Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz kalanchoe #53173 üzenetére
A SIM-en van egy matrica, az azon jelzett dátumig.
A weboldala gyakran esik szét, ez elmondható a mobil app-ról is. 4G-n vagyok de állítólag a vodának a legjobb a 3G-je. Jódolgok? Gyakran pörgetek ki 1GB-t, 500MB 100MB 50MB meg vannak ugye a fizetősek, azokat csak elutasítom.. Ja, és engem eléggé gyakran keresnek meg, hogy váltsak számlásra mert milyen jó lesz--
Telenor topikból jöttél?[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz kalanchoe #53255 üzenetére
Akkor sikerült.
Tuti+ csomagot vettél?
Ha vidéki vagy a 4G lefedettség hiányos viszont a 3G-jük a legjobb az országban..
Topikba
Érdemes elgondolkozni a Telenor stratégiáján is: csak mobilon vannak és ez mondhatni a jövő. Van internetszolgáltatásuk is csak nem vezetékes, van TV jük is szintén nem vezetékes. Állítólag a 1P lesz az új 4P a HWSW szerint.[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz kalanchoe #53290 üzenetére
Nem biztos, hogy azért mert 3G vagy az edges netnek ettől függetlenül kellene működnie.
Be kell állítanod a mobilnet elérést.
"Feltöltőkártyás internet beállításához add meg a készülékben az alábbiakat:
Hozzáférési pont neve / APN-cím : vitamax.internet.vodafone.net vagyvitamax.snet.vodafone.net
Felhasználó azonosító : nincs
Jelszó : nincs
DNS1 : 80.244.97.30
DNS2 : 80.244.96.1"
Ha A40-ed van így tudod beállítani: [Galaxy A40 interaktív segédlet az internet beállításához]
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
w.miki
veterán
válasz kalanchoe #53735 üzenetére
Én előfizetéses vagyok +2GB bónusz nettel, szóval akkor nekem, ez nem nagy segítség.
Múltkor kitöltöttem valami kérdőívet (+3GB), meg volt náluk valami hálózatleállás (+500MB), szóval most van netem bőven. (5,5GB)
De tetszik a MyVodafone app.
Azt nem értem még, miért ír még 158 (/161-ből) maradt SMS-t, amikor a mostani csomagomban elvileg nincs ingyen SMS, és az előző csomagban is csak 100 db volt.
Mind1, 5 nap múlva kiderül.
...vagy ha lenne részletes leírása a csomagomnak, de azt még nem kaptam meg.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
válasz kalanchoe #53787 üzenetére
Telekom kártyásban korlátozza a net sebességet 30 megabitre, a másik kettő nem. Ebből a szempontból jobb a Telenor. Pláne vidéken, egyforma a hálózat. Mostanában elég sok helyen bekapcsolták a 4g+. Szerintem most náluk van a legtöbb ilyen torony. Legalábbis amerre megfordulok, Balaton déli part, Százhalombatta, Budaörs, Ercsi, stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kalanchoe #54412 üzenetére
Majd én megmondom.
Mert most pár agyament elkezdett lázadót játszani mivel az egyik állami tulajdonú cég minimális részesedést vásárolt a Telenorban ami őket mint előfizetőt a világon semmiben nem fogja érinteni.. Így most lázadnak és mennek másik céghez ahol többért kapnak kevesebbet, de ők a janik...
-
DevKiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest