod megtenni, mert tudtommal itt van egyedül "ráhordozás")Majd a többiek megerősítik vagy cáfolják a gondolatomat.
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Úgylátom voda tuningolgat.
Legalábbis nem láttam még eddig sehol B20+B1+B3+B7 felállást. Veszprém.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz anglergab #62485 üzenetére
Újabb eredmény. Most már Székesfehérvár is oké, valamit alkottak mert erre eddig nem volt elérhető.
Alba Pláza és Buszpályaudvar közötti terület.
RIL - Speed.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Igen Pesten én is meglepődtem milyen foghíjas. Meglepő volt látni ahogy haladtunk vonattal: 5G majd Edge majd megint 5G
anglergab, sajnos a mérés ott elmaradt, nem is volt a fejemben. Legközelebb valószínűleg csak június 20 járok arrafelé.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Diák66 #62518 üzenetére
Nem sűrűn járok arra, így meglepett.
De Mór (ipari park) is belehúzott. De biztos csak azért mert múlt hét óta nem ott dolgozom.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Másnál sincs mobil hálózat?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Landsmann
addikt
Békés északi része is oké.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklödnék, hogy az előfizetéses Samsung/Xiaomi készülékek függetlenek a Vodafonenál?A második sim kártyámat is szeretném használni, a remek digi mobilnet miatt. A go talk+ 6000 ft/hó 22 hónapig nagyon vonzó ajánlat lenne, csak tudjam használni a másik sim kártyámat is.[ Szerkesztve ]
-
-
DevKiller
senior tag
válasz #72445440 #62533 üzenetére
Nekem mikor még gondolkodtam, hogy legyen vodától telefon, akkor a P30-ra azt mondták, hogy független az üzletben.
Szóval akkor az ügyintéző után hazudok akkor
Ettől független nem lennék meglepődve, ha a saját ÁSZF-ket nem ismerikHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy mikorra várható a Redmi 10 széria megjelenése a Vodafone kínálatában? Lassan csere érett lesz a Note 5 telefonom, de lehet megvárnám az új szériát, ha nem fél év mire megjelenik. Ami jelenleg érdekelne az a Note 9 vs Note 9 pro, viszont ha érdemes, akkor várnék kicsit a Note 10 pro-ra. Persze ha nem szállnak el nagyon az árakkal.
Köszönöm! -
muszi0521
aktív tag
HomeNet+ Extra : Hali ! Tapasztalat ha segitenétek a döntésben : Köszönöm !!
-
törölt tag
Nagyon csend van hálózat fejlesztés témában. Megállt az 5G fejlesztés?
-
muszi0521
aktív tag
Hordozható vagy kötött a router ?
-
mickemoto
őstag
Sziasztok. Ha van egy duál sim-es 4G/LTE képes telefonom és van benne egy vodás és egy telekomos sim kártya, akkor elvileg ha mindkét sim 4G képes akkor mindkettőn mennie kéne a 4G netnek? Csak mert a vodás sim-en csak H+ megy. Elvileg van vodának is 4G lefedettsége.Vagy állítani kell valamit a telefonon? Mondjuk a telekom sim esetén sem állítottam semit.A kétkártyás 4G be van kapcsolva, illetve az APN-nél Név:Vodafone Internet, APN: internet.vodafone.net-van(ezen nem állítottam, ez így van magától, de nem is engedi átállítani)
Köszi a válaszokat. -
Kbali
nagyúr
válasz mickemoto #62544 üzenetére
Friss a vodafone-os kártya vagy régebbi, amin korábban már ment a 4G? Ha előbbi, akkor kell neki akár pár nap, mire felismeri a hálózat, hogy 4G képes készülékben van és engedélyezi (agyrém), persze ügyfélszolgálat azonnal be tudja kapcsolni.
Ha utóbbi, akkor fennállhat, amit @viktorhu írt. Mi a készüléked pontos típusa? -
mickemoto
őstag
válasz viktorhu #62545 üzenetére
Huawei y6 (2019) a készülék, elvileg tudnia kéne a dual 4G-t, gondolom nem hiába van ilyen beállítási opció rajta.
Kbali : A vodás kártya ugyan nem friss, de még nem volt rajta mobilnet használva. Valószínűleg igazad lehet mert ma reggel meg már azt írja ki a telefon hogy VoLTE 4G, pedig nem állítottam rajta semmit.
Egyébként már arra gyanakodtam volna hogy nem 4G képes a simkártya, igaz 2019-ben vettem, telefonhoz adták, de hagyományos nyomógombos telefonhoz.
Egyébként azt ránézésre honnan lehetne megállíapítani hogy 3G-s vagy 4G-s a sim?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs