Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje a következőre. Adott egy pince ahol egy cég működik kb 20-30 emberrel. A helyiség pince mivoltából adódóan nincs térerő. Felhívtam a vodafone-t ahol a megoldás amit kínáltak minimum 50 napos átfutási idővel megy. Van erre valami prompt megoldás ami még törvényes is. Vannak ezek a gsm erősítők amikről nem tudom, hogy működnek e egyáltalán és ha működnek akkor törvényes e a használatuk. Esetleg van valami cég aki foglalkozik ilyen dolog kiépítésével?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
4Grider
nagyúr
válasz marec1122 #63201 üzenetére
Legális megoldás csak a VoWiFi van, az meg nincs a Vodafone-nál, csak a Telekomnál.
A Vodafone pikocellákat pedig csak a Vodafone és alvállalkozója telepítheti, mert kihelyezés előtt be kell illeszteni a hálózatba.
Amikor ilyen helyre költözik a cég, előre kell gondolkodni. -
törölt tag
válasz baloghgabor #63145 üzenetére
Nálam is ez van
De mind1, amúgy sem nagyon használtam volna valószínüleg...
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz baloghgabor #63210 üzenetére
Kiírja az otthoni fiókod működik, lépj be, de aztán mégse működik.5 giga sehol.
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #63214 üzenetére
Nekem az adatvásárláson belül volt választhatóként.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #63216 üzenetére
Végiglapoztam mindent. Nálam sehol sem szerepelt. Írtam is itt napokkal ezelőtt, amikor másnak kibökte a szemét, nálam sehol se volt.
Persze, adható, nem kötelező. Mint írtam is, nem várok mást tőlük. Apróság, de nálam már régen nem a korrekt szolgáltató. Ha nem reklamálok és vetem az asztalt, akkor nem adnak alapból semmit sem. Ha valami hibás, azt is nagy kegyesen ismerik el.
Még mindig a Kutya/macska nyakörv forog különben, ott is a cég szerint, aki az applikációt adja hozzá, a Vodafone a ludas, mivel még alap 2g lefedettség sincsen, ők meg elhajtanak a fenébe. A panaszra reagáltam, újabb panaszt nyújtottam be, de sok ideje nem is válaszoltak. Szóval a 30 nap letelt, lehetne őket megint sarokba szorítani, de kezd már nagyon elegem lenni belőlük. (Nem mintha bármelyik szolgáltatónak csúfolt valami különb lenne). 😔bégé
-
asdf_
veterán
válasz 4Grider #63215 üzenetére
Én néztem, de nekem nem volt ott semmi (jódolgokom meg soha nem is volt, soha nem is lesz). Amit nem értek, hogy ezt miért is nekem kéne megrendelnem? Nem az lenne a tök evidens, hogy automatikusan megkapom, hogy ne maradjak net nélkül, mert ők 4 napig kétvállon fekszenek?
-
baloghgabor
aktív tag
A feltöltőkártyásoknak talán volt ilyen opció, mint az 500Gb igényelhető 30 napra nekik. Aki meg előfizetéses, az így járt. Sohase becsülték meg azokat, minket. Persze ha mégis elfogy a neted, akkor szintén így jártál.
Korrekt akkor lett volna, ha valóban mindenkinek adja, akinek meg korlátlan, kap valami mást. Persze, tudom, ne álmodozzak már én....bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #63220 üzenetére
Ha harcolsz érte, akkor talán kapsz valamit. Sokkal jobb ajánlat van új ügyfélnek (amíg új persze), vagy feltöltőkártyásnak. Az 500Gb is egy opció nekik, számlásnak az életben nem volt ilyen. Az 5Gb is ott szerepelt most náluk, ha jól olvastam. Persze ebből sem jár semmi. Sőt egy jó ideje a jódolgok nekem pl. üres volt teljesen. Persze, továbbra is azt mondom, adható, nem kötelező.
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #63221 üzenetére
Mondtam, hogy antennát fogok próbálni, de nyilván nem egyszerű a dolog. Antenna csatlakozója van a mostani routernek is, így az nem lesz akadály. Sajnos a konkurencia továbbra sem megy egyik sem normálisan nálam egyáltalán. Térkép szerint is eléggé bajos a lefedettség, így ennek is örülni kellene. (Volt pár képem róla előzőekben és próbálva is van néha sajnos, nem mindenki Vodafoneos, aki jön hozzám, és kering az eléggé nagy udvaron, de sokszor teljesen hiába).
A nyakörv megoldása meg az lett, hogy lett 300 m normális kerítés körben, plusz villanypásztor (közel 1 millió), így mindenki itthon van és be sem jön más, akit, amit nem engedek be. A nyakörv maradt próbára, mert egyik Cicám csak szökik valahol, azt szeretném megtudni, hol? Remélem decemberre meglesz, és hajítom ki a fenébe az egészet. Tényleg nincs erőm harcolni már velük, hogy egy Alföldi tájon nincsen normális 2g szolgáltatás sem. Röhejes, de sajnos ez van.bégé
-
tibor23
senior tag
Nekem sem volt semmilyen ingyenes ajánlat feltöltősként. Jó dolgok ezen a héten már teljesen üres volt...
-
baloghgabor
aktív tag
Érdekes nekem is megy a net! Ja, hogy különben is fizetek érte?!
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
Azért felemelő az az érzés, hogy a Vodafone ennyire részletesen tájékoztatja az ügyfeleit.
bégé
-
PROHARDVER!
Ha valakit zavar a másik hozzászólása, tovább lehet tekerni, vagy van lehetőség ignorálásra.
-
baloghgabor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest