Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz trec12 #43401 üzenetére
Na igen de ha átmegy a szomszédba akkor vigye magával
(bár azt nem írta hogy milyen nagy körzetben van térerő probléma)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Joe123
senior tag
Péntek vagy szombat óta karbantartanak, hát ez így kritikán aluli...
-
metrion
aktív tag
válasz radio100jozs #43408 üzenetére
Szia!
Azért mert az S7 náluk volt korrekt ajánlatban, illetve a Vodafone You miatt, meg azért mert Telekom ilyen kis szorzókkal megnövelte a számláimat mindezt úgy, hogy ezt nem jelezte az alkalmazásuk. Illetve gondoltam, hogy egy csúcskészülékkel jobb lesz a térerő.
-
gurabli
őstag
Kezdetek óta Vodafonnál vagyok, most előfizetés (hűség rég lejárt), GO.
A net kevés (150MB), a percdíj sok (40 Ft), és mostanában felét bent hagyom. A Tuti 19 Ft jól hangzik, de ha már hozzáadom a netet, akkor drága. Eljött az idő, hogy T-re váltsak, Dominora + Maraton net 4GB, és nem havonta kell fizetni (19/25Ft percdíj).
Vajon Vodafone is készül valami hasonló net csomaggal, ahol nem veszik el havonta, vagy felejtős? Mert ha igen, akkor 10+ év után bizony lépek számhordozással."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
pjen
félisten
Üdv.Flottában vagyunk az előfizuban van beszélgetés és net.Eddig mutatta hol tartunk,a karbantartás óta nem.Gratulálok.
-
Bailey
senior tag
válasz metrion #43409 üzenetére
Sok helyen van ilyen. Nálam a XI. kerületben, egy meglehetősen nagy lakóparkban korábban volt Telekom térerő a lakásban, majd ahogy épült tovább az egész, úgy romlott a vétel, végül beszélni sem lehetett. Bejelentettem, nem történt semmi, kipróbáltam a másik két szolgáltató kártyájával a telefonom. Telenor szintén kuka, Voda viszont még a mélygarázsban is használható volt, így váltottam arra. Ezért sem írok alá soha hűséget sehol. Hozzáteszem, ez tavaly nyáron volt, és Telekom azóta sincs a lakásban.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
A mobil app mikor lesz újra használható?
Azt írja ki hogy keressem az áruházban a frissített verziót, de nincs. (Android) -
MK VII
veterán
válasz metrion #43409 üzenetére
Sajnos pont egy olyan csúcskészüléket választottál aminek alapvetően is gyenge a GSM antennája.. Sok a térerő probléma azzal a telefonnal. Egy másik készülékkel valószínűleg talán jobb lenne a helyzeted.
Illetve az S7 topikban tájékozódhattál volna mielőtt megveszed azt a "csúcskészüléket"..[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Milyen sms-kóddal lehet a megújuló 1Gb-ot megrendelni?
-
wjbhbdux
veterán
és ez egy internet szolgáltató magyarországon
/s
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Nemsokára meg kell válnom a vodafone flotta előfizetésemtől, ehhez keresek másik csomagot az alábbi feltételekkel:
- csak vodafone előfizetés jöhet szóba
- 2 telefonról (előfizetésről) van szó, egyiket édesanyám használja, másikat én, egymással ingyen szeretnénk beszélni. Mindkét előfizetés az én nevemen van.
- édesanyámnak nincs szüksége mobilnetre, és max 3000 Ft legyen az előfizetés
- nekem kell mobilnet, 1GB adatforgalommal legalább, az előfizetés max 5-6000 Ft lehet
- 1 év hűségnyilatkozat még beleférTudnátok ajánlani megfelelő tarifákat? A Go Medium EU és a Go+ EU jónak tűnik, bár előbbinek jobban örülnék, ha valamivel olcsóbb lenne, és nem kell az az 500MB adatforgalom sem.
Előre is köszi!
-
bul07
nagyúr
Mégis mikorra akarják gatyába rázni a honlapjukat?
Lassan jön a számlám és bejelentkezni se tudok
mobilarena.hu egy szó se róla, lehet csak a fizetett hirdetések jelnek meg, de az hogy telekommunikációs cég honlapja napok óta kaotikusan üzemel az nem hír
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Norb€€€
aktív tag
válasz lugosi #43430 üzenetére
Az előfizetéses fülről is van screenshot?
Céges keretben csak havi 100 MB netünk van (/fő), eddig a netinfo-ról rendeltem mindig plusz 100-150 megát ha kellett, de mivel ez a szutyok már lassan egy hete nem működik, így akinek közben lejárt az adatforgalma, az besz**ta?
Vicc. És persze elérni nem lehet őket, facebookon írnak annyit a kérdésekre, hogy nem tudják mi a probléma, és nem tudják mikor lesznek kész.
Gyerekek, ez egy multinacionális IT nagyvállalat 2017-ben. -
nagylaci6417
aktív tag
Néztem az s8 árát brutális.az gondoltam hosszabítok és befizették egyre.rohadt sok
-
TomPack
őstag
Végre sikerült megnéznem hogyan is állok adatforgalommal. Így sikerült;
Ha telefonról szeretnéd megnyitni a Netinfot, nem az inkognitó mód lesz a megoldás (ez számítógépen működik), hanem úgy nyitható meg az oldal, ha a böngésződbe beírod a netinfo.vodafone.hu címet, ami megnyitás után jelenleg minden esetben elkéri az előfizetés telefonszámát és online jelszavát. Ha ezeket megadtad, először egy hibaüzenet fog megjelenni, viszont ha ezután újra beírod a böngészőbe a netinfo.vodafone.hu címet, megnyílik az oldal. Reméljük, ez a megoldás működni fog nálad is! (a Netinfo oldalt akkor is eléred, ha nincs adatforgalmi kereted) *Gergő
-
bul07
nagyúr
válasz TomPack #43439 üzenetére
Pofám leszakad inkognitó mód tényleg jó, be tudtam lépni PC-n
Köszi az infót
Amúgy mióta vannak ezek a nevetséges csomagok
Internet hordozható modemmel-re gondolok
Eltűnt a 8GB-os , eltűnt a 12GB +100Gb-os
Még szerencsére egy évig nincs gondom a 12Gb +100Gb-ért fizetek 4400Ft-ot , de ha lejár a hűségem nem tudom hogy maradok e mert ettől kisebbek nem jók, na de addig hátha alkotnak valamit vagy jön a digi[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MNBT
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom hogy rendeljek a vodafone-tól egy hordozható wifi hotspotos készüléket nettel amit mobilon és laptopon használnék, de inkább mobilon.
Amit kinéztem magamnak az jelenleg a Vodafone R209 10GB-al ami 4490 Ft 2 éves hűséggel, és ebből 6 hónapban a havidíj felét kell fizetni. [link]
Viszont kaptam ismerősömtől olyan visszajelzést hogy ez igazából csak Budapesten működik jól, és vidéken már halott a dolog, mert alig van térerő mert az antenna benne rossz.
Akinek ilyen van az meg tudná osztani a tapasztalatokat? (Azt is ha másik szolgáltatónál vannak jobb csomagok )köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nekem volt R206 most van R216-Z, térerő problémám egyikkel se volt
3G lefedettsége a vodának elég jó , itt a román határ mellet se volt gondNéz be a flottás fórumba mert van tán majd 5e Ft-ért korlátlan adat Sim kártya szolgáltató, csak egy hordozható modemet kell még venni
[ Szerkesztve ]
-
Zack1899
tag
Szia
Én Hevesben használom és semmi gond nincs még a vonaton se, max az alap cellaváltásnál. De ha a routerben nem bizol nézd meg a 216ost az modemet és csak 3000 ropi egyszeri kiadás. És legalább 4Gs
Üdv
Zack[ Szerkesztve ]
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Norb€€€ #43436 üzenetére
Arról sajnos nem csináltam.
Annak van valami trükkje, hogy a kisvállalkozások tarifacsomagjait behozza az ember? Mert hiába kattintok a kisvállalkozások fülre, az autós reklámkép megjelenik, de továbbra is a lakossági fül és az az alatti tarifák lehetőség marad aktív, és behozni is csak azt tudom.
Lassan feladom, ha egy cég ennyire el akarja rejteni a tarifáit, akkor nekem nincs időm erre hogy erőltessem.Szerk.: egy google kereséssel megtaláltam, de a saját weblapjukról nem elérhető, csak google, és onnan az adott oldalra link. Ez valami trend újabban, hogy a telekom cégeknek legyen bugos a weblapja?
[ Szerkesztve ]
-
MNBT
tag
válasz Zack1899 #43444 üzenetére
Bementem vodafone boltba és megkérdeztem a kiszolgáló hölgyet hogy a wifi advevőnek mennyire jó az antennája egy sima telefonhoz képest? Mert az a helyzet hogy sokat utazok és szükségem van a biztos kapcsolatra mindenhol. Erre olyan választ kaptam hogy sokkal erősebb mert 5 készüléket is ki tud szolgálni Nem baj hogy köze sincs hozzá, de okés.
Valószínű hogy a 10GB-os csomag fog maradni 3G-s nettel, több mint a semmi és jobb mint a mostani 150 MB-os adatmennyiségem[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Szia!
Ebben semmi meglepő nincsen, én mikor vásároltam a telefonom, megkérdeztema hölgy eladót(Okos sarokban), hogy tudja-e a Samsung S7-t a B20at, erre azt se tudta mi az, elkezdte nézni a Samsung oldalán a specifikációt, de ott se találta, mondom, könnyebb ha azt mondom 800MHz? Csak néz bambán, mondom a Vodafone így szolgáltatja a mobilnetét tudtommal. Aztán 10 perc alatt kinyomozott mindent. Nagyon felkészültek, viszont ma meg megnéztem a térerő problémám miatt, a Voda lefedettséget, ha elsírtam magam, Boldván csak a cigánytelepen van 4G beltéri lefedettség. Szomorú...
Más: Valaki esetleg tudja, hogy milyen sebességű a Voda 4G? Sehol nem találok hivatalos dokumentációt, ellenben a Telenor és Telekommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs