Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Leslie1966
senior tag
Felült a Voda a Pegasusra.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Leslie1966 #63507 üzenetére
Lehet a 4IG írta a szoftvert. Előtte tanácsot kértek a Telenor hálózat menedzsment osztálytól. Szabványos ZTE színvonal…. Amúgy vicces kívül eszembe jutott, hogy a HUAWEI cuccokra kell ezt ráerőltetni, amikhez ugye nem igazán van/lesz fejlesztés az embargó miatt. Nem csoda hetekig tart.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Azért most itt el nevetünk, de képzeljétek el milyen lehet a vodánál most dolgozni.
Kapnak most hideget és meleget is...
Egyáltalán nem biztos, hogy lennék a helyükben, még akkor sem, ha jobb a fizu...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
-
Somatom
veterán
válasz DevKiller #63514 üzenetére
Ez majd kiderül. Most 10GB -om van, aminek a felét nem "pazarolom el" itthon, szóval megszegem a méltányos használat szabályait. Majd meglátjuk, hogy mit lépnek, de legalább csak havi 3 rugó a rizikó, nem 12.
A Telenor roamingom évek óta működik.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Gubu0101
veterán
Siofok000-nak ment
Havi 32 Gb van nekem a Telenornal roaming,amit le lehet forgalmazni a korlatlanbol,azt nem piszkaljak,lefogy azt annyi.
Holnap megyek ki vissza melozni,szokas szerint a voda 3 het mulva letiltja a netem[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
sirkan13
aktív tag
Sikerült bellépnem az alkalmazásba,repülőmód majd vissza és lám csodát sikerült,de van káosz rendesen.Az egy évben egyszer hasznàlatos feltöltőkártyàmat állította be alapértelmezett bejentkezesi telefonszámnak,a Pesti és a vidéki címemből csinált egyet Van káosz de rendesen!
-
sirkan13
aktív tag
Továbbá törölte a bankártya adatokat,átváltott papírt alapú számlázásra.Nézze át mindenki a beállításokat mert lesznek meglepetések!
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
Sziasztok! Feltöltőkártyásoknál az 500gb megszűnt, vagy heréskednek a karbival? Az app-ban nem is találok mobilnetet, de a webes felületen igen. Nos, ott minden opció elérhető, kivéve az 500gb-s választást. Szürke, mintha nem lenne rá elég egyenlegem.
Egész nap ezzel szívtam, és már elszórtam 3giga netre 250 gigányi pénzt. 😑[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
MadMancs
veterán
Az az új app = régi app light.
Ugyan úgy néz ki mint a régi, és csak a jó dolgok és a számlák menüpont ami úgy ahogy működik. Áprilisig az összes számla 0ft és fizetve. Május - június mutatja, július augusztus semmi. De megnyitni egyiket se lehet, hibára fut.
Se egy előfizetés részletek, szolgáltatások módosítása vagy valami.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #63527 üzenetére
Ezt nekem addig írta, amíg az eddig megszokott (és amelyikkel létrehoztam a my voda fiókot) számmal akartam belépni. Voda önkényesen átállította főszámnak asszony számát, azzal kellett jelszó emlékeztetőt kérnem weben, majd belépni ideiglenes jelszóval, és jelszót beállítani. Onnantól azzal a számmal megy belépés weben és appban is. Addig asszony számára még azt írta sikertelen azonosítás.
Azért egy sok számmal rendelkező előfizetőnél izgi lehet végig próbálgatni melyik is lehet az amivel be lehet majdépni. Nálunk csak 2 szám van, de most egy 6-8 számos előfizetésnél..
Feljebb írta valaki hogy neki pl egyik feltöltős száma lett a fő.
Oké hogy mindent egy ügyfélszámra hoztak mindent, de illett volna megkérdezni rendszernek melyiket is szándékozza emberfia belépésre használni. Gáz ha pl az ember gyerekére esik voda választása. Mert ez nem változtatható.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nikaré
őstag
Néha próbálok belépni, de még nem megy.
"Nem érkezett válasz időkorláton belül" vagy
"Szerver hiba"
Várok türelmesen, hiszen nincs olyan amit az applikáción keresztül kellene megoldani.
Számlát bankon keresztül utalom, mentett űrlap módszerrel. -
MadMancs
veterán
-
baloghgabor
aktív tag
válasz MadMancs #63528 üzenetére
Nekem tegnap az email címemre kellett új belépési jelszót kérni. Meg is kaptam, majd új jelszó, valami csodakaraketeres lehetett csak, és be is engedett, valami már látszott is. Még a régi, feltöltő kártyás számom is, ami azt sem tudom, melyik fiókban van. 🙂 Ma persze meg már nem is létezem. Gyanítom, hogy lesz ez még sz@rabb is. A régi se volt valami fényes, de az új hajazni fogja, úgy tűnik! 😞
bégé
-
pjen
félisten
válasz baloghgabor #63531 üzenetére
Engem már az otthoni vezetékes fiókomba se enged be.Pedig azt írja a változtatás nem érinti.
-
törölt tag
úgy általánosságban írom
App- ot frissítsétek IOS vagy Anroidon is.
App -ot teljesen töröljétek le előtte, úgy frissítsetek.
az elmentett linkeket ne használjátok
keresőbe be kell írni vodafone és onnan induljatok el.de még mindig igaz hogy amit látsz az van hogy egyáltalán nem igaz.
tehát ne töltögessetek rá mert azt mutatja nincs internet, mert az adatok nem fedik a valóságot.
ilyen katasztrofális helyzetben bármit is tenni az anomáliákhoz fog vezetni, tehát az anomáliákat megfejeljük még több anomáliával.
káosz !!nekem is jött egy sms hogy töltöttem fel 3000ft- ot pedig nem.
ja és még az smsben ki is nullázza a 3000 ft azaz -3000ft lett így a nem tudom melyik telefonszámlához tartozó egyenlegem.szóval káosz van meg munkaszüneti nap.... ugyhogy itt már csak a piócás ember segít vagy az se.
régen volt talán emlékeztek még rá mikor a telekomnál nem volt se kép se hang, erre mondta valami vodafonos gyerek (ügyintéző) hogy jo majd hívjatok fel (viccesen) na most a szitu az hogy a vodafone-nál totál elmentek otthonról, ebből karácsonyra sem lesz semmi sem....vagy legalább is még rendbe teszik ezt a szervert, amin így hétvégére még pluszban csináltunk egy kis munkát a katasztrófa fejlesztőknek.
sorry hosszú lett
vagy volt olyan bank amelyiknél elszállt a totál rendszer és az utolsó bankszámlakivonatot kellett bevinni, hogy tudják mennyi az annyi.
[ Szerkesztve ]
-
hotibi
aktív tag
1270-et persze nem lehet hívni De az autoszöveg arra buzdít hogy töltsem le telefonálás helyett az appot
Mobilparkolás működik már?
-
Leslie1966
senior tag
Nem működik ez most sem, ez már elég ciki a Vodafonra nézve.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
busman
veterán
válasz Leslie1966 #63535 üzenetére
Sztem pont lexarják.. Ahogy eddig is.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #63531 üzenetére
Ja igen, az email cím. Megvolt nálunk is, péntek éjjel web azzal beengedett. Aztán tegnap app életre kelt, azzal már nem. Utána jött telefonszámos mizéria.
De ez az app így ebben a formában csak számla befizetésre jó (nem mertem kipróbálni 😁). Mert semmi mást nem mutat. Csak számlát, abból is júniusi befizetve, július fizetésre vár. Előtte lévő másfél év nullás, fizetve. Augusztusi meg habokban se, pedig júli 25 zárás volt, másnap törlesztő jelenik meg, 27-28 meg maga a számla. Júliusival csúsztam alapból pár napot X okból, azt jött a leállás, így is úgy is buktam epack, így meg nem fizetem be semmilyen elektronikus csatornán. Nem akarok pénzem után futni. Személyesen pénteken még nem lehetett.Update. Kipróbáltam a fent említett alk adat törlés, reinstall. Most nem mutat fals adatokat. Ismét technikai szünet. 😅 4.0.0
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Leslie1966 #63537 üzenetére
Mondjuk azt nem lehet tudni, hogy a szakemberek mennyire dönthetnek saját maguktól, gondolom nekik is vannak főnőkeik, akik valahogy eltervezték a dolgot...
Aztán meg lett az eredménye. -
w.miki
veterán
Chrome alatt a Bejelentkezés gomb nekem nem is csinál semmit
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
Ami eddig működött, sem működik már. Szerintem itt a teljes káosz van az IT részen. Mi lesz itt hétfő reggel? Az app működik, de bármit meg akarok nézni, dob egy szerverhiba feliratot. Én nem is tudom a komoly flotta üzemeltetők, mit fognak szólni ehhez a káoszhoz. Nálunk is nem kevés szám van, szerintem majdnem 1000 is talán vagy még több. Nem gondolom, hogy ebből holnapra tökéletesen működő rendszer lesz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tegnap a netes felületen be tudtam lépni, számlabefizetést indítottam, de még mindig befizetetlennek mutatja a számlámat. Banki felületen megtörtént az utalás, sms-t is kaptam róla, hogy sikeres tranzakció. Még várok...
-
titán
Értelmezhetetlen, amit jelenleg a vodafone művel az előfizetőivel.
-
RubbishBin
senior tag
Én szerintem lepasszolom őket. A karbi eredeti idejére nem kapcsolták ki a netem, ami nagyon jó volt mivel nem lehetett új 30 naposat venni ugye. Volt 2 nap átfedés, amikor gyakorlatilag ingyen neteztem. Aztán mint akik jól végezték dolgukat, kilőtték a netemet a tervezett dátum lejártával, de a karbi még tart És az a gond hogy ezt a netet használtam mindenre, nincs internet a lakásban mivel átmenetileg vagyok itt. SMS kóddal enged venni 1 giga netet, csillió forintért. Soha többet Voda!
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
törölt tag
válasz MadMancs #63528 üzenetére
Ügyfélszolgálat, lehet majd később tud ebben segíteni. Én asszem kivárom, míg kiforrja magát... úgysem használom mostanság a voda appot- számot annyira, csak amennyire szükséges... (előbb mást kell lefogyasztani, határidő miatt ) - Pedig a legtöbb a vodán van... de az marad...
"Ne írj ilyet, voda otthoni topicban"
Már ilyen is van? Mondjuk ha nem mennek a net/tv/telefon... az már izgalmasabb téma... ha csak nem tudnak előfizetni vmire... az kevésbé... de lehet túl megértő vagyok... sőt biztos... csak tudnám minek"márpedig ha fizet működjön app, web nem megfelelő. "
És ha nem lenne app? Tudtommal, nem az appért fizet, az csak egy opcionális lehetőség."a telekomnál nem volt se kép se hang, erre mondta valami vodafonos gyerek (ügyintéző) hogy jo majd hívjatok fel (viccesen)"
hát hívni azt lehet... legalábbis nekem működött..."vagy volt olyan bank amelyiknél elszállt a totál rendszer és az utolsó bankszámlakivonatot kellett bevinni, hogy tudják mennyi az annyi. "
Nah ez viszont már igen durva. no1, ha ezt nézzük, akkor a vodás, telekomos, eset a fasorba sincs. És ha változott az egyenlege azóta? (ami elég valószínű). - Már ha ez nem vmi városi legenda... mert azért minimum 2-3x-os biztosítás kell legyen.
(#63538) MadMancs
"azt jött a leállás, így is úgy is buktam epack, így meg nem fizetem be semmilyen elektronikus csatornán. "
És jön felszólító levél(email, sms), hogy azonnal nem fizetted, be és x forint ennek a díja? Tényleg érdekelne, mert nekem telekom ezzel szórakozott, hozzáírt 750 ft-ot, holott minden rendben ment. (előtte pedig, a rendszerük nem vonta le, és utólag sem. 3 számlával is gondom volt ez miatt).Érdekes, mert pl biztosító nem ennyire szívbajos, sőt más cégek sem. + képesek többször levonni, ha vmi miatt nem tudták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest